Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται τεστ (και ποιο από όλα)  προτού πάμε σε κάποιο κατάστημα courier για να παραλάβουμε το πακέτο ? 

Δημοσ.
2 minutes ago, init0101 said:

Γεια σας, γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται τεστ (και ποιο από όλα)  προτού πάμε σε κάποιο κατάστημα courier για να παραλάβουμε το πακέτο ? 

Φαντάζομαι ναι. Και αυτο το λέω επειδή 2 φορές που πήγα μου ζήτησαν κ έλεγξαν πιστοποιητικό.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, g_f είπε

Φαντάζομαι ναι. Και αυτο το λέω επειδή 2 φορές που πήγα μου ζήτησαν κ έλεγξαν πιστοποιητικό.

Oh ok! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, ifaist είπε

ΕΛΤΑ COURIER δεν μου ζητησαν..

😮 κανονικά νομίζω δεν θα έπρεπε γτ το παίρνεις και φεύγεις αλλά περιμένω κάτι παντελόνια από ACS 

Δημοσ.

Πάντως αν θυμάστε πέρσι που ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα ήταν όλα χύμα περιμέναμε ουρά  απέξω και σε φάση ο ένας έβηχε ο άλλος κάπνιζε χωρίς μάσκα, ότι να ναι. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, init0101 είπε

😮 κανονικά νομίζω δεν θα έπρεπε γτ το παίρνεις και φεύγεις αλλά περιμένω κάτι παντελόνια από ACS 

Σκεφτεσαι να τα δοκιμασεις εκει;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Σκεφτεσαι να τα δοκιμασεις εκει;

Γιατί όχι θα γλιτώσω και το πηγαινέλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Δεν εχουν δοκιμαστηρια νομιζω,λογω covid.

No prob θα φορέσω το καλό μου uomo 

Δημοσ.

Έχουν στακαρει εδώ και 3 ημέρες στο πρακτορείο στα Βριλήσσια , μόλις έρθει ειδοποίηση θα γράψω και εγώ αν μου ζήτησαν 

Δημοσ.

Τελικά τα παντελόνια μου είναι μεγάλα αλλά από τα ΕΛΤΑ δεν μας ζήτησαν κάποιο χαρτί (τεστ COVID) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...