maxdore217 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Dantε είπε Αληθεια,σχεδια για να εκτυπωσεις τα κομματια και να το συναρμολογησεις δεν υπαρχουν? Δεδομενου οτι ενα τιμιο 3δ πριντερ κανει κανα 200αρι, ειναι αστειο το κοστος μπροστα στα τευχη... Φαντάζομαι δεν θα βγάζουν σχέδια (στην φόρα) ακριβός για αυτόν το λόγο! Γιατί μετά θα αγοράζεις 30-35 από τα 100 (που είναι τα μέταλλα για το κάθε μοντέλο) και θα βγάζεις την κάθε συλλογή με ούτε 400€! 5 ώρες πριν, dimitrakis1991 είπε Εγω μια περίοδο αγόραζα και τευχη Λάντσια και τεύχη σκαραβαίου και πλήρωνα 72€ τον μήνα.τωρα ευτυχώς δίνω τα μισά μόνο για τον σκαραβαίο!!!με τρώει το κωλοχερο μου να ξεκινήσω το φιατακι αλλά σκέφτομαι ότι πλάι θα πληρώνω από ένα σημείο και μετά 72€ κάθε μένα και θα γίνεται για πολλούς μήνες αυτή η δουλειά...🤔🤔🤔 Το Συγκεκριμένο είναι και 1:7 κλίμακα , οπότε θα είναι μεγαλύτερο από ότι πρέπει δίπλα στα άλλα 😕 Μην σκας πάντως οι συλλογές δεν θα τελειώσουν όσο αγοράζει ο κόσμος! να είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν αρκετές και ωραίες συλλογές που θα σε ψήσουν καλύτερα από το Fiat 500 (και λογικά θα μας έρθουν)
Dantε Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 14 ώρες πριν, maxdore217 είπε Φαντάζομαι δεν θα βγάζουν σχέδια (στην φόρα) ακριβός για αυτόν το λόγο! Γιατί μετά θα αγοράζεις 30-35 από τα 100 (που είναι τα μέταλλα για το κάθε μοντέλο) και θα βγάζεις την κάθε συλλογή με ούτε 400€! Μιλαω για σχεδια απο ερασιτεχνες που να μην χρειαζονται κατι απο αυτα τα κιτ (πχ τα μεταλλα που λες). Εδω υπαρχουν 3δ σχεδια για ολοκληρα αεροπλανα,μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχουν για τετοια μοντελα ωστε να το φτιαξεις κομματι κομματι.
filarhos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Για σχέδια 3d έχω βρει μόνο με πληρωμή. Κι αυτά έχουν >100€, όπου αν βάλεις τα υλικά, το ρεύμα και ο χρόνος για το φινίρισμα βγαίνει ακριβά για πλαστικό μοντέλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα