bobis90 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, η συγκεκριμένη κάρτα δέχεται ανέπαφες συναλλαγές αλλά στο 90% των περιπτώσεων δεν διαβαζόταν, οπότε αναγκαζόμουν να περνάω το PIN μου με το χέρι στο POS του πωλητή. Για να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα, την πέρασα στο κινητό μέσω Google Pay και πλέον το κινητό περνάει ανέπαφα, χωρίς κανένα πρόβλημα, αντί της κάρτας, μέσω NFC συνδεσιμότητας. Ολα καλά μέχρι εδώ , μόνο που μου γεννήθηκε η εξής απορία: Οι πόντοι bonus που παίρνω μέσω NFC-Google Pay στην alpha bonus είναι σε ποσότητα οι ίδιοι που θα έπαιρνα με σκέτη την κάρτα ή πολύ λιγότεροι? Είναι κάποιος που το χει παρατηρήσει να μου πει τι παίζει, διότι έχω την υποψία ότι παίρνω λιγότερους bonus πόντους ανά συναλλαγή , όταν τις κάνω μέσω google pay/κινητό, ευχαριστώ! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2022 από bobis90
vagstef Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 10:53 ΠΜ, bobis90 είπε Καλημέρα, η συγκεκριμένη κάρτα δέχεται ανέπαφες συναλλαγές αλλά στο 90% των περιπτώσεων δεν διαβαζόταν, οπότε αναγκαζόμουν να περνάω το PIN μου με το χέρι στο POS του πωλητή. Για να λύσω το συγκεκριμένο πρόβλημα, την πέρασα στο κινητό μέσω Google Pay και πλέον το κινητό περνάει ανέπαφα, χωρίς κανένα πρόβλημα, αντί της κάρτας, μέσω NFC συνδεσιμότητας. Ολα καλά μέχρι εδώ , μόνο που μου γεννήθηκε η εξής απορία: Οι πόντοι bonus που παίρνω μέσω NFC-Google Pay στην alpha bonus είναι σε ποσότητα οι ίδιοι που θα έπαιρνα με σκέτη την κάρτα ή πολύ λιγότεροι? Είναι κάποιος που το χει παρατηρήσει να μου πει τι παίζει, διότι έχω την υποψία ότι παίρνω λιγότερους bonus πόντους ανά συναλλαγή , όταν τις κάνω μέσω google pay/κινητό, ευχαριστώ! Είναι ακριβώς το ιδιο δεν έχει να κάνει με το μέσο πληρωμής. Μπορείς πολύ απλά να το δεις και στο web banking σου. Το μόνο που μπορεί να αλλάζει είναι το αν μπορείς να κάνεις εξαργύρωση μέσω google pay. Μόνο αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα