Προς το περιεχόμενο

Οθονη 4κ σε PC και Mac mini m1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Εχω μια οθονη ''Dell U2720Q'' και οπως την πηρα την συνδεσα στο mac mini m1. Σημερα ειπα να την δοκιμασω και στο pc μου με Windows.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι σωστο η οθονη να ειναι συνδεδεμενη σε δυο συσκευες οι οποιες ειναι σε λειτουργια και να αλλαζω απο το OSD τις οθονης με ''Input Source'' δηλαδη μεταξυ PC και mac.

Η οθονη και το mac mini ειναι συνδεδεμενο με usb-c σε usb-c και στο PC με DisplayPort.

Δημοσ.

Γιατι να μην ειναι σωστο? Εχεις μια Χ συσκευη στη μια εισοδο της και μια Υ συσκευη στην αλλη εισοδο, με τον ιδιο τροπο που στην τηλεοραση σου θα μπορουσες να εχεις μια παιχνιδομηχανη στην μια θυρα hdmi και ενα tvbox στην αλλη θυρα hdmi και να δουλευουν εντελως ανεξαρτητα.

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, jim_p είπε

Γιατι να μην ειναι σωστο? Εχεις μια Χ συσκευη στη μια εισοδο της και μια Υ συσκευη στην αλλη εισοδο, με τον ιδιο τροπο που στην τηλεοραση σου θα μπορουσες να εχεις μια παιχνιδομηχανη στην μια θυρα hdmi και ενα tvbox στην αλλη θυρα hdmi και να δουλευουν εντελως ανεξαρτητα.

Oκ σιγουρα και εγω ετσι το βλεπω, απλα ηθελα να διαβασω και μια γνωμη. σε ευχαριστω για την απαντηση! 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/12/2021 στις 5:10 ΜΜ, fearless είπε

Γεια σας παιδια. Εχω μια οθονη ''Dell U2720Q'' και οπως την πηρα την συνδεσα στο mac mini m1. Σημερα ειπα να την δοκιμασω και στο pc μου με Windows.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι σωστο η οθονη να ειναι συνδεδεμενη σε δυο συσκευες οι οποιες ειναι σε λειτουργια και να αλλαζω απο το OSD τις οθονης με ''Input Source'' δηλαδη μεταξυ PC και mac.

Η οθονη και το mac mini ειναι συνδεδεμενο με usb-c σε usb-c και στο PC με DisplayPort.

Στις 5/12/2021 στις 5:10 ΜΜ, fearless είπε

Εγω ρωταω παλι... 😛

Και αν στο mac εχω συνδεδεμενω usb-c σε usb-c και hdmi σε hdmi στην ιδια οθονη και αλλαζω μεσα απ τις ρυθμισεις μεταξυ usb-c και hdmi παλι ειναι ορθο;

Παντος το HDR στην δικη μου οθονη δουλευει μονο με hdmi σε hdmi (σε windows δεν δοκιμασα ακομη) και το ανακαλυψα τωρα και θελω να το αφησω ετσι, αλλα εχω κουμπωμενο και το usb-c για να μπορω να εχω μεταφορα αρχειων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...