Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Τελικά έκανε κάποιος την δοκιμή να ξεκινήσει στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο? Ρωτάω γιατι ενδιαφέρομαι να γραφτώ και εγώ στο τμήμα της ψυχολογίας. Αν ναι θα εκτιμούσα δεόντως δύο λόγια για την εμπειρία γιατί δεν βρήσκω αρκετές πληροφορίες.

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα alex ,εγω την εκανα την δοκιμη και εχω γραφτεί στο προγραμμα ψυχολογιας του uniopen.γραφτικα πέρσι τιν Σεπτέμβριο.κοιτα εως τωρα σε γενικες γραμμές its ok..η ύλη ειναι αρκετή αλλα εαν το πας συστηματικά δεν εχει κάποια πρόβλημα .εργασιες και τετοια δεν εχει μονο εξετασεις μεσω πολαπλης επιλογης 30 ερωτήσεων.Για να ειμαι ειλικρινής ειμαι γενικά ικανοποιημένος αλλα θα μπορουσαν και λίγο καλύτερα.τωρα όσων  αφορα την Αναγνώριση με τον νομο του 2022, τα εξ αποστασεως πτυχια λογικά δεν θα εχουν καποιο πρόβλημα βέβαια δοαταπ ειναι αυτός ...

• Like 2
Δημοσ.

Με σχολές εξαποστάσεως δεν μπορείς να ανοίξεις γραφείο. Γιατί δεν ανοίγετε γραφείο ως σύμβουλοι ψυχικής υγείας? Μια αίτηση είναι μονο, δεν απαιτεί πτυχίο. Υπάρχει πάντα και η επιλογή του coaching. Κάποιοι χρεώνουν και πολύ από ψυχολόγους.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το βλέπω απίθανο να παρεις άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου στην Ελλάδα απο σπουδές εξ αποστάσεως σε ίδρυμα του εξωτερικού. Εδω ούτε στο κορυφαίο OU δεν δίνουν. Καλυτερα κολέγιο, ξερω οτι τους αναγνωρίζουν κανονικά σαν ψυχολόγους (επαγγελματικά)

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 14/12/2023 στις 5:14 ΠΜ, charito91 είπε

Καλησπέρα alex ,εγω την εκανα την δοκιμη και εχω γραφτεί στο προγραμμα ψυχολογιας του uniopen.γραφτικα πέρσι τιν Σεπτέμβριο.κοιτα εως τωρα σε γενικες γραμμές its ok..η ύλη ειναι αρκετή αλλα εαν το πας συστηματικά δεν εχει κάποια πρόβλημα .εργασιες και τετοια δεν εχει μονο εξετασεις μεσω πολαπλης επιλογης 30 ερωτήσεων.Για να ειμαι ειλικρινής ειμαι γενικά ικανοποιημένος αλλα θα μπορουσαν και λίγο καλύτερα.τωρα όσων  αφορα την Αναγνώριση με τον νομο του 2022, τα εξ αποστασεως πτυχια λογικά δεν θα εχουν καποιο πρόβλημα βέβαια δοαταπ ειναι αυτός ...

Kalimera,

Endiaferoumai kai gw na parakolouthisw to sigekrimeno programma....tha me voithouse poli an mpotousate na mou dwsete kapoies plirofories sxetika me tin empeiria sas an den sas talaiporw...an eiste euxaristimenos apo tin poiotita twn mathimatwn kai tin sinoliki eikona ipostirixi/epikoinwnia me tous ekpaideutikous ktl

Kanonotas ena search sto google den eida poli kales kritikes (diskolia epikoinwnias,mi antikeimeni vathmologisi me skopo tin paratasi twn spoudwn) gegonos pou me provlimatise arketa

Tha ektimousa idiaiteros ena feedback apo esas!!!

Sas euxaristw poli ek twn proterwn gia to xrono sas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...