ata1983 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Παιδια εχω μια παλιοτερη εκδοση του nero ultra edition και θελω να βρω να κατεβασω μονο το nero recode και οχι καποια νεοτερη εκδοση ολου του nero αλλα βρισκω μονο το τελευταιο. Απευθειας link gia nero recode pouthena και αυτη τη στιγμη δεν εχω προσβαση σε γρηγοη συνδεση οποτε ολο το πακετο αδυνατο να κατεβει
Kserolas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Den ksero an yparxei sketo to Nero Recode (den nomizo) alla ean den to breis tote katebase to DVD Shrink to opoio einai apo ton idio dimiourgo kai synepos sxedon to idio.
parsifal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2004 Πρέπει να κατεβάσεις από το site της Ahead το Update Package no2, που περιέχει Recode+NeroVision Express 2. Sorry, Recode μόνο του κι εγώ δεν έχω ακούσει να υπάρχει πουθενά.
ata1983 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2004 Ειμαι σιγουρος οτι οταν πρωτονγηκε το εδινε μονο του και μαλιστα σαν freeware οποτε ειπα μηπως μπορω να το βρω ακομα πουθενα ξεχασμενο. Επειδη δεν ειμαι και σιγουρος με το recode κανω και dvd σε divx ετσι δεν ειναι? Το dvd shrink δεινει αυτη τη επιλογη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.