Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!

Πρόσφατα ενημερώθηκα πως είμαι στους προσωρινά διοριστέους προκήρυξης για θέσεις Διοικητικού-Λογιστικού (όχι διπλωματικό σώμα) στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος εδώ που να  δουλεύει ήδη στο ΥΠΕΞ (ή να έχει κάποιον γνωστό που να δουλεύει εκεί) ώστε να με κατατοπίσει σε κάποια πράγματα. Θα με ενδιέφερε κυρίως να μάθω σχετικά με το καθηκοντολόγιο, τις πιθανότητες μετάθεσης στο εξωτερικό (και για πόσο χρονικό διάστημα), τις αποδοχές και γενικότερα την καθημερινότητα της συγκεκριμένης εργασίας.

Αν κάποιος δεν θέλει να γράψει δημοσίως για κάποιο από αυτά τα θέματα στο thread εδω, τα pm's είναι ευπρόσδεκτα 😊

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, thunder7child είπε

τις αποδοχές

Ενιαίο Μισθολογιο εφόσον μιλάμε για εντος ελλάδας θεση

κοινως ΠΕ με ενα μαστερ και καμια 3-4 χρονια αναγνωρίσιμη προυπηρεσία, ξεκινας γυρω στα 9,5 κατοσταρικα, χωρις προυπηρεσία ~920.

Για ΤΕ (επειδη δε το ξεκαθαριζεις) υπολογισε χοντρικα 100-150€ κάτω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ενιαίο Μισθολογιο εφόσον μιλάμε για εντος ελλάδας θεση

κοινως ΠΕ με ενα μαστερ και καμια 3-4 χρονια αναγνωρίσιμη προυπηρεσία, ξεκινας γυρω στα 9,5 κατοσταρικα, χωρις προυπηρεσία ~920.

Για ΤΕ (επειδη δε το ξεκαθαριζεις) υπολογισε χοντρικα 100-150€ κάτω.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Τα του ενιαίου μισθολογίου τα ξέρω, υπάρχουν άλλωστε και πολλοί υπολογιστές αποδοχών (π.χ. http://elke.eap.gr/?page_id=2676 ).

Ρωτούσα περισσότερο για ενδεχόμενες πρόσθετες αμοιβές (ειδικά σε περίπτωση υπηρεσίας στο εξωτερικό) ή και στο εσωτερικό με τη μορφή ειδικών επιδομάτων. Για το εξωτερικό το μόνο που έχω βρει είναι το παρακάτω, που όμως είναι από το 2013:

https://www.mfa.gr/koinovouleutikos-eleghos/leitourgia-ypex/apantese-sten-up-arithm-843-apo-2382013-erotese-tou-bouleutou-konstantinou-ioan-koutsogiannakopoulou-skhetika-me-to-sunoliko-arithmo-ton-upallelon-pou-uperetoun-sto-upourgeio-exoterikon-kai-to-misthologiko-kostos.html

Πέρα από τις αποδοχές όμως θα ήθελα να μάθω περισσότερα και για την υπηρεσία στο εξωτερικό (διάρκεια μετάθεσης, φύση καθηκόντων). Έχω βρει κάποια πράγματα από την σελίδα του ΥΠΕΞ, θα ήθελα αν γινόταν να μάθω λεπτομέρειες από κάποιον που τα βιώνει από πρώτο χέρι. 

Δημοσ.

Για υπηρεσια εξωτερικου σαφως και αλλαζει ο μισθος.

Στην Ελλαδα στο 98% των περιπτωσεων των "απλών" θεσεων του Δημοσίου, δεν υπάρχουν πλεον επιδόματα... Ετσι οπως τη βλεπω αυτη τη θεση που λες, δε θεωρω οτι θα εχει κατι άλλο.

Απο εκει κ περα μονο καποιος που ηδη εργαζεται εκει που θα τοποθετηθεις ισως ξερει κατι παραπανω (αν κ στην πραξη δε ξερεις που θα τοποθετηθεις)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...