Προς το περιεχόμενο

Υδρόψυξη Asus Rog STRIX LC 360 - Πρόβλημα Απενεργοποίησης Φωτισμού.


D1mm1s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χρόνια Πολλά σε όλους και καλές γιορτές εύχομαι.

Εν όψη εορτών έκανα μια αναβάθμιση στο pc μου και μέσα στα πράγματα που πήρα είναι και η υδρόψυξη του τίτλου (Asus Rog STRIX LC 360), η οποία πάνω στην αντλία της έχει το λογότυπο της Asus το οποίο είναι φωτιζόμενο.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα στην πρώτη λειτουργία ήταν ότι ο φωτισμός της αντλίας παρέμενε ανοιχτός τόσο σε sleep mode όσο και όταν ο υπολογιστής μου ήταν κλειστός. Τελικά μέσα από το BIOS της Motherborad ενεργοποίησα την επιλογή erp Ready (από disable την άλλαξα σε enable), με αποτέλεσμα να λύσω το πρόβλημα κατά το ήμισυ και πλέον ο φωτισμός στο logo να παραμένει ενεργοποιημένος μόνο όταν ο υπολογιστής μου βρίσκεται σε sleep mode.

Σε bios and asus software έχω δοκιμάσει ότι κατά την γνώμη μου θα μπορούσε να μου λύσει το προβλήμα και πλέον δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, οπότε ζητάω τη βοήθειά σας.

FYI: Η motherboard που έχω είναι η Gigabyte Z590 Gaming X. Φαντάζομαι ότι τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα αν και η motherboard ήταν από την ίδια εταιρεία αλλά δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει σωστα ο φωτισμός έστω και με την παρούσα σύνθεση και για αυτό θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...