Προς το περιεχόμενο

Warhammer 40,000: Space Marine 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 306
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 hours ago, xtrmsnpr said:

image.jpeg.200e97a542adecfc5485a413e4a73ac9.jpeg

Να το πάρουμε αφού ολοκληρωθεί το development? 😁

Υπάρχει ακόμα το παιχνίδι και βγάζουν updates;
τζίζας τιτς!
Σχεδόν 100 φίλους στο steam, 0 που να παίζουν warhammer εδώ και μήνες, έκανε major update και δεν το πήρε κανείς πρέφα!
35€ το Season Pass II, αξίζει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Υπάρχει ακόμα το παιχνίδι και βγάζουν updates;
τζίζας τιτς!
Σχεδόν 100 φίλους στο steam, 0 που να παίζουν warhammer εδώ και μήνες, έκανε major update και δεν το πήρε κανείς πρέφα!
35€ το Season Pass II, αξίζει;

Εντάξει πριν 1 χρόνο ακριβώς βγήκε.

Εδώ έχει ακόμα και πιο πολύ μάλιστα κόσμο το Helldivers 2 που σιγά τι content που είχε. Εγώ που το είχα πάρει στις αρχές τουλάχιστον, βαρουσα το κεφάλι μου στον τοίχο από την επαναληψιμότητα του.

Ο ilos ανέβασε το τρέιλερ από το νέο κοντεντ που βγήκε πάντως, αλλά μάλλον δε το παίζει σχεδόν κανείς το παιχνίδι εδώ. Εγώ δεν είμαι φαν των Warhammer.

Δημοσ.
8 minutes ago, xtrmsnpr said:

Εδώ έχει ακόμα και πιο πολύ μάλιστα κόσμο το Helldivers 2 που σιγά τι content που είχε. Εγώ που το είχα πάρει στις αρχές τουλάχιστον, βαρουσα το κεφάλι μου στον τοίχο από την επαναληψιμότητα του.

Ο ilos ανέβασε το τρέιλερ από το νέο κοντεντ που βγήκε πάντως, αλλά μάλλον δε το παίζει σχεδόν κανείς το παιχνίδι εδώ. Εγώ δεν είμαι φαν των Warhammer.

Ούτε εγώ είμαι fan των Warhammer, οκ αυτό ήταν διασκεδαστικό με παρέα. Αλλά πραγματικά μετά το πρώτο δίμηνο που είχε βγει, δεν θυμάμαι κανέναν στην λίστα φίλων μου να παίζει. Καλά οκ αυτό είναι μόδα με πολλά παιχνίδια, να μην το κάνω μόνο για το SM.
Μου κάνει εντύπωση γιατί γενικά έχω κόσμο την λίστα φίλων στο steam και πολλά παιχνίδια που πέθαναν ένα μήνα μετά την κυκλοφορία τους, ε θα είχα 1-2-3 άτομα που θα παίζαν. Αυτό πραγματικά κανένας από την λίστα φίλων μου δεν το συνέχισε.
Ακόμα και το Dune που έχασε 90% του κόσμου του, αν κοιτάξω τώρα έχω 5 άτομα που είναι μέσα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Κοίταξε εγώ το πήρα κυρίως για το campaign γιατί μου άρεσε στο πρώτο. Αν και λίγο μικρότερο σε σχέση δε με απογοήτευσε σαν game. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Αλλά να κάτσω να λιώσω operations ή τα άλλα coop modes που βάλανε δε τη παλεύω ιδιαίτερα. Δε φταίει το game απλά έχω βαρεθεί με την ηλικία το farming σε τέτοιου είδους games. Εδώ έχω σχεδόν παρατήσει το wilds που είναι το main game μου.

Έπαιξα λίγο pvp στην αρχή που είχε βγει και είχε κόσμο και το βρήκα πιο διασκεδαστικό από το coop για κάποιο διάστημα. Από εκεί και πέρα αν βγει καινούριο operations map όπως τώρα με την 10.0 μπορεί να παίξω να το δω από περιέργεια, αλλά δε καίγομαι κιόλας.🤣

ΥΓ Δεν ήξερα ότι το έχεις, αν μου γραφές μπορεί να μπαίναμε απλά να το δούμε..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Space Marine 2 είναι από τα καλύτερα παιχνίδια του είδους μέχρι και σήμερα. Το Helldivers δεν συγκρίνεται καν ποιοτικά. Όταν θέλω να παίξω ένα σοβαρό ανταγωνιστικό game παίζω SM2, όταν θέλω να γελάσω με bugs και αστείες καταστάσεις και να κάνω button smashing παίζω helldivers.

Οι Saber-Focus αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και για το ίδιο το παιχνίδι που έφτιαξαν αλλά και για τα δύο roadmaps 2025-2026 που έχει το παιχνίδι (όλα δωρεάν, χωρίς dlc, χωρίς warbonds, κλπ), το κράτησε και φρέσκο και ζωντανό. Η είσοδος του Techmarine το 2026 είναι φανταστικό update.

Επεξ/σία από bushidocougar
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...