Προς το περιεχόμενο

Vodafone σταθερή SMS ειδοποίησης ότι τελειώνει ο χρόνος ομιλίας προγράμματος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν 2 μηνες αλλαξα προγραμμα στο σταθερο Βονταφον. Για τον Δεκ ομως ξεπερασα τα δωρεαν λεπτα προς κινητα με αποτελεσμα να με χτυπησει με εναν μεγαλο λογαριασμο. Στο προηγουμενο προγραμμα μου εστελνε ενα SMS στο κινητο οταν ειχα φτασει το 80% των δωρεαν λεπτων που ειχα στο προγραμμα μου. Στο τωρινο προγραμμα δεν μου εστειλε το SMS αρα δεν ηξερα οτι καταναλωσα τα δωρεαν λεπτα μου. Εγω νομιζα οτι τα SMS τα στελνει σε ολα τα προγραμματα αλλα σε επικοινωνια με το customer service μου ειπαν οτι πρεπει να υπαρχει η υπηρεσια αυτη στο προγραμμα σου. Στο τωρινο ειπαν δεν υπαρχει στο προηγουμενο υπηρχε.

Γνωριζει καποιος τι ισχυει; Μηπως μου εστησαν παγιδα με την αλλαγη του προγραμματος;

Οταν μου προσφεραν το προγραμμα αυτο και το προηγουμενο δεν θυμαμαι ποτε να μου ανεφερε ο υπαλληλος την υπηρεσια αυτη τουλαχιστον να ξερω οτι την ειχα ή δεν την ειχα. Το μονο που ειπαν ειναι ποσα λεπτα ειναι μεσα στο προγραμμα δωρεαν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κι εμένα που με ειδοποιούσες στο 80% τρεις φορές δε με ειδοποίησε με αποτέλεσμα να έχω υψηλό λογαριασμό, είναι ένας λόγος που φεύγω απ’ τη Vodafone μετά από 28 χρόνια, Μια φορά μάλιστα μου ‘χανε στείλει mail όπου μου λέγαν ότι έχουν κάποιο πρόβλημα το ότι ενδεχομένως να μην έχει έρθει ειδοποίηση, όταν το είδα είχα ξεπεράσει τις μονάδες και τα δεδομένα κατά 85 €, όταν τους είπα ότι εγώ τι φταίω μου είπαν τι να σας κάνουμε, και τα πλήρωσα σα βλάκας, Πάντως αυτό ισχύει για όλους δεν ξέρω αν πρέπει να είσαι σε πρόγραμμα εγώ δεν έκανα ποτέ πρόγραμμα γι’ αυτό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα εγω ρωταω αν ειναι υπηρεσια εξτρα ή ισχυει για ολα τα προγραμματα και ισως την εκοψαν τωρα για να παγιδεψουν αυτους που δεν προσεχουν την καταναλωση σε καθημερινη βαση. Εμενα με χτυπησαν με 140 ευρω, μου αλλαξαν τα φωτα και επηδη το συμβολαιο μολις εχει αρχισει (ουτε 2 μηνες) δεν μπορω να φυγω. Εννοειται οταν λήξει θα τους αφησω για παντα και προσπαθω να πεισω και την υπολοιπη οικογενεια να φυγει (εχει 4 συνδεσεις σε κινητα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...