megaklhs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους λόγω ότι είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο αντικείμενο θέλω να ρωτήσω εσάς πριν καλέσω αύριο στην vodafone. Μέχρι σήμερα είχα μια συνδρομή 15 ευρώ ανά μήνα που είχα το netflix και έβλεπα καμιά ταινία αραιά και που... Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από την vodafone και μου είπαν ότι με 5 ευρώ παραπάνω στο συμβόλαιο μου μπορώ να έχω τηλεόραση όπου μέσα έχει πολλά ξένα κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλές ταινίες. Τους εξήγησα ότι τώρα έχω netflix και μου είπα ότι έχει περισσότερες και πιο καλές εκεί στο δικό τους. Με τα πολλά με έπεισαν και σήμερα μου έστειλαν και έναν σύνδεσμο πάτησα αποδοχή και μου είπαν θα μου στείλουν και τον εξοπλισμό μου. Τώρα το βράδυ κατέβασα στην τηλεόραση το Vodafone Tv και συνδέθηκα με τους κωδικούς που μου έδωσαν και διαπίστωσα ότι έχει αρκετά ξένα κανάλια όπου από αυτά μόνο τα ντοκιμαντέρ με ενδιαφέρουν αλλά είδα ότι όλες οι ταινίες είναι επί πληρωμή... Πολύ λίγες είναι δωρεάν... Και η ερωτήσεις μου είναι 2.... Η πρώτη είναι εάν και με τον δέκτη που θα μου έρθει εάν θα θέλει πάντα σε όλες έτσι πληρωμή και 2ον είναι ότι εάν πχ καλέσω αύριο το πρωί δηλαδή σε λιγότερο από 24 ώρες μπορώ να κάνω ακύρωση χωρίς κάποια χρέωση ; Εάν είναι να πληρώνω κάθε μήνα 5 ευρώ και να πληρώνω και την κάθε ταινία που θέλω να δω δεν αξίζει...
aggelos87 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στο λινκ που σου έστειλαν είχε και το συμβόλαιο να το κατεβάσεις. Διάβασε το καλά να δεις αν υπέγραψες παραίτηση απ το δικαίωμα υπαναχώρησης. Αναφορά σε κείμενο 2. Ποια προϊόντα εξαιρούνται από το δικαίωμα υπαναχώρησης; η προμήθεια ψηφιακού περιεχομένου μη παρεχόμενου πάνω σε υλικό μέσο, εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα της υπαναχώρησης, https://www.gov.gr/el/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/right-of-cancellation Αν δεν γράφει κάτι τέτοιο το συμβόλαιο προχωράς σε ακύρωση του, διαφορετικά πληρώνεις την ποινή που λογικα΄θα αναγράφει για να διακόψεις. 1
megaklhs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Στο λινκ που σου έστειλαν είχε και το συμβόλαιο να το κατεβάσεις. Διάβασε το καλά να δεις αν υπέγραψες παραίτηση απ το δικαίωμα υπαναχώρησης. Αν δεν γράφει κάτι τέτοιο το συμβόλαιο προχωράς σε ακύρωση του, διαφορετικά πληρώνεις την ποινή που λογικα΄θα αναγράφει για να διακόψεις. Το μόνο πράγμα που αναφέρετε με την λέξη υπαναχώρηση μέσα σε όλη την ηλεκτρονική σύμβαση είναι αυτό εδώ οπότε πιστεύω είμαι καλυμμένος. Στην περίπτωση που η παρούσα σύμβαση μεταξύ της Εταιρείας και του Πελάτη αποτελεί «εξ αποστάσεως σύμβαση» ή «σύμβαση εκτός εμπορικού καταστήματος», κατά τα οριζόμενα στον Ν. 2251/1994 όπως ισχύει τροποποιηθείς, ο Πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την κατάρτισή της. Η προώθησή της προς υλοποίηση δύναται να πραγματοποιηθεί κατόπιν παρέλευσης των δεκατεσσάρων (14) ημερών από τη σύναψή της, εκτός αν ο Πελάτης ρητά συμφωνήσει στην εκτέλεση της παρούσας σύμβασης (ήτοι στην ενεργοποίηση των συμφωνημένων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της Εταιρείας) πριν την πάροδο του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, κι αναγνωρίσει ότι θα απωλέσει το δικαίωμά του για υπαναχώρηση μόλις η Σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από της Εταιρεία, ήτοι μόλις ενεργοποιηθούν οι συμφωνημένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες της Εταιρείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, megaklhs είπε Καλησπέρα σε όλους λόγω ότι είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο αντικείμενο θέλω να ρωτήσω εσάς πριν καλέσω αύριο στην vodafone. Μέχρι σήμερα είχα μια συνδρομή 15 ευρώ ανά μήνα που είχα το netflix και έβλεπα καμιά ταινία αραιά και που... Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από την vodafone και μου είπαν ότι με 5 ευρώ παραπάνω στο συμβόλαιο μου μπορώ να έχω τηλεόραση όπου μέσα έχει πολλά ξένα κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλές ταινίες. Τους εξήγησα ότι τώρα έχω netflix και μου είπα ότι έχει περισσότερες και πιο καλές εκεί στο δικό τους. Με τα πολλά με έπεισαν και σήμερα μου έστειλαν και έναν σύνδεσμο πάτησα αποδοχή και μου είπαν θα μου στείλουν και τον εξοπλισμό μου. Τώρα το βράδυ κατέβασα στην τηλεόραση το Vodafone Tv και συνδέθηκα με τους κωδικούς που μου έδωσαν και διαπίστωσα ότι έχει αρκετά ξένα κανάλια όπου από αυτά μόνο τα ντοκιμαντέρ με ενδιαφέρουν αλλά είδα ότι όλες οι ταινίες είναι επί πληρωμή... Πολύ λίγες είναι δωρεάν... Και η ερωτήσεις μου είναι 2.... Η πρώτη είναι εάν και με τον δέκτη που θα μου έρθει εάν θα θέλει πάντα σε όλες έτσι πληρωμή και 2ον είναι ότι εάν πχ καλέσω αύριο το πρωί δηλαδή σε λιγότερο από 24 ώρες μπορώ να κάνω ακύρωση χωρίς κάποια χρέωση ; Εάν είναι να πληρώνω κάθε μήνα 5 ευρώ και να πληρώνω και την κάθε ταινία που θέλω να δω δεν αξίζει... Σε ενημέρωσαν ότι ο αποκωδικοποιητής κάνει 60ευρώ; Με χρέωση σε 24 άτοκες δόσεις στον λογαριασμό;
megaklhs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, Qwerty_ είπε Σε ενημέρωσαν ότι ο αποκωδικοποιητής κάνει 60ευρώ; Με χρέωση σε 24 άτοκες δόσεις στον λογαριασμό; Μου είπαν ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν καθώς και τα τέλη ενεργοποίησης. Ο λογαριασμός για 100mbs και σταθερό πριν ήταν 30 ευρώ τώρα μου λέει μαζί με το φπα θα πάει στα 34, κατι 35 ευρω στρογγυλα. Απλος εχει δεσμευσει μου λεει 2 ετη.
kallonos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, megaklhs είπε Μου είπαν ότι ο εξοπλισμός είναι δωρεάν καθώς και τα τέλη ενεργοποίησης. Ο λογαριασμός για 100mbs και σταθερό πριν ήταν 30 ευρώ τώρα μου λέει μαζί με το φπα θα πάει στα 34, κατι 35 ευρω στρογγυλα. Απλος εχει δεσμευσει μου λεει 2 ετη. Για να πουλήσει ο καθένας θα σου πει ότι έχει τα πάντα. Δεν θα έχει διαφορά αυτά που βλέπεις στην εφαρμογή με αυτά που θα βλέπεις στο box. Και το box στην ουσία την εφαρμογή χρησιμοποιεί. Αν σε ενδιαφέρει το κρατάς, αν όχι κάνεις υπαναχώρηση εφόσον έχεις το δικαίωμα.
megaklhs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, kallonos είπε Για να πουλήσει ο καθένας θα σου πει ότι έχει τα πάντα. Δεν θα έχει διαφορά αυτά που βλέπεις στην εφαρμογή με αυτά που θα βλέπεις στο box. Και το box στην ουσία την εφαρμογή χρησιμοποιεί. Αν σε ενδιαφέρει το κρατάς, αν όχι κάνεις υπαναχώρηση εφόσον έχεις το δικαίωμα. Το ακύρωσα σήμερα παιδιά μου είπαν δεν θα υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.. όσο για τον εξοπλισμό μου είπαν να τον κρατήσω και εάν μου το ζητήσουν τότε θα το στείλω.
kallonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 9:48 ΜΜ, megaklhs είπε Το ακύρωσα σήμερα παιδιά μου είπαν δεν θα υπάρχει καμία απολύτως χρέωση.. όσο για τον εξοπλισμό μου είπαν να τον κρατήσω και εάν μου το ζητήσουν τότε θα το στείλω. Τον εξοπλισμό δεν θα σου τον ζητήσουν θα τον δεις στο λογαριασμό σου χρεωμένο, οπότε με τα στοιχεία σου σε κάποιο κατάστημα επιστροφή.
megaklhs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, kallonos είπε Τον εξοπλισμό δεν θα σου τον ζητήσουν θα τον δεις στο λογαριασμό σου χρεωμένο, οπότε με τα στοιχεία σου σε κάποιο κατάστημα επιστροφή. Όντως ;;; Με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρχει καμία απολύτως χρέωση...
kallonos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, megaklhs είπε Όντως ;;; Με διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρχει καμία απολύτως χρέωση... Δεν μπορώ να στο πω 100% αλλά δες το συμβόλαιο να είσαι σίγουρος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα