Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω έναν baxi duotech. Για κάποιον λόγο για να ξεκινήσει να δουλεύει το ζεστό νέρο, πρέπει να είναι και αναμμένη και η θέρμανση(=τζάμπα λεφτά). Ο τεχνικός δεν κατάφερε να εντοπίσει το πρόβλημα και έφυγε. Ξέρει κανένας τον λόγο; Είμαι σίγουρος πως είναι μία απλή ρύθμιση. 

Καλή χρονια με υγεία!

Δημοσ.

πατας μονο το κουμπακι του ζεστου νερου...αλλοιως αλλον θερμοστατη οσο πιο απλο γινεται των 15 ευρω . Εμεις αυτο καναμε σε πετρελαιο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, RVD είπε

Καλησπέρα παιδιά, έχω έναν baxi duotech. Για κάποιον λόγο για να ξεκινήσει να δουλεύει το ζεστό νέρο, πρέπει να είναι και αναμμένη και η θέρμανση(=τζάμπα λεφτά). Ο τεχνικός δεν κατάφερε να εντοπίσει το πρόβλημα και έφυγε. Ξέρει κανένας τον λόγο; Είμαι σίγουρος πως είναι μία απλή ρύθμιση. 

Καλή χρονια με υγεία!

Κατσε οταν λες να ειναι αναμμενη η θερμανση εννοεις να ειναι ζεστα τα σωματα του καλοριφερ?

Ειναι καινουργιος ο λεβητας?

Αν ειναι καινουργιος θα πεις του τεχνικου να κοψει το λαιμο του να το φτιαξει.Απο που και ως που εφυγε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τέλει βρήκα το πρόβλημα. Μου είχε αλλάξει στον θερμοστάτη το mode σε basic, οπότε το έκανα expert και βρήκα ότι υπήρχε μία ενεργοποιημένη λειτουργία που έλεγε να υπάρχει ζεστό νερό μόνο όταν η θερμοκρασία του λέβητα είναι ψηλότερη της «νυχτερινής θερμοκρασίας», που όταν προσπαθούσε να το φτιάξει ο τεχνικός την έβαλε πολύ ψηλά. Εν τέλει το έβαλα να υπάρχει συνέχεια χωρίς τέτοιες χαζομαρούλες και λύθηκε. 

2 ώρες πριν, Dantε είπε

Κατσε οταν λες να ειναι αναμμενη η θερμανση εννοεις να ειναι ζεστα τα σωματα του καλοριφερ?

Ειναι καινουργιος ο λεβητας?

Αν ειναι καινουργιος θα πεις του τεχνικου να κοψει το λαιμο του να το φτιαξει.Απο που και ως που εφυγε...

Αυτό εννοώ και ναι είναι καινούριος ο λέβητας. Η δικαιολογία ήταν ότι επειδή είχα αγοράσει δικό μου θερμοστάτη αυτός δεν γνώριζε πως δουλεύει και θα πρέπει να μου βάλει άλλον γιατί από τον λέβητα δεν ξέρει να το κάνει ή αν γίνεται γενικώς. Προφανώς ποτέ ξανά καμία επικοινωνία. Αν και ήταν πολύ φθηνότερος σε σχέση με όσους άλλους ήρθαν και έκανε κομπλέ και γρήγορη δουλειά. 

Επεξ/σία από RVD

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...