xristosvene Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Σκέφτομαι για αγορά του νέου golf αλλά δεν ξέρω ποια από τις δυο εκδόσεις να πάρω…γιατί έχουν αρκετή διαφορά τιμής.. τι έξτρα έχει 2η έκδοση από την απλή; Ρωτάω πιο πολύ για τα έξτρα που αξίζουν όχι για τις ζάντες για παράδειγμα που μπορώ και μόνος μου να τις αλλάξω κάπου…επίσης η πρώτη έκδοση έχει τα μέτρα όπως να σταματάει το αμάξι μόνο του αν δει κάποιο εμπόδιο ή να κρατάει αυτόματη αποσταση(κάπου το είδα αυτό δρν ξεβρ αν ισχύει) όλα αυτά ακόμα και να τα έχει τα έχει δοκιμάσει κάποιος;
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, xristosvene είπε Σκέφτομαι για αγορά του νέου golf αλλά δεν ξέρω ποια από τις δυο εκδόσεις να πάρω…γιατί έχουν αρκετή διαφορά τιμής.. τι έξτρα έχει 2η έκδοση από την απλή; Ρωτάω πιο πολύ για τα έξτρα που αξίζουν όχι για τις ζάντες για παράδειγμα που μπορώ και μόνος μου να τις αλλάξω κάπου…επίσης η πρώτη έκδοση έχει τα μέτρα όπως να σταματάει το αμάξι μόνο του αν δει κάποιο εμπόδιο ή να κρατάει αυτόματη αποσταση(κάπου το είδα αυτό δρν ξεβρ αν ισχύει) όλα αυτά ακόμα και να τα έχει τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Ποια είναι η πρώτη και ποια η δευτερη;Βάλε λινκ
xristosvene Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Ποια είναι η πρώτη και ποια η δευτερη;Βάλε λινκ 1. https://www.volkswagen.gr/el/configurator.html/__app/golf/life.app?category-app=private&carlineId-app=30300&exteriorId-app=F14+5K5K&interiorId-app=F56+++++BD&modelId-app=CD13CM%24GPFAPFA%24GPG4PG4%24GPRDPRD%24GYORYOR&modelVersion-app=0&modelYear-app=2022&salesGroupId-app=34846&trimName-app=Life&buildabilityStatus-app=buildable 2. https://www.volkswagen.gr/el/configurator.html/__app/golf/style.app?category-app=private&carlineId-app=30300&exteriorId-app=F14+5K5K&interiorId-app=F56+++++BD&modelId-app=CD14GM%24GPB4PB4%24GPFCPFC%24GPJ3PJ3%24GPLAPLA%24GPRDPRD%24GRBBRBB%24GYORYOR&modelVersion-app=0&modelYear-app=2022&salesGroupId-app=34846&trimName-app=Style&buildabilityStatus-app=buildable 1
TuXaKoS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, xristosvene είπε 1. https://www.volkswagen.gr/el/configurator.html/__app/golf/life.app?category-app=private&carlineId-app=30300&exteriorId-app=F14+5K5K&interiorId-app=F56+++++BD&modelId-app=CD13CM%24GPFAPFA%24GPG4PG4%24GPRDPRD%24GYORYOR&modelVersion-app=0&modelYear-app=2022&salesGroupId-app=34846&trimName-app=Life&buildabilityStatus-app=buildable 2. https://www.volkswagen.gr/el/configurator.html/__app/golf/style.app?category-app=private&carlineId-app=30300&exteriorId-app=F14+5K5K&interiorId-app=F56+++++BD&modelId-app=CD14GM%24GPB4PB4%24GPFCPFC%24GPJ3PJ3%24GPLAPLA%24GPRDPRD%24GRBBRBB%24GYORYOR&modelVersion-app=0&modelYear-app=2022&salesGroupId-app=34846&trimName-app=Style&buildabilityStatus-app=buildable Τα 2 αμάξια που έστειλες έχουν διαφορετικό κινητήρα καταρχήν..
xristosvene Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, TuXaKoS είπε Τα 2 αμάξια που έστειλες έχουν διαφορετικό κινητήρα καταρχήν.. μην κολλάς εκει…το ίδιο είναι
TechnoState Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 .... τελικά αποφάσισες το θέμα του κιβωτίου (dsg ή manual) σύμφωνα με το θέμα που είχες ανοίξει? Σχετικά με τα link, γνωρίζει κάποιος γιατί δεν ανοίγουν/φορτώνουν σωστά?
xristosvene Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... τελικά αποφάσισες το θέμα του κιβωτίου (dsg ή manual) σύμφωνα με το θέμα που είχες ανοίξει? Σχετικά με τα link, γνωρίζει κάποιος γιατί δεν ανοίγουν/φορτώνουν σωστά? Αποφάσισα να πάω στο dsg μιας και διάβασα γενικά πως έχουν διορθωθεί τα προβλήματα που είχαν γενικά
LongTom Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, xristosvene είπε Σκέφτομαι για αγορά του νέου golf αλλά δεν ξέρω ποια από τις δυο εκδόσεις να πάρω…γιατί έχουν αρκετή διαφορά τιμής.. τι έξτρα έχει 2η έκδοση από την απλή; Ρωτάω πιο πολύ για τα έξτρα που αξίζουν όχι για τις ζάντες για παράδειγμα που μπορώ και μόνος μου να τις αλλάξω κάπου…επίσης η πρώτη έκδοση έχει τα μέτρα όπως να σταματάει το αμάξι μόνο του αν δει κάποιο εμπόδιο ή να κρατάει αυτόματη αποσταση(κάπου το είδα αυτό δρν ξεβρ αν ισχύει) όλα αυτά ακόμα και να τα έχει τα έχει δοκιμάσει κάποιος; Πατάς στο "Βασικός εξοπλισμός" (που ανοίγει pop up με το "χαρακτηριστικά") και διαβάζεις τι περικλείει η προσφορά. Πάντως το adaptive c. control (με όλα τα λοιπά για τον δρόμο, όπως lane assist) είναι στα έξτρα με τιμή μια 500αρου στην επιλογή IQ Drive Plus (κλασσική VW, δίνει έξτρα αυτά που οι άλλοι έχουν ως στάνταρτ...).
petrance Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Μη κανεις κανενα αστειο και παρεις τον 1000ρι κινητηρα,οσο για καποια extra ενεργοποιουνται και αργοτερα με πολυ λιγα χρηματα με τα καταλληλα προγραμματα.Οταν θα το φορτωνεις με κοσμο και πραγματα,δε θα παει βημα... 1
Haldol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, petrance είπε Μη κανεις κανενα αστειο και παρεις τον 1000ρι κινητηρα,οσο για καποια extra ενεργοποιουνται και αργοτερα με πολυ λιγα χρηματα με τα καταλληλα προγραμματα.Οταν θα το φορτωνεις με κοσμο και πραγματα,δε θα παει βημα... Επειδή αυτόν τον κινητήρα έχω, και μάλιστα σε πιο βαρύ αμάξι (T-ROC), δεν ισχύει. Είναι σβέλτος και "ορεξάτος" σε κάθε περίσταση. Αν με 20 κιλά ροπή "δε πάει βήμα" θα'πρεπε να κυκλοφορούμε όλοι με Porsche (το λιγότερο). 1
Ntinaras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Haldol είπε Επειδή αυτόν τον κινητήρα έχω, και μάλιστα σε πιο βαρύ αμάξι (T-ROC), δεν ισχύει. Είναι σβέλτος και "ορεξάτος" σε κάθε περίσταση. Αν με 20 κιλά ροπή "δε πάει βήμα" θα'πρεπε να κυκλοφορούμε όλοι με Porsche (το λιγότερο). Στο 1.5 αυτοματο T-roc παντως ο κινητηρας εχει τρομερα χαμηλη καταναλωση, και με το ACC σε ταξιδια πεφτει και κατω απο 6. Εχω δει και 5.2 εγω σιγουρα δεν θα επαιρνα 3κυλινδρο 999cc
tutuyo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, petrance είπε Μη κανεις κανενα αστειο και παρεις τον 1000ρι κινητηρα,οσο για καποια extra ενεργοποιουνται και αργοτερα με πολυ λιγα χρηματα με τα καταλληλα προγραμματα.Οταν θα το φορτωνεις με κοσμο και πραγματα,δε θα παει βημα... Εντελώς εκτός πραγματικότητας Το ίδιο μοτέρ στο μεγαλύτερο και βαρύτερο Καροκ είναι εξαιρετικό
petrance Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εντάξει παιδία, θελετε να μου πειτε οτι με κοσμο μεσα και αποσκευες,κανεις προσπερασεις ανετα;αυτο ειναι το ζητουμενο,να εχεις ροπη οταν τη χρειαστεις.Aλλα οκ,περι ορεξεως.αυτη ειναι η γνωμη μου,και η αλλη η δικη σας.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, petrance είπε Εντάξει παιδία, θελετε να μου πειτε οτι με κοσμο μεσα και αποσκευες,κανεις προσπερασεις ανετα;αυτο ειναι το ζητουμενο,να εχεις ροπη οταν τη χρειαστεις.Aλλα οκ,περι ορεξεως.αυτη ειναι η γνωμη μου,και η αλλη η δικη σας. Νομίζω ότι αυτό λένε,ότι έχει ροπή.
tutuyo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Έχει υπεραναλυθει το θέμα των σύγχρονων 3κιλυνδρων τούρμπο, δεν έχει νόημα ακόμη μια τέτοια συζήτηση. Γνωστά τα πλεονεκτήματα τους σε κατανάλωση, ροπή, δύναμη και ελαστικότητα. Με ένα απλό τεστ ντραιβ μπορεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει τα συμπεράσματα του. Πλέον φοριούνται τουλάχιστον μια 7ετια και σε πάρα πολλά μοντέλα, οπότε και η αξιοπιστία τους είναι καλή Δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να αντιληφθούν την εξέλιξη Και κάποτε όταν πρωτοβγήκαν τα smartphones, κυκλοφορούσε πολύ το "είναι δυνατόν, οθόνη χωρίς φυσικά κουμπιά; θα σπάσει,θα μαυρίσει,θα θολώσει κτλ κτλ" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα