duffyduck Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) πρώτα βάζεις την F32 και μετά: Note: 1. If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40 2. Before update BIOS to F40, you have to install EC FW Update Tool (B19.0517.1 or later version) to avoid 4DIMM DDR incompatibility on 3rd Gen AMD Ryzen™ CPU Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2022 από duffyduck 1
Vigilante1319 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δεν τα βαζω ολα. Βαζω οσα μου ειπαν αν και σε δευτερο μηνυμα μου προσθεσαν κι αλλο ενα να βαλω. 8 ώρες πριν, duffyduck είπε πρώτα βάζεις την F32 και μετά: Note: 1. If you are using Q-Flash Utility to update BIOS, make sure you have updated BIOS to F32 before F40 2. Before update BIOS to F40, you have to install EC FW Update Tool (B19.0517.1 or later version) to avoid 4DIMM DDR incompatibility on 3rd Gen AMD Ryzen™ CPU ναι αυτο εκανα μετα το ινσταλ της εφαρμογης το πισι εκανε ρεσταρτ και γυρισε σε f2 εκδοση. Τωρα τα ξαναβαζω παλι χωρις να κανω παλι ινσταλ το τοολ.
triplex1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Vigilante1319 είπε Δεν τα βαζω ολα. Βαζω οσα μου ειπαν αν και σε δευτερο μηνυμα μου προσθεσαν κι αλλο ενα να βαλω. ναι αυτο εκανα μετα το ινσταλ της εφαρμογης το πισι εκανε ρεσταρτ και γυρισε σε f2 εκδοση. Τωρα τα ξαναβαζω παλι χωρις να κανω παλι ινσταλ το τοολ. Το tpm το απενεργοποιεις εφ'οσον περασεις bios
Vigilante1319 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε Το tpm το απενεργοποιεις εφ'οσον περασεις bios Το ειδα καπου στο ιντερνετ να το λενε τελικα ολα καλα εβαλα και το τελευταιο. Τωρα μενει η αγορα της cpu. 😊
Vigilante1319 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Kαλησπερα ξανα. Χθες εβαλα τον νεο cpu και τον αναγνωρισε κανονικα. Εχω δυο θεματα. Το ενα ειναι οτι σε καθε πρωτο μονο ανοιγμα του υπολογιστη παιρνει λιγο χρονο για να εμφανισει το bios. Oχι στο ρεσταρτ μονο στο πρωτο ανοιγμα και το δευτερο ειναι οτι μολις φτανει επιφανεια εργασιας η στα windows logo αναβοσβημει ο οθονη απο μια φορα μονη της.
ICE-T Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Kαλησπερα ξανα. Χθες εβαλα τον νεο cpu και τον αναγνωρισε κανονικα. Εχω δυο θεματα. Το ενα ειναι οτι σε καθε πρωτο μονο ανοιγμα του υπολογιστη παιρνει λιγο χρονο για να εμφανισει το bios. Oχι στο ρεσταρτ μονο στο πρωτο ανοιγμα και το δευτερο ειναι οτι μολις φτανει επιφανεια εργασιας η στα windows logo αναβοσβημει ο οθονη απο μια φορα μονη της. chipset driver's έχεις περάσει? Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2022 από ICE-T
Vigilante1319 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, ICE-T είπε chipset driver's έχεις περάσει? Ναι με το αυτοματο προγραμμα της amd χωρις να κανω unistallal πιο πριν βεβαια τους προηγουμενους. Σκεφτομαι μηπως θελει να βγαλω την μπαταρια για να κανει reset το cmos. Γιατι την πρωτη φορα μου το πεταξε σαν μηνυμα οταν τον αναγνωρισε αλλα δν το εκανα γιατι μετα προχωρησε κανονικα. Ρυθμισεις μεσα στο bios παντως τα εκανα ρισετ και εβαλα απο την αρχη τα προφιλ και τα σχετικα
ICE-T Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Vigilante1319 είπε Ναι με το αυτοματο προγραμμα της amd χωρις να κανω unistallal πιο πριν βεβαια τους προηγουμενους. Σκεφτομαι μηπως θελει να βγαλω την μπαταρια για να κανει reset το cmos. Γιατι την πρωτη φορα μου το πεταξε σαν μηνυμα οταν τον αναγνωρισε αλλα δν το εκανα γιατι μετα προχωρησε κανονικα. Ρυθμισεις μεσα στο bios παντως τα εκανα ρισετ και εβαλα απο την αρχη τα προφιλ και τα σχετικα κάνε uninstall τους driver's restart και ξαναπέρασε τους μήπως έρθει στα ίσια του
Vigilante1319 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, ICE-T είπε κάνε uninstall τους driver's restart και ξαναπέρασε τους μήπως έρθει στα ίσια του Tα ιδια ακομα τουλαχιστον στο αναβοσβημα της οθονης στην αρχη
ICE-T Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Tα ιδια ακομα τουλαχιστον στο αναβοσβημα της οθονης στην αρχη δεν ξέρω φίλε μου μήπως θέλει πέρασμα ξανά ο driver της GPU που χρησιμοποιείς με τον νεότερο δεν μπορώ να καταλάβω .
triplex1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 34 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε Tα ιδια ακομα τουλαχιστον στο αναβοσβημα της οθονης στην αρχη ποια ακριβως μητρικη εχεις και με τι Rev. γραψε λιγο και να υποθεσω πηρες τελικα 5600x?
Vigilante1319 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, triplex1 είπε ποια ακριβως μητρικη εχεις και με τι Rev. γραψε λιγο και να υποθεσω πηρες τελικα 5600x? auros pro b450 rev 1.0 bios version f62d. Ναι τον εβαλα χθες.
triplex1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Vigilante1319 είπε auros pro b450 rev 1.0 bios version f62d. Ναι τον εβαλα χθες. αν εχεις λιγο διαθεση ριξε επανω την F60 και δουλεψε τον μ'αυτην λιγες ημερες TPM ενεργοποιημενο το απενεργοποιεις οταν βαζεις bios μη το ξεχνας το f62d που το βρηκες δεν το εχω καταλαβει ακομη ....μηπως πηρες bios αλλης μητρικης? f62 βλεπω και f63a
Vigilante1319 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, triplex1 είπε αν εχεις λιγο διαθεση ριξε επανω την F60 και δουλεψε τον μ'αυτην λιγες ημερες TPM ενεργοποιημενο το απενεργοποιεις οταν βαζεις bios μη το ξεχνας Να γυρισω πισω?Γιατι βγηκε και αλλη μια εκδοση πριν λιγες μερες. Μηπως να κανω και το cmos ?
triplex1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Vigilante1319 είπε Να γυρισω πισω?Γιατι βγηκε και αλλη μια εκδοση πριν λιγες μερες. Μηπως να κανω και το cmos ? ton 5600 στον εχει με f60 γι αυτο λεω να γυρισεις , αν σε κανει τα ιδια τοτε μαλλον πας για αλλαγη μητρικης και σε καποια 550 κατα κυριο λογο , αν πας στο f60 θα φανει , αν δουλεψει σωστα δεν ειναι υποχρεωτικη η αναβαθμιση του bios , τι win εχεις 10 ή 11?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα