iSAD Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα! Θέλω να βρω κατι φωτογραφιες του καλοκαιριου που τελικα ισως ηταν χρησιμες...Υπαρχει καμια περιπτωση καπου καπως να τις βρω? Cloud δεν νομιζω να ειναι
bioentre Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, iSAD είπε Καλησπερα! Θέλω να βρω κατι φωτογραφιες του καλοκαιριου που τελικα ισως ηταν χρησιμες...Υπαρχει καμια περιπτωση καπου καπως να τις βρω? Cloud δεν νομιζω να ειναι που τις είχες αποθηκεύσει? έχεις ακόμα το κινητό από το οποίο τραβήχτηκαν? Υπάρχουν μήπως στο recently deleted?
iSAD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, bioentre είπε που τις είχες αποθηκεύσει? έχεις ακόμα το κινητό από το οποίο τραβήχτηκαν? Υπάρχουν μήπως στο recently deleted? Τοτε ήμουν με 12 προ , τώρα με 13 προ μαξ. Έχει περάσει κάνα 6 μηνο - 8 μηνο παιζει να τις βρω κάπως ;
bioentre Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, iSAD είπε Τοτε ήμουν με 12 προ , τώρα με 13 προ μαξ. Έχει περάσει κάνα 6 μηνο - 8 μηνο παιζει να τις βρω κάπως ; Αν έχεις ακόμα το παλιό κινητό που τραβήχτηκαν ίσως υπάρχει ελπίδα, αν είσαι διατθιμένος να πληρώσεις, να στο ανοίξουν κλπ
iSAD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, bioentre είπε Αν έχεις ακόμα το παλιό κινητό που τραβήχτηκαν ίσως υπάρχει ελπίδα, αν είσαι διατθιμένος να πληρώσεις, να στο ανοίξουν κλπ Δεν το έχω . Άρα με το νέο κάποια λύση όχι Ε ; καποια εφαρμογή κάτι
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, iSAD είπε Δεν το έχω . Άρα με το νέο κάποια λύση όχι Ε ; καποια εφαρμογή κάτι Η εφαρμογή τι περιμένεις να κάνει;Απο που να τις ανακτήσει;
Tasos19s Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Αν δεν τις είχες στο iCloud μην ψάχνεις καθόλου κάτι άλλο. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, iSAD είπε Τοτε ήμουν με 12 προ , τώρα με 13 προ μαξ. Έχει περάσει κάνα 6 μηνο - 8 μηνο παιζει να τις βρω κάπως ; Αν ΔΕΝ είχες ανοιχτό το iCloud Photos αλλα είχες ανοιχτό το iCloud Backup, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρχουν στα τελευταία backups του 12. Αυτό βέβαια θα ισχύει μόνο αν μετά τη λήψη των φωτογραφιών και πριν το σβήσιμο, ο χώρος στο iCloud είχε εξαντληθεί ώστε να μην είναι δυνατόν να γίνει backup η συσκευή με τις σβησμένες φωτογραφίες. Αλλιώς το backup με τις σβησμένες φωτό θα έχει κάνει overwrite το backup με τις φωτό. Σε κάθε περίπτωση δες στα Settings>Apple ID (πάνω-πάνω στα settings)>iCloud>Manage Storage>Backups. Αν υπάρχει εκεί backup για το 12, πάτα πάνω να δεις την ημερομηνία που έγινε. 1
iSAD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Αν ΔΕΝ είχες ανοιχτό το iCloud Photos αλλα είχες ανοιχτό το iCloud Backup, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να υπάρχουν στα τελευταία backups του 12. Αυτό βέβαια θα ισχύει μόνο αν μετά τη λήψη των φωτογραφιών και πριν το σβήσιμο, ο χώρος στο iCloud είχε εξαντληθεί ώστε να μην είναι δυνατόν να γίνει backup η συσκευή με τις σβησμένες φωτογραφίες. Αλλιώς το backup με τις σβησμένες φωτό θα έχει κάνει overwrite το backup με τις φωτό. Σε κάθε περίπτωση δες στα Settings>Apple ID (πάνω-πάνω στα settings)>iCloud>Manage Storage>Backups. Αν υπάρχει εκεί backup για το 12, πάτα πάνω να δεις την ημερομηνία που έγινε. Χρειάζομαι να συνδέσω σε υπολογιστή και iTunes για να το πάρω ; Βρήκα ένα από το 12
CheOnWeb Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, iSAD είπε Χρειάζομαι να συνδέσω σε υπολογιστή και iTunes για να το πάρω ; Βρήκα ένα από το 12 Αν έχεις βάσιμες ελπίδες ότι το συγκεκριμένο backup έχει τις φωτογραφίες (βάση ημερομινίας backup και ημερομηνίας που έσβησες τις φωτογραφίες, όπως επίσης και του μεγέθους) ο "κανονικός" τρόπος για να τις πάρεις (λέω κανονικός γιατί υπάρχουν και software που κάνουν τέτοιες δουλειές), είναι να το κάνεις restore στο 13άρι, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΕΙΣ BACKUP (στο iCLOUD ή στο iTunes) απ' το 13άρι ώστε να επιστρέψεις στην τρέχουσα κατάσταση. Όταν κάνεις restore, ΜΗΝ αφήσεις το iPhone να κάνει νέο backup για να μην σου σβήσει το backup που μόλις έκανες. Αν βρεις τις φωτόγραφίες, σωσ' τες στον υπολογιστή και ξανακάνε restore στο πρόσφατο backup που έκανες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα