satsok2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Γειά χαρά. Έξω από το διαμέρισμα μου , όπως και σε κάθε όροφο στην πολυκατοικία, υπάρχει ένα ντουλαπι με τις σωληνώσεις και ηλεκτρολογικά του καλοριφέρ. Σήμερα βρήκα το κίτρινο κουτί που προστατεύει ένα κύκλωμα να βρίσκεται έξω. Ξέρει κανείς σε τι εξυπηρετεί αυτό το πράγμα / για ποιο λόγο μπορεί να το πειραξαν;
NikosKallithea Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Η ηλεκτροβαλβιβα που ανοίγει την θέρμανση ειναι, κάποιος που έκανε ελέγχο ξέχασε να ξαναβάλει το καπάκι, βαλτο και εισαι οκ 1
satsok2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Τι νόημα έχει να το ελέγξει κάποιος αν δουλεύει; Βασικά, αγχώθηκα μήπως φαίνομαι εγώ να καιω παραπάνω.
Haldol Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 56 λεπτά πριν, satsok2 είπε Βασικά, αγχώθηκα μήπως φαίνομαι εγώ να καιω παραπάνω. Η ηλεκτροβάνα απλά ανοίγει ή κλείνει το κύκλωμα. Δεν έχει σχέση με θερμιδομέτρηση ή ωρομέτρηση. Βάλε το κίτρινο καπάκι πάνω της, αφού το ξέχασε αυτός που το 'βγαλε, και όλα οκ. 1
Schoumi Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Αυτό που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να την βγάλει εκτός και να μην κλείνει ποτέ το κύκλωμα, με αποτέλεσμα να θερμαίνεται το διαμέρισμά του ενώ δεν έχει ανοιχτό το διακόπτη του καλοριφέρ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα