Gulik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) H Ubisoft προσφέρει το Assassin's Creed Odyssey για 4 ημέρες δωρεάν παιχνιδιού, ξεκινώντας από σήμερα (16 Δεκεμβρίου) και τελειώνοντας στις 19 Δεκεμβρίου το βράδυ. Μπορεί, δηλαδή, κάποιος να το τερματίσει κιόλας (τουλάχιστον την βασική ιστορία με τα βασικά quests). Η προσφορά ισχύει για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες... Λεπτομέρειες εδώ: https://www.ubisoft.com/en-us/help/assassins-creed-odyssey/gameplay/article/information-about-the-assassins-creed-odyssey-free-weekend-december-2021/000100218 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Gulik 2 4
Jake07 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Gulik είπε H Ubisoft προσφέρει δωρεάν το Assassin's Creed Odyssey για 4 ημέρες, ξεκινώντας από σήμερα (16 Δεκεμβρίου) και τελειώνοντας στις 19 Δεκεμβρίου το βράδυ. Μπορεί, δηλαδή, κάποιος να το τερματίσει κιόλας (τουλάχιστον την βασική ιστορία με τα βασικά quests). Η προσφορά ισχύει για σχεδόν όλες τις πλατφόρμες... Λεπτομέρειες εδώ: https://www.ubisoft.com/en-us/help/assassins-creed-odyssey/gameplay/article/information-about-the-assassins-creed-odyssey-free-weekend-december-2021/000100218 Για να το τερματίσεις έστω το main θέλει να είσαι λίγο no life.. 10+ ώρες τη μέρα για να το βγάλεις σε 4 μέρες.. Όπως και να έχει, + για την υπενθύμιση γιατί το είχα ξεχάσει. Το έχω λιώσει στο ps4, ας το βάλω και στο laptop να το δούμε..
Gulik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Jake07 είπε Για να το τερματίσεις έστω το main θέλει να είσαι λίγο no life.. 10+ ώρες τη μέρα για να το βγάλεις σε 4 μέρες.. Όπως και να έχει, + για την υπενθύμιση γιατί το είχα ξεχάσει. Το έχω λιώσει στο ps4, ας το βάλω και στο laptop να το δούμε.. Συμφωνώ, πάνω - κάτω. Προτείνεται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για δοκιμή, το να τερματιστεί μέσα στο δωρεάν τετραήμερο είναι λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, εφόσον τύχει να έχεις φουλ ελεύθερο χρόνο, για παράδειγμα.
jimpsar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Mπαίνω στο PStore αλλα δεν το εχω βρει ακόμη για κατέβασμα. Mε PS5 ειμαι δεν ξέρω αν παίζει ρολο αυτο .
Gulik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, jimpsar είπε Mπαίνω στο PStore αλλα δεν το εχω βρει ακόμη για κατέβασμα. Mε PS5 ειμαι δεν ξέρω αν παίζει ρολο αυτο . Στο σχετικό άρθρο του site δεν αναφέρει τίποτα για PS5 αλλά ίσως το διαθέσει κι εκεί σε λίγο, δεν ξέρω. 1
katsikoula Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 43 λεπτά πριν, Gulik είπε Στο σχετικό άρθρο του site δεν αναφέρει τίποτα για PS5 αλλά ίσως το διαθέσει κι εκεί σε λίγο, δεν ξέρω. Λογικά θα μπορείς να κατεβάσεις τη PS4 έκδοση του παιχνιδιού στο PS5 και να παίξεις...
runner69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 @Gulik βάλε το στο 1ο post και στον τιτλο να είναι πιο ξεκάθαρο οτι ειναι Free για να παίξεις 4 μέρες, οχι για να το αποκτησεις σε 4 μέρες. Μην μπαίνει ο κοσμος αδικα να ψαχνεται. 2
Gulik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, runner69 είπε @Gulik βάλε το στο 1ο post και στον τιτλο να είναι πιο ξεκάθαρο οτι ειναι Free για να παίξεις 4 μέρες, οχι για να το αποκτησεις σε 4 μέρες. Μην μπαίνει ο κοσμος αδικα να ψαχνεται. Free για 4 ημέρες αυτό ακριβώς σημαίνει.
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Καλη ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγο στο xbox για να δω αν αξίζει. Εχει πάρει fps boost στα 60?
steve_89 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, The_Judas είπε Καλη ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγο στο xbox για να δω αν αξίζει. Εχει πάρει fps boost στα 60? Στο PS5 ναι!!!
jimpsar Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, katsikoula είπε Λογικά θα μπορείς να κατεβάσεις τη PS4 έκδοση του παιχνιδιού στο PS5 και να παίξεις... Λογικα και εγω ετσι πιστευω αλλα δεν το βρηκα καπου. μονο ενα starter pack με μικρη χρεωση και φυσικα τις κανονικες εκδοσεις. Αν το κατεβασει καποιος απο pstore ας ενημερωσει
Jake07 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, runner69 είπε @Gulik βάλε το στο 1ο post και στον τιτλο να είναι πιο ξεκάθαρο οτι ειναι Free για να παίξεις 4 μέρες, οχι για να το αποκτησεις σε 4 μέρες. Μην μπαίνει ο κοσμος αδικα να ψαχνεται. Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο αλλά ξεκάθαρο νομίζω είναι το αρχικό post.
Gulik Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, Jake07 είπε Δε θέλω να κάνω το δικηγόρο αλλά ξεκάθαρο νομίζω είναι το αρχικό post. Έχω προσθέσει ήδη το χαρακτηριστικό "to play" που προτείνει ο φίλος, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Σχεδόν πάντα, εξάλλου, στα δωρεάν games που διατίθενται τόσα χρόνια, στους τίτλους δεν γράφουμε ποτέ "για τάδε μέρες" (αφού εννοείται για πάντα), άρα εύκολα διακρίνει τις περιπτώσεις κάποιος χωρίς καν να κάνει κλικ στο εκάστοτε θέμα. 2
nickol-us Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ που έχω 24αρα(στην πραγματικότητα 10αρα) ούτε να το κατεβάσω δεν προλαβαίνω σε 4 μέρες 😄 1
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 hour ago, The_Judas said: Καλη ευκαιρία να το δοκιμάσω λίγο στο xbox για να δω αν αξίζει. Εχει πάρει fps boost στα 60? Σε one x που το τερματησα (main story) αξίζει πολύ σαν game. Το πήρα απο Μπραζίλια σε χαμηλό κοστος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα