Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό. 

Βρίσκω με 200€ είτε Samsung galaxy s9+ είτε ίσως και το galaxy note 9. Είναι καλές περιπτώσεις; σε σχέση με οποιαδήποτε πρόταση καινούριου στα ίδια χρήματα; 

Επίσης, ανάμεσα στα 2 τι να επιλέξω; 

Δημοσ.

Όχι φίλε μου δεν είναι καλές επιλογές, πλέον είναι παλιές συσκευές και δεν αξίζουν κάπου στα 100-130€ είναι καλά παραπάνω δεν κάνουν ..είναι σίγουρα πίσω σε επεξεργαστές και μπαταρία ενώ η οθόνες τους ακόμη και σήμερα είναι φοβερές θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς poco f3 αφού ψάχνεις κινητά επιδόσεων ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, planetman είπε

Βρίσκω με 200€ είτε Samsung galaxy s9+ είτε ίσως και το galaxy note 9. Είναι καλές περιπτώσεις; σε σχέση με οποιαδήποτε πρόταση καινούριου στα ίδια χρήματα; 

Τι ζητάς από ένα τηλέφωνο. Να ξεκινήσουμε από εκεί.

Όπως είπε και ο φίλος πριν είναι πίσω σε επεξεργαστή και μπαταρία και θα μιλάμε και για μεταχειρισμένο. Νομίζω ότι μπορείς να βρεις κάποιο νέο μοντέλο αξιόλογο με λίγα παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι μόνο σε Apple θα πήγαινα σε τόσο παλιά μοντέλα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, κουξκουκ είπε

Όχι φίλε μου δεν είναι καλές επιλογές, πλέον είναι παλιές συσκευές και δεν αξίζουν κάπου στα 100-130€ είναι καλά παραπάνω δεν κάνουν ..είναι σίγουρα πίσω σε επεξεργαστές και μπαταρία ενώ η οθόνες τους ακόμη και σήμερα είναι φοβερές θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς poco f3 αφού ψάχνεις κινητά επιδόσεων ...

Ναι να πάει σε Poco και να συχτιρίζει την ώρα και την στιγμή που το πήρε.

Και δεν μιλάω για τις επιδόσεις.

2 ώρες πριν, planetman είπε

Σε αυτά τα λεφτά αν θες καινούργιο πας σε κάποιο Realme για να κάνεις την δουλειά σου.

Από εκεί και ύστερα τα Samsung που βλέπεις να τα ξεχάσεις και χρηματικά αλλά και σε επεξεργαστή/μπαταρία.

Δημοσ.

Έλεγα για αυτά τα μοντέλα της samsung επειδή είναι premium κατασκευές με καλές οθόνες, αδιάβροχα κτλ.

Τώρα έχω το sony XZ1, θέλει η γυναίκα να αλλάξει το δικό της xiaomi note 6 και λέω να της δώσω το δικό μου και να πάρω εγώ άλλο.

Βασικά θέλω το sony xperia 5ii αλλά είναι πολύ ακριβό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, planetman είπε

Έλεγα για αυτά τα μοντέλα της samsung επειδή είναι premium κατασκευές με καλές οθόνες, αδιάβροχα κτλ.

Τώρα έχω το sony XZ1, θέλει η γυναίκα να αλλάξει το δικό της xiaomi note 6 και λέω να της δώσω το δικό μου και να πάρω εγώ άλλο.

Βασικά θέλω το sony xperia 5ii αλλά είναι πολύ ακριβό.

Δες το sony xperia 10 iii 

https://www.skroutz.gr/s/28946324/Sony-Xperia-10-III-5G-6GB-128GB-Black.html

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Ναι να πάει σε Poco και να συχτιρίζει την ώρα και την στιγμή που το πήρε.

Και δεν μιλάω για τις επιδόσεις.

Σε αυτά τα λεφτά αν θες καινούργιο πας σε κάποιο Realme για να κάνεις την δουλειά σου.

Από εκεί και ύστερα τα Samsung που βλέπεις να τα ξεχάσεις και χρηματικά αλλά και σε επεξεργαστή/μπαταρία.

Φίλε μου αγόρασα στο τέλος του καλοκαιριού το x3 pro και το δούλευα μέχρι τέλη Νοεμβρίου , το μόνο θέμα είχα με τις κλήσεις που δεν έκλεινε η οθόνη τίποτα άλλο θα του πρότεινα αυτό αλλά μάλλον το παιδί θέλει oled οθόνη για αυτό του είπα f3 ποια realme θα του δώσει επεξεργαστή/μπαταρία/οθόνη σε τέτοια επίπεδα...μην απαντήσεις δεν χρειάζεται να μπούμε σε συζήτηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, planetman είπε

Να δώσω 450€ και να πάω από τον snap 835 στον 690; Ποιό το νόημα;

Μα ο 690 είναι στα ίδια επίπεδα με τον 835 😉 

Μπορεί και λίγο καλύτερος σε κάποια σημεία.

40 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε

Φίλε μου αγόρασα στο τέλος του καλοκαιριού το x3 pro και το δούλευα μέχρι τέλη Νοεμβρίου , το μόνο θέμα είχα με τις κλήσεις που δεν έκλεινε η οθόνη τίποτα άλλο θα του πρότεινα αυτό αλλά μάλλον το παιδί θέλει oled οθόνη για αυτό του είπα f3 ποια realme θα του δώσει επεξεργαστή/μπαταρία/οθόνη σε τέτοια επίπεδα...μην απαντήσεις δεν χρειάζεται να μπούμε σε συζήτηση

Αφού απαντάς γιατί να μην απαντήσω?

Το θέμα των Poco το έχουμε χιλιοσυζητήσει αρκετές φορές(όχι με εσένα, γενικά στο Forums).

Το ξέρω ότι δεν χρειάζεται ανάλυση πλέον γιατί έχει κουράσει.

Αυτά.....

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
18 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Μόνος σου λες οτι το poco σου είναι προβληματικό και απο την άλλη του λες να πάει να το αγοράσει και να μην ανυσηχεί ? 🤨

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, koutsis είπε

Μόνος σου λες οτι το poco σου είναι προβληματικό και απο την άλλη του λες να πάει να το αγοράσει και να μην ανυσηχεί ? 🤨

Δεν θέλει να απαντήσει.

Κοιτάνε μόνο τις επιδόσεις και δεν βλέπουν τι γίνεται με τα προβληματικά που βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο.

Όλο το Forums έχει γεμίσει.

Εγώ έχω πει πολλές φορές ότι ναι στις επιδόσεις και στην τιμή είναι μια χαρά αλλά μέχρι εκεί.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Παιδιά φτιάξτε μια league να τα λέτε μόνοι σας ...ο χρόνος θα δείξει ωστόσο μιας που κοιτάω μόνο επιδόσεις γιατί δεν λέτε πόσες και ποιες συσκευές περάσανε από τα χέρια σάς να πω και εγώ για να δούμε ποιός έχει γνώσεις θεωρείας και ποιος πρακτικές..τώρα μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν ήθελα να απαντήσω, το φόρουμ δεν είναι για να λέμε προσβολές ο ένας στον άλλον αλλά να λέμε εμπερειστατωμενα τι ξέρουμε,και ορίστε και ο λόγος που μείνατε μόνοι σας να μιλάτε για την κατηγορία του φόρουμ.

Καλά Χριστούγεννα

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2021 στις 12:52 ΜΜ, planetman είπε

Να δώσω 450€ και να πάω από τον snap 835 στον 690; Ποιό το νόημα;

https://nanoreview.net/en/soc-compare/qualcomm-snapdragon-835-vs-qualcomm-snapdragon-690

Και εγώ το XZ1 έχω 3 χρόνια, πάντως πιθανόν το επόμενο κινητό θα έχει οθόνη amoled, αν και νομίζω πως είναι πιο ευαίσθητες στους κραδασμούς (πέσιμο).

Το Xperia 10 iii είναι ανώτερο σε αρκετά σημεία, αλλά πολύ ακριβό και στενόμακρο με αναλογία οθόνης 21:9.

https://m.gsmarena.com/sony_xperia_10_iii-10698.php

Πχ με λιγότερα χρήματα παίρνεις το Samsung A52s, όμως χάνει σε ποιότητα κατασκευής.

Η Xiaomi βγάζει φθηνά κινητά πχ όπως το Redmi Note 10 Pro και το Mi 11 lite, αλλά είμαι επιφυλακτικός για πρόβλημα πχ σε proximity sensor και πιθανόν να νευριάσω με το λειτουργικό, χαμένες ειδοποιήσεις, κολλήματα με τις εφαρμογές κλπ.

Το Samsung είναι πιο ασφαλής επιλογή.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, κουξκουκ είπε

Παιδιά φτιάξτε μια league να τα λέτε μόνοι σας ...ο χρόνος θα δείξει ωστόσο μιας που κοιτάω μόνο επιδόσεις γιατί δεν λέτε πόσες και ποιες συσκευές περάσανε από τα χέρια σάς να πω και εγώ για να δούμε ποιός έχει γνώσεις θεωρείας και ποιος πρακτικές..τώρα μπορείς να καταλάβεις γιατί δεν ήθελα να απαντήσω, το φόρουμ δεν είναι για να λέμε προσβολές ο ένας στον άλλον αλλά να λέμε εμπερειστατωμενα τι ξέρουμε,και ορίστε και ο λόγος που μείνατε μόνοι σας να μιλάτε για την κατηγορία του φόρουμ.

Καλά Χριστούγεννα

Φίλε μου αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Μόνος σου γράφεις ότι στο κινητό σου δεν σβήνει η οθόνη όταν μιλάς. Άρα έχει ελατωμματικο proximity sensor. Τι να τον κάνω λοιπόν εγώ τον καλύτερο επεξεργαστή αν όταν μιλάω στο τηλέφωνο πατιουνται διαφορά κουμπιά στην οθόνη κατά λάθος; 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...