Προς το περιεχόμενο

Fiat 500 hachette

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι 100 το βρήκα και εγώ, μετά πως γίνεται κανεις συνδρομή ; γιατί περίπτερα δεν τα βρίσκεις.

Δημοσ.

Οκ σε ευχαριστώ, υπολογίζω δηλαδή γύρω στα 600 ευρώ σε δυο χρόνια , μείνει στα 6€ το τεύχος .

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kloze είπε

Οκ σε ευχαριστώ, υπολογίζω δηλαδή γύρω στα 600 ευρώ σε δυο χρόνια , μείνει στα 6€ το τεύχος .

Ουτε καν στο τρίτο τευχος θα είναι 9€ όποτε 900 και λογικά 3 χρόνια

Δημοσ.

Άντε πες ότι το Lancia delta HF integrale (άφησε εποχή) και λογικά το ακολούθησε το κοινό των Rally/wrc , βγήκε και χρονική στιγμή που δεν υπήρχε άλλο μοντέλο και έτσι έτρεξε.

Αυτό ; ( που σήμερα υπάρχουν το αμάξι F&F , ο Σκαραβαίος (που αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σπουδαιότερα μοντέλα), το πλοίο , το αεροπλάνο και ο IronMan πόσα να μαζέψει το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα ) το έχω απορία.

Με 3 συλλογές βγάζεις δόση για κανονικό αμάξι! 

ΥΓ. ξέχασα και το DELOREAN!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2022 στις 5:46 ΜΜ, Θοδωρής005 είπε

Κάπου εκει

Λαθος κανείς είναι κοντά στα 1000€ όχι 600€ και το περιοδικό κάνει 10€ όχι 6€

Επεξ/σία από panoskir
Δημοσ.
Στις 26/1/2022 στις 9:33 ΠΜ, maxdore217 είπε

Άντε πες ότι το Lancia delta HF integrale (άφησε εποχή) και λογικά το ακολούθησε το κοινό των Rally/wrc , βγήκε και χρονική στιγμή που δεν υπήρχε άλλο μοντέλο και έτσι έτρεξε.

Αυτό ; ( που σήμερα υπάρχουν το αμάξι F&F , ο Σκαραβαίος (που αποτελεί διαχρονικά ένα από τα σπουδαιότερα μοντέλα), το πλοίο , το αεροπλάνο και ο IronMan πόσα να μαζέψει το αγοραστικό κοινό στην Ελλάδα ) το έχω απορία.

Με 3 συλλογές βγάζεις δόση για κανονικό αμάξι! 

ΥΓ. ξέχασα και το DELOREAN!

Εγω μια περίοδο αγόραζα και τευχη Λάντσια και τεύχη σκαραβαίου και πλήρωνα 72€ τον μήνα.τωρα ευτυχώς δίνω τα μισά μόνο για τον σκαραβαίο!!!με τρώει το κωλοχερο μου να ξεκινήσω το φιατακι αλλά σκέφτομαι ότι πλάι θα πληρώνω από ένα σημείο και μετά 72€ κάθε μένα και θα γίνεται για πολλούς μήνες αυτή η δουλειά...🤔🤔🤔

Δημοσ.

Αληθεια,σχεδια για να εκτυπωσεις τα κομματια και να το συναρμολογησεις δεν υπαρχουν?

Δεδομενου οτι ενα τιμιο 3δ πριντερ κανει κανα 200αρι, ειναι αστειο το κοστος μπροστα στα τευχη...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...