Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει μια τουριστική επιχείρηση την οποία λειτουργεί ένας γνωστος. Αυτός λοιπόν εδώ και αρκετα χρόνια αποσα γνωρίζω κολλάει ένσημα στην κόρη του για να παίρνει το ταμίο ανεργίας της. Η κόρη δεν έχει δουλέψει ποτέ κανονικά εκεί. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι μια κοινή τακτική και αν συμφέρει το αφεντικό να το κάνει. Δηλαδή θα συν και πλην

Επεξ/σία από Land-decked
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Land-decked είπε

Υπάρχει μια τουριστική επιχείρηση την οποία λειτουργεί ένας γνωστος. Αυτός λοιπόν εδώ και αρκετα χρόνια αποσα γνωρίζω κολλάει ένσημα στην κόρη του για να παίρνει το ταμίο ανεργίας της. Η κόρη δεν έχει δουλέψει ποτέ κανονικά εκεί. Θέλω να ρωτήσω αν αυτό είναι μια κοινή τακτική και αν συμφέρει το αφεντικό να το κάνει. Δηλαδή θα συν και πλην

Τον συμφέρει γιατι

1/η κόρη παίρνει ένσημα 

2/η εταιρεία δικαιολογεί ως έξοδο και τα ένσημα και τον μισθό της κοπέλας (τα έξοδα του εργαζόμενου εκπιπτουν 100% από την εταιρεία) που ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης χαρτζιλικωνει την κόρη του

η κόρη του για να πάει ταμείο ανεργίας πρέπει να απολυθεί. Επομένως καθε 12 με 15 μήνες θα πρέπει να την απολυει

Υπάρχουν πολλοί που το κάνουν αυτό με τους γιους, κόρες και γυναίκες. Το μόνο που δεν ξέρω σε περίπτωση ελέγχου πως δικαιολογούν την απουσία από την εργασία. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james01gr είπε

Τον συμφέρει γιατι

1/η κόρη παίρνει ένσημα 

2/η εταιρεία δικαιολογεί ως έξοδο και τα ένσημα και τον μισθό της κοπέλας (τα έξοδα του εργαζόμενου εκπιπτουν 100% από την εταιρεία) που ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης χαρτζιλικωνει την κόρη του

η κόρη του για να πάει ταμείο ανεργίας πρέπει να απολυθεί. Επομένως καθε 12 με 15 μήνες θα πρέπει να την απολυει

Υπάρχουν πολλοί που το κάνουν αυτό με τους γιους, κόρες και γυναίκες. Το μόνο που δεν ξέρω σε περίπτωση ελέγχου πως δικαιολογούν την απουσία από την εργασία. 

Πλεον ευτηχως δεν ειναι τοσο ευκολο , πρακτικα για να παρεις 1 χρονο ταμειο (τα αντοιστοιχα ημερομησθια που βγαινουν δηλαδη ) πρεπει να κλεισεις 4 χρονια απο οταν πηρες τελευταια φορα ταμειο (δεν πιανει τους εποχιακους ευτηχως αυτο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...