Προς το περιεχόμενο

This girl is driving me crazy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, christano είπε

Καλημερα σε ολους,

Θελω την γνωμη σας. Λοιπον πριν κανενα μηνα βρεθηκαμε, σε κοινη παρεα, με κοπελα την οποια την ηξερα απο παλια. Το βραδυ κυλισε πολυ καλα, με συζητηση γελιο και τα λοιπα. Βγηκαμε και για καφε την επομενη μερα, τα ιδια. Γενικα οποτε βρισκομαστε περναμε υπεροχα και υπαρχει χημεια! Και η ιδια μου το ειπε. Εκανα και κινηση με επιτυχια. 

Ωστοσο, βρισκεται σε αλλη περιοχη της Αθηνας (στην αλλη ακρη), οποτε δεν βρισκομαστε συχνα. Το θεμα ποιο ειναι. Στα μηνυματα δεν ειναι καθολου θερμη. Οκ ψιλοσυζηταμε, κανουμε πλακα αλλα πολλες φορες φαινεται σαν να μην θελει να μιλησει. Μαλιστα χθες με αφησε στο "Διαβαστηκε". Δεν ξερω τι φαση. Γενικα με γυναικες δεν ειχα ποτε θεμα αλλα με αυτη την τυπισσα εχω κολλησει. Ειπα δεν θα στειλω μεχρι να μου απαντησει κατι. Για πειτε γνωμες.

Όταν λες έκανες κίνηση με επιτυχία, τι εννοείς; Τα φτιάξατε; Σου έκατσε; Αν ναι, τότε μπορεί να μην έχει χρόνο για να απαντήσει οπότε πάρε τη τηλέφωνο για πιο άμεση επικοινωνία. 

Αν όχι, τότε μάλλον δεν θέλει. Δεν νοείται νεαρός στην σημερινή εποχή που να μην ασχολείται, έστω και λίγο, με το κινητό του. Βέβαια παίζει και ρόλο τι έστειλες. Αν έστειλες καμία μπούρδα και της την έσπασες ίσως για αυτό δεν απάντησε. Αλλά και πάλι μια στοιχειώδης ανταπόκριση θα υπήρχε. 

Μην ξαναστείλεις μήνυμα γιατί καταντάει κουραστικό, γελοίο και ρίχνεις την αξιοπρέπεια σου. Πάρε την τηλέφωνο καλύτερα και αν δεν έχεις το κινητό της, ζήτα το. Αν δεν απαντάει ή δεν το σηκώνει ή αποφεύγει να βγείτε ξανά, άντε γεια και προχωράς. Μην σπαταλάς χρόνο άδικα με ανθρώπους που δεν θέλουν να είναι μαζί σου είτε ερωτικά είτε φιλικά.  

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απαντά στα παρακάτω:

Ποσό χρόνων είσαι;

Τι δουλειά κανείς;

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου;

Που μένεις;

Τι είδους σπιτιού έχεις;

Τι αυτοκίνητο κυκλοφορείς;

Που βγαίνεις, σε τι τύπου μαγαζιά;

Ποσά χρήματα βγάζεις τον μήνα (στο περίπου);

Τι μουσική ακούς;

Τι επαφή έχεις με το διεθνές προσκήνιο (διαβάζεις νέα από άλλες χώρες, μιλάς αγγλικά σαν γηγενής; Είσαι αμερικανοποιημένος, ισπανοποιημένος, γερμανοθρεμένος, τι;);

Τι χόμπι έχεις;

Έχεις μπει;

Απαντά τα ιδια και για την κοπέλα και θα σου πω 1,000% τι συμβαίνει. 

Επίσης ΟΧΙ μυνηματάκια. Πάρε τηλέφωνο. 

Επεξ/σία από insomniac01
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, insomniac01 είπε

Απαντά στα παρακάτω:

Ποσό χρόνων είσαι;

Τι δουλειά κανείς;

Τι δουλειά κάνουν οι γονείς σου;

Που μένεις;

Τι είδους σπιτιού έχεις;

Τι αυτοκίνητο κυκλοφορείς;

Που βγαίνεις, σε τι τύπου μαγαζιά;

Ποσά χρήματα βγάζεις τον μήνα (στο περίπου);

Τι μουσική ακούς;

Τι επαφή έχεις με το διεθνές προσκήνιο (διαβάζεις νέα από άλλες χώρες, μιλάς αγγλικά σαν γηγενείς);

Τι χόμπι έχεις;

Έχεις μπει;

Απαντά τα ιδια και για την κοπέλα και θα σου πω 1,000% τι συμβαίνει. 

Έχω βγει με τέτοια γυναίκα, που έκανε περίπου τέτοιες ερωτήσεις και την επόμενη ημέρα έφαγε delete. 33 χρονών ήταν και στα 35 της διαπίστωσα ότι τα έφτιαξε με ένα 55άρη. Μετά από 2 χρόνια χώρισε και με αυτόν. Απλά εμετός...🤮

Δημοσ.
7 ώρες πριν, christano είπε

Καλημερα σε ολους,

Θελω την γνωμη σας. Λοιπον πριν κανενα μηνα βρεθηκαμε, σε κοινη παρεα, με κοπελα την οποια την ηξερα απο παλια. Το βραδυ κυλισε πολυ καλα, με συζητηση γελιο και τα λοιπα. Βγηκαμε και για καφε την επομενη μερα, τα ιδια. Γενικα οποτε βρισκομαστε περναμε υπεροχα και υπαρχει χημεια! Και η ιδια μου το ειπε. Εκανα και κινηση με επιτυχια. 

Ωστοσο, βρισκεται σε αλλη περιοχη της Αθηνας (στην αλλη ακρη), οποτε δεν βρισκομαστε συχνα. Το θεμα ποιο ειναι. Στα μηνυματα δεν ειναι καθολου θερμη. Οκ ψιλοσυζηταμε, κανουμε πλακα αλλα πολλες φορες φαινεται σαν να μην θελει να μιλησει. Μαλιστα χθες με αφησε στο "Διαβαστηκε". Δεν ξερω τι φαση. Γενικα με γυναικες δεν ειχα ποτε θεμα αλλα με αυτη την τυπισσα εχω κολλησει. Ειπα δεν θα στειλω μεχρι να μου απαντησει κατι. Για πειτε γνωμες.

Πρώτα απόλα πρέπει να διευκρινήσεις τι εννοείς όταν λες ότι έκανες κίνηση με επιτυχία. Έπεσε φάσωμα?

Αν τα πράγματα έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο, τότε δεν χρειάζεται να τραβάει πολύ η επικοινωνία εξ αποστάσεως, της λες να βρεθείτε από κοντά και γίνεται από εκεί ό,τι γίνεται.

Αν πάλι δεις ότι δεν ψήνεται να ξανασυναντηθείτε, guess what. Και γενικά από την στιγμή που έχετε ήδη βγει 2-3 φορές, οι επόμενες συναντήσεις θα έπρεπε να κανονίζονται πιο εύκολα, όχι δυσκολότερα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...