tester426 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Έφτιαξα ένα νέο ωραίο μηχάνημα αυτές τις μέρες και χρησιμοποιώ ως μητρική την asus tuf x570 pro (wifi) . Ο λόγος που την επέλεξα είναι ότι στα λεφτά της διαθέτει πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι εχει lan chipset της intel με υποστήριξη ταχύτητας 2.5gbps. Έρχομαι εγώ και ρωτάω, πρώτον τι είναι αυτού τους είδους η ταχύτητα και δεύτερον, γιατί στο δικό μου μηχάνημα συνεχίζω να έχω 1gbps; Χρειάζομαι κάποιο modem μετατροπέα; Δεν υποστηρίζει το δικό μου router 2.5; Πρέπει να αγοράσω άλλο ethernet cable; Χρειάζομαι κάποιον αντάπτορα για μετατροπή; Τι φάση Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Γενική αρχη στα δίκτυα ειναι η εξής, για να υποστηριχθεί μια α' ταχυτητα πρεπει όλες οι συσκευες που συμμετέχουν στην αλυσίδα να μπορούν να υποστηρίξουν την ταχύτητα αυτή
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 5 hours ago, tester426 said: Καλησπέρα παιδιά, Έφτιαξα ένα νέο ωραίο μηχάνημα αυτές τις μέρες και χρησιμοποιώ ως μητρική την asus tuf x570 pro (wifi) . Ο λόγος που την επέλεξα είναι ότι στα λεφτά της διαθέτει πολλά. Ένα από αυτά είναι ότι εχει lan chipset της intel με υποστήριξη ταχύτητας 2.5gbps. Έρχομαι εγώ και ρωτάω, πρώτον τι είναι αυτού τους είδους η ταχύτητα και δεύτερον, γιατί στο δικό μου μηχάνημα συνεχίζω να έχω 1gbps; Χρειάζομαι κάποιο modem μετατροπέα; Δεν υποστηρίζει το δικό μου router 2.5; Πρέπει να αγοράσω άλλο ethernet cable; Χρειάζομαι κάποιον αντάπτορα για μετατροπή; Τι φάση Ευχαριστώ εκ των προτέρων! θες router 2.5 gbps που ειναι πανακριβα και αν δεν κανεις μεταφορα αρχειων στο δικτυο απλα δεν θα δεις διαφορα
tester426 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2022 Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες να είστε καλά!!
poulinos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 On 08/01/2022 at 22:34, tester426 said: Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες να είστε καλά!! οτι αλλο χρειαστεις μου λες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα