atrwtos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Γνωρίζει κάποιος κάποια πλατφόρμα με την οποία έχοντας ένα blog ή ένα κανάλι στο youtube να μπορεί ο αναγνώστης να μου κάνει αν θέλει δωρεά σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα;
Haldol Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Τι σ' εμποδίζει να δώσεις δημόσια τη διεύθυνση; Άλλωστε όπως κι αν στείλει ο άλλος, στο wallet σου θα φτάσουν.
dexterios Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, atrwtos είπε Γνωρίζει κάποιος κάποια πλατφόρμα με την οποία έχοντας ένα blog ή ένα κανάλι στο youtube να μπορεί ο αναγνώστης να μου κάνει αν θέλει δωρεά σε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα; Για YouTube έχω δει κανάλια να χρησιμοποιούν αυτό https://1upcoin.com/ 1
atrwtos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Στις 9/1/2022 στις 10:02 ΜΜ, Haldol είπε Τι σ' εμποδίζει να δώσεις δημόσια τη διεύθυνση; Άλλωστε όπως κι αν στείλει ο άλλος, στο wallet σου θα φτάσουν. Μέσω της revolut τα έχω γίνετε από κει να κοινοποιήσω κάποιο σύνδεσμο ώστε να μου στέλνουν εκεί;..δεν το χω ψάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα