1nsom-n1k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Τα intersport δίνουν επιπλέον έκπτωση με τον κωδικό EXTRA10 στις ήδη εκπτωτικές τιμές τους. Εκτός από ρούχα και παπούτσια έχουν και κάποια προϊόντα τεχνολογίας. Για παράδειγμα με την χρήση του κουπονιού το φορητό ηχείο JBL go2 στα 19.80 + μεταφορικά ενώ στο σκρουτζ από περίπου 29 + μεταφορικά Και το φορητό ηχείο Sony srs xb13 για 36 + μεταφορικά ενώ στο σκρουτζ από περίπου 39 + μεταφορικά. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες από 49 ευρώ και άνω. 1
greekfragma Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 16ευρώ το JBL go2 στο mediamarkt παλιότερα και γενικότερα κοντά στα 20ευρώ άρα δεν έχει νόημα. Επίσης για 2ευρώ διαφορά το Sony SRS XB13 δε θεωρείται καν προσφορά.
1nsom-n1k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι παλιότερα κι εγώ το είχα πάρει για 19 στον Γερμανό πριν κάνα χρόνο και βάλε, αλλά τώρα έχει ανέβει λίγο η τιμή του. Τέλος πάντων, αν βρείτε κάτι άλλο, γράψτε το στα σχόλια, αν δεν αξίζει σβήστε το θέμα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από 1nsom-n1k
Aggeluska Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Πάντως και με deals4u Cosmote έχεις ένα -15% έκπτωση. Δεν ξέρω βέβαια αν στακαρουν οι κωδικοί.
wolfskinn Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Πάντως και με deals4u Cosmote έχεις ένα -15% έκπτωση. Δεν ξέρω βέβαια αν στακαρουν οι κωδικοί. Το 15% της Cosmote ειναι σε μη εκπτωτικα μονο... 1
alkis13 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Aggeluska είπε Πάντως και με deals4u Cosmote έχεις ένα -15% έκπτωση. Δεν ξέρω βέβαια αν στακαρουν οι κωδικοί. Μη εκπτωτικά, μη πρώτη τιμή, μόνο στα καταστήματα, το κουπόνι της κοσμοτε για τα ιντερσπορ δεν αξίζει. Ευχαριστούμε TS για τα έξοδα Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από alkis13 1 1
1nsom-n1k Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με μια πιο ενδελεχή έρευνα, εκτός skroutz και bestprice, το jbl go2 το βρήκα και στα καταστήματα πλαίσιο στην ίδια τιμή. Οπότε δεν θεωρώ ότι υπάρχει πλέον προσφορά στα ηχεία, ίσως μόνο αν θέλει να το συνδυάσει κανείς με ρούχα και παπούτσια από τα intersport για να συμπληρώσει το απαιτούμενο ποσό για τα δωρεάν μεταφορικά. Μένει λοιπόν μόνο το - 10% για ρούχα και παπούτσια, και καθένας ψάχνει μόνος του αν υπάρχει φθηνότερα το καθετί που τον ενδιαφέρει σε άλλα καταστήματα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από 1nsom-n1k 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα