xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Settlement Survival Μόνο για pc (για την ώρα), βρίσκεται σε Early Access 11/10/21 Τιμή: 12.49€ Είδος: City builder Developer: Gleamer Studio Publisher: Gleamer Studio Διάδοχος του καταπληκτικού banished, το Settlement Survival έρχεται να κουμπώσει ωραία στο κενό που άφησε το banished με κάποιες καλές προσθήκες, ορισμένα τα έχω βρει υπερβολικά αλλά οκ. Διαλέγεις το seed του χάρτη ή βάζεις ένα τυχαίο και σου δείχνει στον κόσμο που θα βρίσκεται το χωριό σου. Διαλέγεις το μέρος που θα κάνεις spawn το town center σου και ξεκινάς να φτιάχνεις τον πολιτισμό σου. Είναι λίγο πιο εύκολο από το banished μιας και συγχωρεί την αργοπορία ή στο να χτίσεις κάτι πιο νωρίς απ'ότι θα έπρεπε, πχ αν δεν βάλεις χωράφι στην αρχή, μπορείς να βρεις τροφή σε διάφορα φρούτα που υπάρχουν τριγύρω χωρίς να πιάσεις να πεθαίνεις ή αν δεν χτίσεις να σου φτιάχνουν κάρβουνο στην αρχή έχει πιο ήπιους χειμώνες (αν και νομίζω αυτό έχει να κάνει και σε ποιο μέρος του πλανήτη είσαι, πχ εγώ είμαι βορειοδυτική Αυστραλία, ή πιστεύω θα το φτιάξει να παίζει ρόλο). Το ωραίο είναι ότι έχει upcoming event viewer και βλέπεις τί έρχεται του επόμενους μήνες, πού είναι ο trader, πού είναι οι μετανάστες (να ναι καλά, έρχονται συχνά και έχει αυξηθεί ο πληθυσμός μου τόσο όσο να υπάρχει χώρος για επεκτάσεις σε νέα κτήρια). Το pathfinding λειτουργεί σωστά, καμία σχέση με το banished που χανόντουσαν οι κάτοικοι ή δεν πήγαιναν. Η μουσική είναι κάπως σπαστική, αλλά οκ την κλείνεις. Ο ambient ήχος ωραίος, μερικές φορές ενώ έχεις βάλει γελάδια στην φάρμα και είχες πριν κότες, ακούς τις κότες ακόμα, αλλά αυτό φτιάχνει αν κλικάρεις σε κάποιο άλλο σημείο ή απο-επιλέξεις την φάρμα. Έχει καλό tech tree που μπορείς να εξελίξεις το χωριό σου. Λίγο μου την σπάει που ενώ κλικάρω κτήρια αυτό καταφέρνει και επιλέγει κάποιον κάτοικο. Μπορείς να κάνεις shape στον χάρτη, αλλά είναι skill που πρέπει να μάθεις. Κάτι άλλο ακόμα δεν έχω προλάβει να δω, αλλά σε όποιον άρεσε το banished να το πάρει, είναι ακριβώς το ίδιο, αλλά αντί για unreal engine εδώ έχουμε unity! SETTLEMENT SURVIVAL WIKI Αναφορά σε κείμενο SYSTEM REQUIREMENTS MINIMUM: OS: Windows 7(64-Bit) Processor: I3-2100-3GHZ 2 Core Memory: 4 GB RAM Graphics: NVDIA Geforce GTX-650 1GB DirectX: Version 11 Storage: 1 GB available space RECOMMENDED: OS: Windows 10(64-Bit) Processor: I5-4590 3.3GHZ 4 Core Memory: 16 GB RAM Graphics: NVDIA Geforce GTX-1050Ti 4GB DirectX: Version 11 Storage: 2 GB available space Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2022 από xtrmsnpr 3
dimitriskougou Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Και μερικές ιδέες για να σας βοηθήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα