Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι και σε μένα. Αλλά για 29€ και τόσες ομάδες (άρα και τόσες αγωνιστικές), σκέφτομαι σοβαρά να ανανεωσω.

Δεν την παλεύω με Αυγουλή και μπαρμπακαρύδα, με την καμία (έχω και πΟΤΕ τα αθλητικά).

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Maktheo είπε

Σας ηρθε mail για αύξηση συνδρομής στις 1370 λιρες (Τουρκίας) απο 19 Αυγούστου? 

Μου ήρθε και μένα το σχετικό email. Σχεδόν 30€, δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nαι και σε μένα ήρθε email για αύξηση 😒

Την έκοψα τη συνδρομή 

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.

30€ για ολόκληρη σεζόν EL και EC συνεχίζει να είναι τζάμπα. Τα οποία 30€ γίνονται 24€ με το καθιερωμένο κουπόνι του Σεπτεμβρίου (-20%).

Για κάποιον που θέλει να βλέπει ευρωπαϊκό μπάσκετ με λίγα χρήματα δεν υπαρχει δίλημμα περί της διακοπής της συνδρομής.

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ρε παιδιά, 30€ σιγά τα λεφτά. Και έχεις τόσα ματς στο πιάτο σου! Εννοείται συνεχίζω με το Τούρκικο account μου :D 

• Like 1
Δημοσ.

Ενα περιεργο πραγμα, χωρις vpn απο Ελλαδα μου βγαζει ετησιο πας με 90 ευρω!

Αν το γυρισω σε Τουρκια μου βγαζει μονο μονημερο πας!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eko13 είπε

Ενα περιεργο πραγμα, χωρις vpn απο Ελλαδα μου βγαζει ετησιο πας με 90 ευρω!

Αν το γυρισω σε Τουρκια μου βγαζει μονο μονημερο πας!

Λέω και εγώ τρελάθηκα , και μένα το ίδιο !

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lanc3lot είπε

Εννοείται ρε παιδιά, 30€ σιγά τα λεφτά. Και έχεις τόσα ματς στο πιάτο σου! Εννοείται συνεχίζω με το Τούρκικο account μου :D 

Ν σου πω την αλήθεια φίλε μου; Έχω COSMOTE tv full pack με τα novasports, δεν έχω ανάγκη το EuroLeague tv pass. 
Όντως 30€ δεν είναι τίποτα, αλλά και το app έχει μείνει ίδιο, πέρσι είχα προβλήματα αποσυνδέσεων σε android tv, μέτρια ποιότητα εικόνας, έκοψαν τα live time outs, έκοψαν τα live πλάνα μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των time outs, στατιστικά λες και βλέπω GBL, τραγική υποστήριξη, κακό μενού για διαχείριση λογαριασμού και άλλα που ίσως τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό. 

Κοινώς, μια στασιμότητα και ίσως πισωγυρίσματα σε κάποια πράγματα. 

Για όποιον όμως θέλει να βλέπει μόνο EL k EC είναι μονόδρομος. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Και μένα ήρθε η αύξηση από τις 19/8. Ευτυχώς έχω κουπόνι μείον 30% στην ανανέωση. Ευτυχώς δεν το κόψανε κι αυτό. Ευτυχώς που για μια ακόμα σεζόν δεν θα ακούω καρύδα αυγουλή καούρη παντέλη. 

• Like 1
Δημοσ.

Mπηκα και εγω και το τσεκαρα, ευτυχως που εχω το 30% στην ανανεωση και θα παει περιπου στα 20€. Οσο η ελληνικη μεταδοση ειναι τοσο τραγικη, η τουρκικη διεξοδος θα ειναι μονοδρομος. 

image.png.b14b97cbe0682ee1064132ed518a604e.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, kotsonatos04 είπε

Ν σου πω την αλήθεια φίλε μου; Έχω COSMOTE tv full pack με τα novasports, δεν έχω ανάγκη το EuroLeague tv pass. 
Όντως 30€ δεν είναι τίποτα, αλλά και το app έχει μείνει ίδιο, πέρσι είχα προβλήματα αποσυνδέσεων σε android tv, μέτρια ποιότητα εικόνας, έκοψαν τα live time outs, έκοψαν τα live πλάνα μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των time outs, στατιστικά λες και βλέπω GBL, τραγική υποστήριξη, κακό μενού για διαχείριση λογαριασμού και άλλα που ίσως τώρα δεν μου έρχονται στο μυαλό. 

Κοινώς, μια στασιμότητα και ίσως πισωγυρίσματα σε κάποια πράγματα. 

Για όποιον όμως θέλει να βλέπει μόνο EL k EC είναι μονόδρομος. 

Συμφωνώ για το app 100%. Επιπλέον δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έχει κάνει κάτι οργανωμένο η Ευρωλίγκα για το θέμα συνεντεύξεων τύπου, να μπορείς να τις βλέπεις μέσω του app κάθε φορά και πρέπει να ψάχνουμε στο απίθανο Youtube κανάλι της κάθε ομάδας. Η προσφορά της Cosmote / Nova ήταν όντως killer αν είχες καλωδιακή. Προσωπικά το έχω χρόνια έτσι σε μια κάρτα Revolut και αν βρει λεφτά μέσα ανανεώνεται χωρίς να κάνω κάτι κάθε Νοέμβριο, και όντως κάποτε ήταν 12-13 ευρώ, τώρα 30 ευρώ αλλά και πάλι είναι πολύ φθηνά σε σχέση με την full price! 

Επεξ/σία από lanc3lot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kotsonatos04 said:

Μπήκα σήμερα στο λογαριασμό μου να δω τι γίνεται και μου βγάζει 1050 λίρες για ανανέωσηimage.jpeg.62fabde5328437d0eae440688f15d2e6.jpeg

Και σε μένα το ίδιο. Το αρχικό email βέβαια, δεν έκανε αναφορά σε έκπτωση. Έδινε μόνο την αρχική τιμή.

---

Τα κουπόνια είναι ήδη περασμένα, μέσα στην καρτέλα και η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα, χωρίς κάποια ενδιάμεση ενέργεια από μεριάς χρήστη.

22,36€ βγαίνει, αρκετά τίμια τιμή. Θα τα βάλω από Δευτέρα στη revolut, για να μην φάω το καπέλο του ΣΚ στο κεφάλι.

IMG_1952.jpeg

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...