papresa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Χρόνια Καλά και Πολλά με Υγεία σε όλη την ομάδα. Ο πατέρας μου για σχεδόν 50 χρόνια ξυρίζεται με ξυριστικες μηχανές Braun, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο ευχαριστημένος. Σε λίγες μέρες γιορτάζει και θέλησα να του κάνω μία δώρο. Ψάχνοντας βρήκα μία Philips με πολύ καλές κριτικές και σε πολύ καλή τιμή, συγκριτικά με τις Braun που είναι πανάκριβες. Τι γνώμη έχετε; Την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;
Basilhs23___ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Όσο κι αν έχω εξετάσει αυτό το θέμα, σαφή απάντηση δεν πήρα. Ο παλιός κουρεας μου που εργαζόταν 50+ χρόνια, μου έλεγε ότι δύο είναι οι ηλεκτρικές ξυριστικες, Moser και μια Amster76 η Armstrong από ότι θυμάμαι και από εκεί και πέρα το χάος. Πολλοί άλλοι καταναλωτές η επαγγελματίες θα σου πουν αυτό που χρησιμοποιούν. Γενικό συμπέρασμα, ότι γνωστή μάσκα και να προτιμήσεις η οποία είναι ακριβή, δηλαδή χονδρικά πάνω από 60-70 ευρώ, είναι καλή. Συνεπώς για εμένα, δες τι χαρακτηριστικά θα ήθελες να είχε η μηχανή για εσένα και κάνε την δώρο. Αν ψάχνεις για κουρευτικη, αυτό που είναι must για μένα είναι να έχει μπαταρία και καλή, ακομα καλύτερα και δυνατότητα με καλώδιο, πολλά χτενάκια διαμέτρου για κόψιμο, βάθος κοπής κάτω από 1mm χωρίς κανένα χτενάκι ώστε να μπορείς να ξυριστεις και να έχεις σχεδόν ισοδύναμο αποτέλεσμα με μηχανή ηλεκτρικών κεφαλών. Το επίπεδο βέβαια του παραδοσιακού ξυρισματος.
MessengerOfGood Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Brown. Αυτή η Philips δεν είναι ακριβώς ξυριστική μηχανή. Όπως λένε στις κριτικές "Οπως είναι αναμενόμενο δεν κανει βαθύ ξύρισμα ούτε άλλωστε είναι φτιαγμένη γιαυτό" Καμία πάντως δεν είναι καλύτερη από το ξυράφι και μάλιστα Gillete... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
papresa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, MessengerOfGood είπε Brown. Αυτή η Philips δεν είναι ακριβώς ξυριστική μηχανή. Όπως λένε στις κριτικές "Οπως είναι αναμενόμενο δεν κανει βαθύ ξύρισμα ούτε άλλωστε είναι φτιαγμένη γιαυτό" Καμία πάντως δεν είναι καλύτερη από το ξυράφι και μάλιστα Gillete... Σε ευχαριστώ. Ήμουν ένα βήμα πριν την παραγγείλω. Μπορεί να είναι καλή, αλλά όχι για έναν ηλικιωμένο, σαν τον πατέρα μου. Επίσης πρόσεξα ότι χρειάζεται 2-3 φορές τον χρόνο αλλαγή λεπίδας. Εγώ έχω ευαίσθητη επιδερμίδα και μόνο το ξυράφι μου κάνει και συγκεκριμένα μετά από πολύ αναζήτηση το Wilkinson Extra Sensitive 2. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα