anastasia177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με ένα θέμα που έχω Γιατί προσωπικά δεν έχω ιδέα από αυτά Λοιπον αποφασησα να κάνω νέα σύνδεση (βοδαφονε 50αρα ) Ηρθε ο τεχνικός ν περάσει την γραμμή και δεν τα κατάφερε Στο περίπου αυτό που εξήγησε αυτός/ καταλάβω εγώ ,είναι ότι δεν βρίσκει την γραμμή η κάτι έχει το καλωδιο η κάτι παρόμοιο Είχε ένα μηχάνημα μαζί του και μου εξηγούσε ότι κανονικά θα έπρεπε ν πιάνει κάποιο σήμα και να βγάζει ένα ήχο Αλλά το μηχάνημα δεν ανταποκρινόταν Στην τελική μου είπε να φωνάξω ηλεκτρολόγο Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο Τέλος πάντων υπάρχει περίπτωση να φταει ο τεχνικός δλδ να μην βρήκε το καλώδιο η κάτι παρόμοιο ; Η cosmote πχ που είχα ( 6 μηνες)πριν πως βρήκε το καλώδιο; Μήπως έχει κάνει με το ότι Η γραμμη είναι 50αρα και όχι 24; Μπορεί να έπαθε κάτι το καλώδιο; Έλειπα 6 μήνες εξωτερικό μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να χάλασε η να το έκοψαν είναι κάτι τέτοιο πιθανό; Να δοκιμάσω να επικοινωνήσω με την βοδαφον η να πάρω απευθείας ηλεκτρολόγο Και ο ηλεκτρολόγος τι θα κάνει θα αλλάξει τα καλώδια στο σπίτι η έξω και πόσο περίπου μπορεί να κρατήσει αυτό ; Αξίζει να δοκιμάσω άλλη εταιρία η θα έχει τα ίδια αποτέλεσμα; Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2021 από anastasia177
anastasia177 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, vasilllis είπε Γιατι δεν φωναζεις ηλεκτρολόγο? Σκέφτομαι αν δεν έχει όντος πρόβλημα κάποιο καλωδίο θα πληρώσω τζάμπα; Γιατί σκέφτομαι αν δεν χρειαστεί να φτιάξει κάτι πάλι θα πρέπει να πληρώσω απ τ στιγμή που ο άνθρωπος ήρθε ν τσεκάρει
bill27 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό που περιγράφετε σαν πρόβλημα στην ουσία είναι το εξής ενώ η γραμμή σου απ'το πάροχο μέχρι το κατανεμητή είναι οκ ,δεν υπάρχει καλώδιο η δεν το βρίσκει ο τεχνικός ώστε να έχεις υπηρεσία στο σπίτι σου.1. Σου έχει δείξει ό τεχνικός ποίο είναι το δικό σου ζευγάρι στο κατανεμητή;;Αν ναι καί πιάνουν τά χέρια σου πάρε ένα εξωτερικό τηλεφωνικό καλώδιο καί σύνδεσε το απ'το κατανεμητή στην κεντρική πριζα.2.Συνηθως το ζευγάρι θά είναι ορατό με το μάτι στο κατανεμητή.3.Φωναξε ηλεκτρολο
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 3 hours ago, anastasia177 said: Καλησπέρα σε όλους, θέλω να κάνω μερικές ερωτήσεις σχετικά με ένα θέμα που έχω Γιατί προσωπικά δεν έχω ιδέα από αυτά Λοιπον αποφασησα να κάνω νέα σύνδεση (βοδαφονε 50αρα ) Ηρθε ο τεχνικός ν περάσει την γραμμή και δεν τα κατάφερε Στο περίπου αυτό που εξήγησε αυτός/ καταλάβω εγώ ,είναι ότι δεν βρίσκει την γραμμή η κάτι έχει το καλωδιο η κάτι παρόμοιο Είχε ένα μηχάνημα μαζί του και μου εξηγούσε ότι κανονικά θα έπρεπε ν πιάνει κάποιο σήμα και να βγάζει ένα ήχο Αλλά το μηχάνημα δεν ανταποκρινόταν Στην τελική μου είπε να φωνάξω ηλεκτρολόγο Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο Τέλος πάντων υπάρχει περίπτωση να φταει ο τεχνικός δλδ να μην βρήκε το καλώδιο η κάτι παρόμοιο ; Η cosmote πχ που είχα ( 6 μηνες)πριν πως βρήκε το καλώδιο; Μήπως έχει κάνει με το ότι Η γραμμη είναι 50αρα και όχι 24; Μπορεί να έπαθε κάτι το καλώδιο; Έλειπα 6 μήνες εξωτερικό μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να χάλασε η να το έκοψαν είναι κάτι τέτοιο πιθανό; Να δοκιμάσω να επικοινωνήσω με την βοδαφον η να πάρω απευθείας ηλεκτρολόγο Και ο ηλεκτρολόγος τι θα κάνει θα αλλάξει τα καλώδια στο σπίτι η έξω και πόσο περίπου μπορεί να κρατήσει αυτό ; Αξίζει να δοκιμάσω άλλη εταιρία η θα έχει τα ίδια αποτέλεσμα; αν πριν με cosmote ειχες τοσο 90 τις 100 βλακεια τεχνικου.πολυκατοικια εισαι η μονοκατοικια;μπορει η γραμμη σου να παιζει σε αλλο box και ο τεχνικος να μετρησε αλλου δυστυχως που το λεω αλλα και η ποιοτητα εξυπηρετησης των τεχνικων για απειρους λογους που δεν θα τους γραψω εδω εχει πεσει κατακορυφα 1
anastasia177 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, poulinos είπε αν πριν με cosmote ειχες τοσο 90 τις 100 βλακεια τεχνικου.πολυκατοικια εισαι η μονοκατοικια;μπορει η γραμμη σου να παιζει σε αλλο box και ο τεχνικος να μετρησε αλλου δυστυχως που το λεω αλλα και η ποιοτητα εξυπηρετησης των τεχνικων για απειρους λογους που δεν θα τους γραψω εδω εχει πεσει κατακορυφα Στην περίπτωση που ο τεχνικός μετράει λάθος καλώδιο λαι το δικό μου καλώδιο δεν έχει θέμα αν εγώ συνδέσω το ρούτερ θα πιάνει ιντρτεν η πρέπει ο τεχνικός να βρει πρώτα το καλώδιο για να κάτι με αυτό;
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 51 minutes ago, anastasia177 said: Στην περίπτωση που ο τεχνικός μετράει λάθος καλώδιο λαι το δικό μου καλώδιο δεν έχει θέμα αν εγώ συνδέσω το ρούτερ θα πιάνει ιντρτεν η πρέπει ο τεχνικός να βρει πρώτα το καλώδιο για να κάτι με αυτό; ο τεχνικος εφοσον δεν εχει βρει την γραμμη σου δεν μπορει να σε συνδεσει με το καλωδιο του οτε.οποτε αυτην την στιγμη ο τεχνικος απλα δοκιμασε εκει που τερματιζσει το καλωδιο του οτε και το εχει αφησει εκει αναμονη. στην ουσια το δικο σου καλωδιο πρεπει να ενωθει με την γραμμη που βρηκε ο τεχνικος εξω στο κουτι. οποτε τα πιθανα σεναρια ειναι τρια. α.ο οτε εχει παραδοσει την γραμμη σε λαθος σημειο και εσενα το σπιτι σου δεν παιρνει απο εκει.σπανιο αλλα το εχω πετυχει. β. ο τεχνικος απλα δεν βρηκε την γραμμη για χ ψ λογο γ. η γραμμη στο σπιτι σου εχει πραγματι καποιο θεμα το οποιο εγινε στο διαστημα που ειχες διακοψει απο τον οτε.
anastasia177 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, poulinos είπε ο τεχνικος εφοσον δεν εχει βρει την γραμμη σου δεν μπορει να σε συνδεσει με το καλωδιο του οτε.οποτε αυτην την στιγμη ο τεχνικος απλα δοκιμασε εκει που τερματιζσει το καλωδιο του οτε και το εχει αφησει εκει αναμονη. στην ουσια το δικο σου καλωδιο πρεπει να ενωθει με την γραμμη που βρηκε ο τεχνικος εξω στο κουτι. οποτε τα πιθανα σεναρια ειναι τρια. α.ο οτε εχει παραδοσει την γραμμη σε λαθος σημειο και εσενα το σπιτι σου δεν παιρνει απο εκει.σπανιο αλλα το εχω πετυχει. β. ο τεχνικος απλα δεν βρηκε την γραμμη για χ ψ λογο γ. η γραμμη στο σπιτι σου εχει πραγματι καποιο θεμα το οποιο εγινε στο διαστημα που ειχες διακοψει απο τον οτε. Ευχαριστώ για τς πληροφορίες τώρα μου ειναι λίγο π ξεκάθαρο το τ μπορεί να συμβαίνει Θα καλέσω ηλεκτρολόγο να δω τ θα μου πει γιατί απ ότι φντ δεν έχω άλλη επιλογή 2 λεπτά πριν, anastasia177 είπε Ευχαριστώ για τς πληροφορίες τώρα μου ειναι λίγο π ξεκάθαρο το τ μπορεί να συμβαίνει Θα καλέσω ηλεκτρολόγο να δω τ θα μου πει γιατί απ ότι φντ δεν έχω άλλη επιλογή Α Επίσης είχαν σταλεί το πρώτο ρούτερ σε λάθος διεύθυνση οπότε το Α. ενδεχόμενο δεν είναι κ τόσο απίθανο Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό μ και άσκοπα θα φωνάξω ηλεκτρολόγο αλλά τέλος πάντων θα δείξει
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2021 5 hours ago, anastasia177 said: Ευχαριστώ για τς πληροφορίες τώρα μου ειναι λίγο π ξεκάθαρο το τ μπορεί να συμβαίνει Θα καλέσω ηλεκτρολόγο να δω τ θα μου πει γιατί απ ότι φντ δεν έχω άλλη επιλογή Α Επίσης είχαν σταλεί το πρώτο ρούτερ σε λάθος διεύθυνση οπότε το Α. ενδεχόμενο δεν είναι κ τόσο απίθανο Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι το πρόβλημα είναι δικό τους και όχι δικό μ και άσκοπα θα φωνάξω ηλεκτρολόγο αλλά τέλος πάντων θα δείξει ποια περιοχη βρισκεσαι;αν ηταν λαθος διευθυνση τοτε δεν θα εβρισκε την γραμμη του inernet.(το εξω κομματι).εχεις καταστημα απο κατω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα