Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tzagaritos είπε

Δεν ξέρω ρε φίλε, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ να σου πω την αλήθεια. Προτιμώ να έχω σπίτι πάντα κέρματα για αυτό τον λόγο. Όταν του τα δίνεις στο χέρι είσαι σίγουρος

Έχεις ένα δίκαιο ναι είναι αλλιώς από κοντά. 

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε

Έχεις ένα δίκαιο ναι είναι αλλιώς από κοντά. 

Και σε ταβέρνα να πας, πολλά "αφεντικά" τους τα παίρνουν όταν τα αφήνεις στο τραπέζι

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tigio13 είπε

Ευχαριστώ για τους 2 κερασμένους καφέδες. 

Screenshot_20211219-170934_Box.jpg

Πώς κατάφερες και κουπονι και πόντους και να πληρώσεις μονο 0,20? Τουλάχιστον 1 ευρώ δεν θα πρεπε? Έστω 7 κατελαχιστο παραγγελία-1  ποντοι -5 κουπονι.Ρωταω γιατί δεν μπορώ να τα συνδυάσω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alexme είπε

Πώς κατάφερες και κουπονι και πόντους και να πληρώσεις μονο 0,20? Τουλάχιστον 1 ευρώ δεν θα πρεπε? Έστω 7 κατελαχιστο παραγγελία-1  ποντοι -5 κουπονι.Ρωταω γιατί δεν μπορώ να τα συνδυάσω.

Στα 6 ευρώ έχεις 1€ μέσω πόντους και 5 απο το κουπόνι σύνολο 6. Άρα τελικό ποσό 0

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexme είπε

Εγώ τις ποιο πολλές φορές πληρώνω 0,10 , δεν έχει κάποιο μίνιμουμ πόσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, alexme είπε

Γιατί το κάνεις από υπολογιστή και θέλεις 7€, από την εφαρμογή γίνεται και με 6€ και πληρώνεις 0€ με χρήση κουπονιού 5€ και πόντων 1€ όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι (πρώτα το κουπόνι και μετά οι πόντοι).

Επεξ/σία από dispi
  • Like 2
Δημοσ.

Παραγγελία 7 ευρώ από app βάζω πρώτα κουπονι κατεβαίνει 2 βάζω πόντους δεν επαρκεί το υπόλοιπο για χρήση τους.Και ανάποδα το ίδιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...