AntiCambeR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 24/12/2021 στις 4:54 ΜΜ, koutsis είπε Φίλε μου αν αναφέρεσαι σε εμένα δεν κατάλαβα τι εννοείς. Μόνος σου γράφεις ότι στο κινητό σου δεν σβήνει η οθόνη όταν μιλάς. Άρα έχει ελατωμματικο proximity sensor. Τι να τον κάνω λοιπόν εγώ τον καλύτερο επεξεργαστή αν όταν μιλάω στο τηλέφωνο πατιουνται διαφορά κουμπιά στην οθόνη κατά λάθος; Διάβασα πάλι το θέμα απο το 1ο post και έψαχνα σε ποιό σημείο έγραψες κάτι που τον πρόσβαλε. Απαντάει στον Gate 123 και στο τέλος του γράφει: "μην απαντήσεις δεν χρειάζεται να μπούμε σε συζήτηση". Σε στύλ αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό, ότι άλλο ειπωθεί δεν θα έχει νόημα κλπ. Η το άλλο που γράφει και λέει πως μείνατε μόνοι σας στο forum; Υπάρχει κάποιο είδος bullying και δεν το γνωρίζουμε; Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από AntiCambeR 1
GATE123 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Διάβασα πάλι το θέμα απο το 1ο post και έψαχνα σε ποιό σημείο έγραψες κάτι που τον πρόσβαλε. Απαντάει στον Gate 123 και στο τέλος του γράφει: "μην απαντήσεις δεν χρειάζεται να μπούμε σε συζήτηση". Σε στύλ αυτό που λέω εγώ είναι το σωστό, ότι άλλο ειπωθεί δεν θα έχει νόημα κλπ. Η το άλλο που γράφει και λέει πως μείνατε μόνοι σας στο forum; Υπάρχει κάποιο είδος bullying και δεν το γνωρίζουμε; Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν χρειάζεται να δώσουμε άλλη προέκταση στο θέμα γιατί ο @κουξκουκ θεωρεί ότι τον προσβάλαμε και δεν έχουμε έμπρακτα στοιχεία γι'αυτα που λέμε. Νομίζω αν διαβάσει κάποιος την συζήτηση θα καταλάβει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα