Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Γεια σας, γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται τεστ (και ποιο από όλα) προτού πάμε σε κάποιο κατάστημα courier για να παραλάβουμε το πακέτο ?
g_f Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 2 minutes ago, init0101 said: Γεια σας, γνωρίζει κάποιος αν χρειάζεται τεστ (και ποιο από όλα) προτού πάμε σε κάποιο κατάστημα courier για να παραλάβουμε το πακέτο ? Φαντάζομαι ναι. Και αυτο το λέω επειδή 2 φορές που πήγα μου ζήτησαν κ έλεγξαν πιστοποιητικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, g_f είπε Φαντάζομαι ναι. Και αυτο το λέω επειδή 2 φορές που πήγα μου ζήτησαν κ έλεγξαν πιστοποιητικό. Oh ok! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, ifaist είπε ΕΛΤΑ COURIER δεν μου ζητησαν.. 😮 κανονικά νομίζω δεν θα έπρεπε γτ το παίρνεις και φεύγεις αλλά περιμένω κάτι παντελόνια από ACS
g_f Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 41 minutes ago, ifaist said: ΕΛΤΑ COURIER δεν μου ζητησαν.. Εμένα acs και speedex ζήτησαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Πάντως αν θυμάστε πέρσι που ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα ήταν όλα χύμα περιμέναμε ουρά απέξω και σε φάση ο ένας έβηχε ο άλλος κάπνιζε χωρίς μάσκα, ότι να ναι.
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, init0101 είπε 😮 κανονικά νομίζω δεν θα έπρεπε γτ το παίρνεις και φεύγεις αλλά περιμένω κάτι παντελόνια από ACS Σκεφτεσαι να τα δοκιμασεις εκει;
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, StamTheMan είπε Σκεφτεσαι να τα δοκιμασεις εκει; Γιατί όχι θα γλιτώσω και το πηγαινέλα
StamTheMan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, init0101 είπε Γιατί όχι θα γλιτώσω και το πηγαινέλα Δεν εχουν δοκιμαστηρια νομιζω,λογω covid.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Δεν εχουν δοκιμαστηρια νομιζω,λογω covid. No prob θα φορέσω το καλό μου uomo
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, ifaist είπε ΕΛΤΑ COURIER δεν μου ζητησαν.. Ουτε σε καταστημα ΕΛΤΑ εμενα .
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Έχουν στακαρει εδώ και 3 ημέρες στο πρακτορείο στα Βριλήσσια , μόλις έρθει ειδοποίηση θα γράψω και εγώ αν μου ζήτησαν
StamTheMan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, init0101 είπε No prob θα φορέσω το καλό μου uomo Δεν γνωριζω,δεν ενδιαφερομαι.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Τελικά τα παντελόνια μου είναι μεγάλα αλλά από τα ΕΛΤΑ δεν μας ζήτησαν κάποιο χαρτί (τεστ COVID)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα