Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Θέλω να τοποθετήσω ένα routerακι σε εξωτερικό χώρο, θα το τοποθετήσω λοιπόν σε ένα στεγανό κουτί (Ελάχιστες διαστάσεις Π280 x Υ200 x B100) και το κουτί θέλω να το στηρίξω σε ιστό κεραίας περίπου 1μιση μέτρο απ το έδαφος. Το κουτί θα είναι 100% εκτεθειμένο σε άνεμο και βροχή. Ήλιο όχι και τόσο αλλά θα ήθελα να είμαστε εξασφαλισμένοι και απο τυχόν υπερθερμάνσεις του εξοπλισμού.

Για αρχή πάμε σε IP55-65 ή IP66;

Βρήκα αυτό το κουτί αλλά δεν είμαι σίγουρος για το πως θα μπορέσω να το στηρίξω στον ιστό δίχως να μπαίνουν νερά απ το σημείο που θα στηρίξω. Φαντάζομαι στην πλάτη θα έχει σημεία για να τρυπήσεις ωστε να το κρεμάσεις στον τοίχο. σκέφτομαι λοιπόν εκεί να κρεμάσω μια λάμα πλατιά και έπειτα να ανοίξω στην λάμα δυο τρύπες και να περάσω ένα τέτοιο

Κάπως έτσι δηλαδή

Spoiler

0rk92ps.jpg

Τα σημεία που θα ενωθεί  το κουτί με την λάμα συνδέονται με τον κύριο χώρο του κουτιού (Θα μπορεί να μπει νερό μέσα) ή είναι ανεξάρτητα;;

(EDIT: Νομίζω πως πρέπει να αγοράσεις το NSYPFXPLM για στήριξη αλλά ας το επιβεβαιώσει και κάποιος που γνωρίζει αν μπορεί)

Έχετε καμιά καλή καλύτερη πρόταση για κουτί και στήριξη;

Όσο για το θέμα της υγρασίας και θερμοκρασίας έχετε να προτείνετε κάτι;

Ότι είδα είτε μου φάνηκε ανεπαρκές είτε επίφοβο 

Επεξ/σία από aggelos87
Δημοσ.

Για να μη φθειρεις λογω στηριξης τη στεγανοτητα του κουτιου που θα μπει το ρουτερ, θα μπορουσες να παρεις ενα δευτερο κουτι, λιγο μεγαλυτερο, στο οποιο θα εφαρμοσεις τα υλικα στηριξης, και μεσα σε αυτο θα τοποθετησεις το πρωτο, απειραχτο.

Δημοσ.

Ότι κι ο αποπάνω, τόσο καλό είναι αυτό το ρούτερ ώστε να διαθέσεις 100ε και τόση φασαρία ώστε να μην πάρεις κάποιο outdoor ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...