Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη υπαρχει εναι pc αρχαιολογια με 775 socket και μια 1050 ti οποτε οπως καταλαβαινεται εχω χασει πολλα επισοδια στο θεμα pc.Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι καρτες εχουν ξεφυγει οποτε θα μεινω με αυτην που εχω.Τα παιχνιδια που παιζω ειναι λολ μια φορα το 3 μηνο pubg και red alert 2 (μην γελατε).Δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι intel η amd.Αυτο που θα ηθελα να μπορω να κανω overclock γαιτι μου αρεσει σαν ασχολία(πιο ευκολα θα ανοιξω το pc για αυτο το λογο παρα να παιξω).

Ποσό που διαθέτουμε :700

Χρήση υπολογιστή :Light gaming (lol Pubg)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Απο ενα για να κοπει τιμολογιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα. Στο καταστημα αλλα δεν γινεται μπορω και μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα .οχι

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, easyridergiorgos είπε

Αυτη την στιγμη υπαρχει εναι pc αρχαιολογια με 775 socket και μια 1050 ti οποτε οπως καταλαβαινεται εχω χασει πολλα επισοδια στο θεμα pc.Αυτο που βλεπω ειναι οτι οι καρτες εχουν ξεφυγει οποτε θα μεινω με αυτην που εχω.Τα παιχνιδια που παιζω ειναι λολ μια φορα το 3 μηνο pubg και red alert 2 (μην γελατε).Δεν με ενδιαφερει αν θα ειναι intel η amd.Αυτο που θα ηθελα να μπορω να κανω overclock γαιτι μου αρεσει σαν ασχολία(πιο ευκολα θα ανοιξω το pc για αυτο το λογο παρα να παιξω).

Ποσό που διαθέτουμε :700

Χρήση υπολογιστή :Light gaming (lol Pubg)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε Αθηνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Απο ενα για να κοπει τιμολογιο

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα. Στο καταστημα αλλα δεν γινεται μπορω και μονος μου

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα .οχι

1) κρατάς την κάρτα γραφικών 

2) πας για INTEL που είναι ποιο παιχνιδιάρικα στο o/c. Κατα την αποψη μου 11600KF + Z590

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγη πίεση.

MSI Pro Z690-P DDR4 Motherboard ATX με Intel 1700 Socket (185€)

https://www.skroutz.gr/s/32699196/MSI-Pro-Z690-P-DDR4-Motherboard-ATX-με-Intel-1700-Socket.html

Intel Core i5-12600K 2.8GHz Επεξεργαστής 10 Πυρήνων για Socket 1700 σε Κουτί (323€)

https://www.skroutz.gr/s/32159735/Intel-Core-i5-12600K-2-8GHz-Επεξεργαστής-10-Πυρήνων-για-Socket-1700-σε-Κουτί.html

Patriot Viper Steel 16GB DDR4 RAM με 2 Modules (2x8GB) και Συχνότητα 3200MHz για Desktop (55€)

https://www.skroutz.gr/s/19926927/Patriot-Viper-Steel-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Desktop-PVS416G320C6K.html

Kingston KC2500 NVME M2 500GB (53€)

https://www.skroutz.gr/s/23252152/Kingston-KC2500-SSD-500GB-M-2-NVMe-SKC2500M8-500G.html

BE QUIET SYSTEM POWER 9 600WATT

https://www.skroutz.gr/s/14158548/Be-Quiet-System-Power-9-600W-Full-Wired-80-Plus-Bronze.html?from=catspan

Kolink Void Gaming Midi Tower Κουτί Υπολογιστή με RGB Φωτισμό Μαύρο (45€)

https://www.skroutz.gr/s/23695168/Kolink-Void-Gaming-Midi-Tower-Κουτί-Υπολογιστή-με-RGB-Φωτισμό-Μαύρο.html

Μένει μια ψύκτρα, που δεν έχω ψάξει να δω τι συμβατότητα και τι mounts υπάρχουν.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Θα παιδευτούν να το στήσουν...

Απόκρυψη περιεχομένων

913218511_Screenshot_20211213-183903_SamsungInternet.jpg.a87b39f939d2f8f58660258ea6d7a6e5.jpg

Για το κουτί λες ?

Είναι ενδεικτικό για το κόστος. Γενικά κουτιά δεν πολύ προτείνω γιατί υπάρχει και το υποκειμενικό θέμα της "ομορφιάς" ....

Κατι στα 40-50€ λοιπόν, ας διαλέξει όποιο θέλει.  Εγώ πχ δεν θέλω καθόλου RGB ..... και κοιτάζω να εχει προεγκατεστημένα τα ανεμιστήρια, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος θέλει rgb και γυαλιά ...

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Τέρης Α. είπε

Για τον jdrogas παραπάνω.

Nαι τωρα εψαξα και βρηκα την αξιολογηση,δεν την ειχα παρει χαμπαρι.

Κατι μαθαμε και σημερα!

Ευχαριστω!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Τέρης Α. είπε

Για τον jdrogas παραπάνω.

Καλά και αυτό που του έδωσα εγώ τα ίδια "σκατά" είναι στο θέμα καθαρισμού και διαχείρισης καλωδίων.

Δημοσ.

Ενταξει για να λεμε την αληθεια τωρα εαν το κουτι δεν το "ζησεις" απο κοντα κανονικα δεν πρεπει να προτεινεις,αλλα προσπαθουμε να καταλαβουμε απο καμια φωτο,εαν τυχει απο βιντεο κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, JDROGAS είπε

Δυο συνθεσεις απο εμενα απο kavatza.gr με δωρεαν συναρμολογηση.

Μια με Amd

542725155_Screenshot2021-12-13at18-18-40.png.d051eeda1a124d73dbfb7c5b38ca2e9d.png

Mια με Intel

1746260543_Screenshot2021-12-13at17-17-32.png.64c7887dd9248a4ecd341df4a15fe37a.png

Ευχαριστώ. Δεν είναι καλύτερα να πάω 2χ8 στις ram και να ανέβω σε χωρητικότητά στον σκληρό. Υπογολιστη έτσι που το πάω θα αλλάξω ξανά σε καμία 10αρια χρόνια. Ποιο είναι καλύτερο το Intel h AMD? 

Δημοσ.

Η δικη μου αποψη ειναι να στησεις με μια μητρικη b550 του 100ρικου και εναν 5600x που αυτη τη στιγμη η τιμη του ειναι στα 270

Δημοσ.

Oι ram ειναι 2x8=16gb.

Tωρα τον χωρο που χρειαζεσαι δεν τον γνωριζω.Ειναι και θεμα καθε χρηστη,εγω βαζω παντα εναν μικρο γρηγορο για λειτουργικο κι εχω αποθηκη αλλα 3ΤΒ σε μηχανικους δισκους.

Στην κορη μου πχ που παιζει παιχνιδια της πηρα 1ΤΒ.

Εγω μεχρι προχθες ημουν μονο για το λειτουργικο με εναν nvme/ssd 128gb.

Εκανα αναβαθμιση και πηρα εναν 256gb ο μισος ειναι αδειος (δεν παιζω παιχνιδια)

Φυσικα και μπορεις να βαλεις οσο μεγαλυτερον θελεις.

Εδω επιδοσεις 5600x vs 11600kf.

Kι ενα review

https://www.techspot.com/review/2220-intel-core-i5-11600k/

Ωραι προταση και απο adtakhs

με τον 12600k εαν σου βγαινει οικονομικα να πας και 50-100 ευρω ακομα σαφως η 12η γενια ειναι καλυτερα και απο τις δυο προτασεις μου.

Απλα πιστευω οτι θα ξεφυγεις διοτι οι τιμες που σου εχω βαλει εγω ειναι τελικες με συναρμολογηση.Σιγουρα με τιμες απο σκρουτζ θα εχεις καποιες διαφορες και καποια μεταφορικα παραπανω.

Επισης εαν τελικα καταληξεις σε καποιες απο τις δυο προτασεις που εκανα θα πρεπει να αλλαξουμε το κουτακι σε κατι καλυτερο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, JDROGAS είπε

Oι ram ειναι 2x8=16gb.

Tωρα τον χωρο που χρειαζεσαι δεν τον γνωριζω.Ειναι και θεμα καθε χρηστη,εγω βαζω παντα εναν μικρο γρηγορο για λειτουργικο κι εχω αποθηκη αλλα 3ΤΒ σε μηχανικους δισκους.

Στην κορη μου πχ που παιζει παιχνιδια της πηρα 1ΤΒ.

Εγω μεχρι προχθες ημουν μονο για το λειτουργικο με εναν nvme/ssd 128gb.

Εκανα αναβαθμιση και πηρα εναν 256gb ο μισος ειναι αδειος (δεν παιζω παιχνιδια)

Φυσικα και μπορεις να βαλεις οσο μεγαλυτερον θελεις.

Εδω επιδοσεις 5600x vs 11600kf.

Kι ενα review

https://www.techspot.com/review/2220-intel-core-i5-11600k/

Ωραι προταση και απο adtakhs

με τον 12600k εαν σου βγαινει οικονομικα να πας και 50-100 ευρω ακομα σαφως η 12η γενια ειναι καλυτερα και απο τις δυο προτασεις μου.

Απλα πιστευω οτι θα ξεφυγεις διοτι οι τιμες που σου εχω βαλει εγω ειναι τελικες με συναρμολογηση.Σιγουρα με τιμες απο σκρουτζ θα εχεις καποιες διαφορες και καποια μεταφορικα παραπανω.

Επισης εαν τελικα καταληξεις σε καποιες απο τις δυο προτασεις που εκανα θα πρεπει να αλλαξουμε το κουτακι σε κατι καλυτερο.

Δεν με πειράζει το +100 να ανέβουμε, όπως είπα δεν θα ξαναφτιάξω υπολογιστή στο άμεσο μελλον. Οπότε πιο είναι το καλύτερο; αυτό που με ενδιαφέρει είναι όλα από ένα για τιμολόγιο και όχι μετά από 30 μέρες παράδοση 

Δημοσ.

Εαν δεν υπαρχει θεμα πας για 12η γενια ιντελ.

Δωσε μου λιγο χρονο να βρω καταστημα με συναρμολογηση και διαθεσιμοτητα.

Δισκος 500αρης για λειτουργικο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...