Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πριν από χρόνια αν θυμαμαι καλά είχα βγάλει μια κάρτα της Postcredit πιστωτική που έδινε το ταχυδρομικό ταμιευτήριο πριν τη μετάβαση στη Eurobank.

Είχε όριο 300 ευρω στην έδιναν για online συναλλαγές με το άνοιγμα λογαριασμού, δεν είχα ούτε εισόδημα, τίποτα, ήταν ο πρωτος μου λογαριασμός. 

Την πιστωτική τη χρησιμοποίησα την εξοφλησα 3-5 φορές και μετά την παράτησα φεσωμένη.

Το ποσό που προέκυψε με τους τόκους ήταν 340 ευρώ

με παίρνει τηλέφωνο δικηγόρος πριν μέρες και μου λέει δωσε μας 100 ευρώ και σβήνουμε την οφειλή.

το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να το κάνω έτσι. Δεν θα είμαι πάντα στο τειρεσία εφόσον μου σβήστηκε οφειλή; είμαι νέος και θέλω να βγάλω πάλι πιστωτική για δόσεις, όπως πχ της ecard της πειραιως. Με πίεζε και μου έλεγε είστε πολύ φιλότιμος και πως δεν χρειάζεται, βάλτε τα 100 ευρώ και θα είμαστε εντάξει. Προφανώς θέλει το δικηγορικό γραφείο να πάρει την προμήθεια. Πέταξα το νούμερο και δεν ασχολήθηκα για τι με επρηζε για τα 100 ευρώ. η Postocredit δεν μιλάει για την οφειλή μαζί μου με παραπέμπει συνέχεια στο δικηγόρο. τι να κάνω;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, baladisk είπε

Καλησπέρα. Πριν από χρόνια αν θυμαμαι καλά είχα βγάλει μια κάρτα της Postcredit πιστωτική που έδινε το ταχυδρομικό ταμιευτήριο πριν τη μετάβαση στη Eurobank.

Είχε όριο 300 ευρω στην έδιναν για online συναλλαγές με το άνοιγμα λογαριασμού, δεν είχα ούτε εισόδημα, τίποτα, ήταν ο πρωτος μου λογαριασμός. 

Την πιστωτική τη χρησιμοποίησα την εξοφλησα 3-5 φορές και μετά την παράτησα φεσωμένη.

Το ποσό που προέκυψε με τους τόκους ήταν 340 ευρώ

με παίρνει τηλέφωνο δικηγόρος πριν μέρες και μου λέει δωσε μας 100 ευρώ και σβήνουμε την οφειλή.

το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να το κάνω έτσι. Δεν θα είμαι πάντα στο τειρεσία εφόσον μου σβήστηκε οφειλή; είμαι νέος και θέλω να βγάλω πάλι πιστωτική για δόσεις, όπως πχ της ecard της πειραιως. Με πίεζε και μου έλεγε είστε πολύ φιλότιμος και πως δεν χρειάζεται, βάλτε τα 100 ευρώ και θα είμαστε εντάξει. Προφανώς θέλει το δικηγορικό γραφείο να πάρει την προμήθεια. Πέταξα το νούμερο και δεν ασχολήθηκα για τι με επρηζε για τα 100 ευρώ. η Postocredit δεν μιλάει για την οφειλή μαζί μου με παραπέμπει συνέχεια στο δικηγόρο. τι να κάνω;

Αφου δεν σου αρεσει αυτό που σου λεει  πληρωσε ολο το ποσό.Στον Τειρεσία θα είσαι ούτως ή άλλως.Δεν ξερω στα πόσα χρόνια σβηνεται ,αν σβηνεται.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, livornian7 είπε

με τα 100ε αν παιρνεις εξοφλητικη δεν αλλαζει κατι για τον τειρεσια

αυτό ακριβώς μου είπε ότι με τα 100 ευρώ παίρνω εξοφλητική.

το θέμα όμως είναι ότι αν υπάρχει σαν ιστορικό στο όνομά μου ποιος θα με εμπιστευτεί να μου ξαναδώσει κάρτα; είμαι νέος είναι κρίμα να μην μπορώ να βγάλω πιστωτική σε όλη μου τη ζωή. και μιλάω για τέτοιες πιστωτικές, των 200-300 ευρώ, η e card της πειραιως μου παει γάντι.

θέλω να πάρω τον αριθμό της κάρτας για να πληρώσω και η postcredit μου λεει παρτε σε αυτο το νουμερο που ειναι του δικηγορου

Επεξ/σία από baladisk
Δημοσ.
Μόλις τώρα, baladisk είπε

το θέμα όμως είναι ότι αν υπάρχει σαν ιστορικό στο όνομά μου ποιος θα με εμπιστευτεί να μου ξαναδώσει κάρτα; είμαι νέος είναι κρίμα να μην μπορώ να βγάλω πιστωτική σε όλη μου τη ζωή. και μιλάω για τέτοιες πιστωτικές, των 200-300 ευρώ, η e card της πειραιως μου παει γάντι.

με εξοφλητικη με τα 100ε απο τον τειρεσια θα βγεις την ιδια χρονικη στιγμη που θα εβγαινες αν εξοφλουσες τα 340....για κατω απο 1000ε οφειλη δεν μπαινεις τειρεσια...απλα εχεις μειωμενη πιστοληπτικη ικανοτητα αυτη την στιγμη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, baladisk είπε

Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν σταματήσεις να πληρώνεις.

Μπορείς να ψαξεις για ποσο καιρό εμφανίζεσαι στα αρχεια του Τειρεσία .

Αν δεν θες να πληρωσεις μην το ζαλίζεις πολύ.

Αναλογη περίπτωση,ή η ιδια ?

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αυτό έπρεπε να το σκεφτείς πριν σταματήσεις να πληρώνεις.

Μπορείς να ψαξεις για ποσο καιρό εμφανίζεσαι στα αρχεια του Τειρεσία .

Αν δεν θες να πληρωσεις μην το ζαλίζεις πολύ.

δεν είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω. δεν έμπαιναν τόκοι, είχε παγώσει στα 340, δεν εχω τιποτα στο όνομά μου και το άφησα. δεν θέλω να δώσω τα 100, αλλά τα 300 για να ειμαι safe και η postcredit δεν δινει τον αριθμο της καρτας. την ειχα παρει το 2012 αν θυμαμαι καλα, ή και πιο νωρις, απλα οταν μπαινεις στα 30 σου προκύπτουν αλλες αναγκες και σκεφτεσαι τις μαλακιες που εκανες.  για να καταλαβεις την καρτα την πηρα το 11 σταματησα να την πληρωνω το 2014 αν θυμαμαι καλα.

livornian7 ειμαι στο τειρεσια μου ειχε ερθει ενημερωση. οποτε να δωσω τα 100 και ό,τι γίνει?

Επεξ/σία από baladisk
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, baladisk είπε

δεν είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω. δεν έμπαιναν τόκοι, είχε παγώσει στα 340, δεν εχω τιποτα στο όνομά μου και το άφησα. δεν θέλω να δώσω τα 100, αλλά τα 300 για να ειμαι safe και η postcredit δεν δινει τον αριθμο της καρτας. την ειχα παρει το 2012 αν θυμαμαι καλα, ή και πιο νωρις, απλα οταν μπαινεις στα 30 σου προκύπτουν αλλες αναγκες και σκεφτεσαι τις μαλακιες που εκανες.  

livornian7 ειμαι στο τειρεσια μου ειχε ερθει ενημερωση. οποτε να δωσω τα 100 και ό,τι γίνει?

Δεν είναι ότι γίνει.Θα τους ρωτήσεις για ότι σε απασχολεί.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, baladisk είπε

δεν είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω. δεν έμπαιναν τόκοι, είχε παγώσει στα 340, δεν εχω τιποτα στο όνομά μου και το άφησα. δεν θέλω να δώσω τα 100, αλλά τα 300 για να ειμαι safe και η postcredit δεν δινει τον αριθμο της καρτας. την ειχα παρει το 2012 αν θυμαμαι καλα, ή και πιο νωρις, απλα οταν μπαινεις στα 30 σου προκύπτουν αλλες αναγκες και σκεφτεσαι τις μαλακιες που εκανες.  

Τι θα ακούσω άλλο... Σου κάναν προσφορά και θέλεις να την απορρίψεις. Εγώ πάντως την δέχτηκα και απο τα 10.000 χιλιάρικα χρωστούμενα, έδωσα 2 πήρα εξοφλητικό και ησύχασε το κεφάλι μου..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άρα σε έπιασαν κοροιδο...ο piii έδωσε μόνο το 20%

😛πες έχω ξεμείνει με 70ε δώστε iban κ στείλτε εξοφλητικη

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 ώρα πριν, piiii είπε

Τι θα ακούσω άλλο... Σου κάναν προσφορά και θέλεις να την απορρίψεις. Εγώ πάντως την δέχτηκα και απο τα 10.000 χιλιάρικα χρωστούμενα, έδωσα 2 πήρα εξοφλητικό και ησύχασε το κεφάλι μου..

Πολλά τα χιλιάρικα

Δημοσ.

Μιλα με το δικηγορο, εξασφαλισε οτι με τα 100 θα παρεις εξοφλητικη και θα καθαρισεις, και οτι δε θα εχεις πλεον κανενα θεμα με τειρεσιες κλπ, και δωστα να ξαλαφρωσεις.

• Like 7
Δημοσ.
2 ώρες πριν, baladisk είπε

είμαι νέος είναι κρίμα να μην μπορώ να βγάλω πιστωτική σε όλη μου τη ζωή.

Αν αυτό που σε απασχολεί τόσο είναι ότι είσαι νέος και είναι κρίμα να μην μπορείς να βγάλεις πιστωτική (όχι ας πούμε το να βρεις μια καλύτερη δουλειά, να πληρώνεσαι καλά για να μπορείς να βγάλεις πέρα τις υποχρεώσεις και γενικά τα έξοδα σου), τότε πραγματικά είναι κρίμα. Πάρα πολύ κρίμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Με 75 μπορω να εκδωσω εξωφλητικη αμεσα & και για ολο το ποσο.

Την στελνεις με φαξ στον Τειρεσια και σε διαγραφουν ηλεκτρονικα εντος 3 εργασιμων. Ταχυδρομικα θα σου ερθει επισημα και η οριστικη διαγραφη, η αν θες περνας και την παραλαμβανεις εσυ, με αφμ ταυτοτητα

Θα χρειαστει ΑΦΜ ΑΔΤ. 

Τα κοκκινα στεγαστικα τα ξεχρεωνουμε  στα 2% με 1% προμηθεια εραιρειας μας.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ELTASSOS1 είπε

Με 75 μπορω να εκδωσω εξωφλητικη αμεσα & και για ολο το ποσο.

Την στελνεις με φαξ στον Τειρεσια και σε διαγραφουν ηλεκτρονικα εντος 3 εργασιμων. Ταχυδρομικα θα σου ερθει επισημα και η οριστικη διαγραφη, η αν θες περνας και την παραλαμβανεις εσυ, με αφμ ταυτοτητα

Θα χρειαστει ΑΦΜ ΑΔΤ. 

Τα κοκκινα στεγαστικα τα ξεχρεωνουμε  στα 2% με 1% προμηθεια εραιρειας μας.

Σώρρας ή θεματοφύλακας;

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...