Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για tinder.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω ότι αυτό το κοινωνικό μέσο σου δίνει πολύ λίγες επιλογές αν δεν πληρώνεις, μου κάνει εντύπωση που απαιτεί τόσα λεφτά και απορώ τι προσφέρει για να αξίζει κάτι τέτοιο 

Μπορείς να κάνεις πιο στοχευμένα searches επί πληρωμή? να ψάχνεις για συγκεκριμένα ονόματα και περιοχές? Είναι καλύτερο από το badoo?

Δημοσ.

Θα σου πω εγω ναι το γκομενακι το οποιο παιζει κατασταση αυτη τη στιγμη βλεπει το κινητο της ολη μερα γιατι εχει λογαριασμο σε tinder,badoo,bumble,happn,okey και σε οτι αλλη πλατφορμα υπαρχει 50€

Δημοσ.
25 minutes ago, aizensama24 said:

Βλέπω ότι αυτό το κοινωνικό μέσο σου δίνει πολύ λίγες επιλογές αν δεν πληρώνεις, μου κάνει εντύπωση που απαιτεί τόσα λεφτά και απορώ τι προσφέρει για να αξίζει κάτι τέτοιο 

Μπορείς να κάνεις πιο στοχευμένα searches επί πληρωμή? να ψάχνεις για συγκεκριμένα ονόματα και περιοχές? Είναι καλύτερο από το badoo?

πριν 3 χρονια που είχα μια τέτοια συζήτηση έμαθα ότι το επί πληρωμή δεν σε βγάζει χύμα στις λίστες, και σε δείχνει μονο σε αυτούς που έχεις κάνει ήδη "like" εσύ, οποτε είσαι πιο incognito να μην σε πετύχει κανεις που δεν θες.

Και πάλι αυτά τα info είναι πριν 3 χρονια, οποτε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι

Δημοσ.

Badoo καλύτερο. Στο tinder οι γυναίκες κάνουν 90% μόνο swipe left , και τις περισσότερες φορές δεν απαντάνε (αν γίνει match)

1 λεπτό πριν, Dark_son20 είπε

πριν 3 χρονια που είχα μια τέτοια συζήτηση έμαθα ότι το επί πληρωμή δεν σε βγάζει χύμα στις λίστες, και σε δείχνει μονο σε αυτούς που έχεις κάνει ήδη "like" εσύ, οποτε είσαι πιο incognito να μην σε πετύχει κανεις που δεν θες.

Και πάλι αυτά τα info είναι πριν 3 χρονια, οποτε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι

Αυτό ισχύει αν αφού αγοράσεις gold, και κρύψεις τον εαυτό σου. έτσι θα κάνεις match μόνο με όσες εσύ έχει ήδη επιλέξει.

Δημοσ.

Εγώ το είχα βάλει πριν κάτι μήνες. Δεν μου άρεσε γενικά και το έβγαλα την ίδια μέρα. 

Προτιμώ web ιστοσελίδες τύπου Facebook απλά για χάζεμα και σερφαρισμα στα προφίλ. Υπάρχουν και κάποιες άλλες ιστοσελίδες γνωριμιών. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Land-decked είπε

Badoo καλύτερο. Στο tinder οι γυναίκες κάνουν 90% μόνο swipe left , και τις περισσότερες φορές δεν απαντάνε (αν γίνει match)

Γιατί στην μία πλατφόρμα συμπεριφέρονται έτσι και στην άλλη αλλιώς? Τα ίδια άτομα δεν είναι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Γιατί στην μία πλατφόρμα συμπεριφέρονται έτσι και στην άλλη αλλιώς? Τα ίδια άτομα δεν είναι?

γιατι το tinder Ειναι ετσι φτιαγμενο, που δινει σε ολες τις γκομενες confidence boost οταν εμεις οι μπουνταλαδες τους κανουμε like κατα χιλιαδες

Επεξ/σία από Land-decked
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...