rwtas antreas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα προς όλους. Έχω ένα θέμα το οποίο είναι αρκετά σημαντικό και δεν μπορώ να βρω λύση. Στο σπίτι το οποίο μένω στην Αθήνα και είναι ημιυπόγειο δεν έχω καθόλου σήμα στο κινητό με αποτέλεσμα να με καλούν και να μην χτυπά. Το μόνο σημείο που έχω σήμα είναι στην είσοδο η να βγω έξω. και ερωτώ εγω τώρα μήπως γνωρίζεται κάποιον τρόπο να έχω σήμα μέσα στο σπίτι; Κάποια κεραία πχ; Και εάν κάποιος γνωρίζει θα ήταν βοηθητικό να ξέρω και μια τιμή. Ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υπαρχουν μικροι ας πουμε αναμεταδότες, ρώτησε τον πάροχο σου, κάποτε αυτά τα έδιναν και δωρεάν, αν πας να το αγορασεις να ξερεις ειναι ακριβα. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2022 από NikosKallithea
rwtas antreas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Όταν λες ακριβά σε τι κλίμακα αναφέρεσαι
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Υπαρχουν μικροι ας πουμε αναμεταδότες, ρώτησε τον πάροχο σου, κάποτε αυτά τα έδιναν και δωρεάν, αν πας να το αγορασεις να ξερεις ειναι ακριβα. Ολα αυτα δουλευαν με 3g πλεον καταργειτε οποτε δεν παιζει κατι στην αγορα και σε προτρεπουν σε αγορα συσκευης με vowifi
stcp Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Δες αν το κινητο σου υποστηριζει Wifi calling. Αν ναι (υπο την προυποθεση οτι υπαρχει σταθερο με wifi) το ενεργοποιεις και καθαρισες. 2
rwtas antreas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 WiFi έχω αλλά WiFi calling δεν έχω ιδεα πως να ενεργοποιήσω
stcp Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, rwtas antreas είπε WiFi έχω αλλά WiFi calling δεν έχω ιδεα πως να ενεργοποιήσω Πρεπει καταρχην να το υποστηριζει το κινητο σου. Το ενεργοποιεις πρωτα με τον παροχο κινητης (πχ στη vodafone sms WIFI στο 1339). Αφου σου ερθει απαντηση οτι ενεργοποιηθηκε, πας στις ρυθμισεις κλησεων και ενεργοποιεις κλησεις μεσω wifi. Εγω ειχα το ιδιο θεμα και εχω σωθει. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από stcp 1
imblish Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 αυτο με το 3g εχει καταργηθει πλεον σου λεει παρε σημα απο wifi-calling
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα