Προς το περιεχόμενο

Wall mount

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα αγοράσω την Samsung QE50Q80AA, είναι με Vesa 200x200.Υπάρχει κάποιο adapter ώστε να χωράει στην vogels 400x400 mount που ήδη έχω στον τοίχο με την παλιά μου τηλεόραση Samsung 46c750; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντε πάλι. Ποια είναι αυτή η βάση τέλος πάντων που ενώ έχει Vesa 400/400 και δεν έχει 200/200?

Κάνε αναζήτηση "vesa 400 to 200 adapter". Συνήθως όμως το ανάποδο ψάχνει ο κόσμος

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iml είπε

Αντε πάλι. Ποια είναι αυτή η βάση τέλος πάντων που ενώ έχει Vesa 400/400 και δεν έχει 200/200?

Κάνε αναζήτηση "vesa 400 to 200 adapter". Συνήθως όμως το ανάποδο ψάχνει ο κόσμος

🤣🤣 Λες να ταιριάζει και σε αυτήν την βάση; Δεν έχω ιδέα, ένας φίλος την κρέμασε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως σου είπαμε και στο προηγούμενο νήμα, θα δεις αν υπάρχουν οι τρύπες στη βάση στα 20x20cm απόσταση μεταξύ τους. Αν δεν μπορείς να τη δεις εσύ που την έχεις στον τοίχο σου, δεν μπορεί να σου πει κανένας άλλος λέγοντας σκέτα "βάση Vogel". Έχει βραχίονα, είναι σταθερή? Αν έχει βραχίονα με ένα χάρακα θα σου πάρει 2 λεπτά. Αν είναι σταθερή, με ξεκρέμασμα-κρέμασμα 5-10 λεπτά. Για σιγουριά καλύτερα πιάστε την 2 άτομα. Ρώτα και τον φίλο σου που την κρέμασε να τη δείτε μαζί στην τελική.

Επεξ/σία από iml
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να επικοινωνήσεις με Vogel και στέλνοντάς τους φωτογραφίες της βάσης μπορεί-ίσως να σου απαντήσουν για το μοντέλο που έχεις και τα χαρακτηριστικά της βάσης στήριξης.

Μπορείς να ανεβάσεις και εδώ φωτος της βάσης (πίσω όψη) και κάποιο μέλος να αναγνωρίσει το μοντέλο και να σου απαντήσει.

Πιο σίγουρο και άμεσο είναι όμως να τη δεις με τα μάτια σου. Καλή συνέχεια

Επεξ/σία από iml

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...