altimeter Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Μία βοήθεια παρακαλω, Σημερα εκανα εγκατασταση το ubuntu σε εναν παλιο υπολογιστη που έχω και εκανα και εγκατάσταση plesk. Ολα πηγαν καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο plesk. Εχω την σελίδα για το user και pass αλλα δεν τα αναγνωριζει. Δεν εχω βάλει καπου αλλου κωδικους εκτος απο την εγκατασταση του ubuntu και με αυτους προσπαθω να μπω στο plesk. Τα root admin κλπ δεν τα αναγνωριζει. καμια ιδεα τι εχω κανει λαθος. Να πω οτι πρωτη φορα ασχολουμε με linux ευχαριστω
mphxths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, altimeter είπε Να πω οτι πρωτη φορα ασχολουμε με linux Και ειπες να στησεις και plesk ε ? Συμβουλη μου , πρωτα μαθε το λειτουργικο και μετα κανε ο,τι θες. Στο διαταυτα , με το plesk τι προσπαθεις να κανεις ? Να διαχειριστεις καποιoν web server ? Στην login σελιδα του plesk , απο ο,τι καταλαβαινω δεν συνδεεσαι με το user/pass του συστηματος. Διαβασε τι λεει εδω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από mphxths
altimeter Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, mphxths είπε Και ειπες να στησεις και plesk ε ? Συμβουλη μου , πρωτα μαθε το λειτουργικο και μετα κανε ο,τι θες. Στο διαταυτα , με το plesk τι προσπαθεις να κανεις ? Να διαχειριστεις καποιoν web server ? Στην login σελιδα του plesk , απο ο,τι καταλαβαινω δεν συνδεεσαι με το user/pass του συστηματος. Διαβασε τι λεει εδω. Ok δεν ειμαι και φωστήρας αλλα τα καταφερα να τα κανω εγκατασταση και ολα δουλευουν καλα. το θεμα ειναι οτι τοπικα δεν μπορω να μπω στο plesk. αυτο που θέλω να κανω ειναι να στησω ενα site τοπικα σε linux. Το site το εχω φτιαξει σε windows με xampp 1
mphxths Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, altimeter είπε το θεμα ειναι οτι τοπικα δεν μπορω να μπω στο plesk Πηγες στο λινκ που παρεθεσα να διαβασεις τι λεει ?
altimeter Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, mphxths είπε Πηγες στο λινκ που παρεθεσα να διαβασεις τι λεει ? αυτο διαβαζω τωρα thx
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 6:02 ΜΜ, altimeter είπε Καλησπέρα σε όλους, Μία βοήθεια παρακαλω, Σημερα εκανα εγκατασταση το ubuntu σε εναν παλιο υπολογιστη που έχω και εκανα και εγκατάσταση plesk. Ολα πηγαν καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο plesk. Εχω την σελίδα για το user και pass αλλα δεν τα αναγνωριζει. Δεν εχω βάλει καπου αλλου κωδικους εκτος απο την εγκατασταση του ubuntu και με αυτους προσπαθω να μπω στο plesk. Τα root admin κλπ δεν τα αναγνωριζει. καμια ιδεα τι εχω κανει λαθος. Να πω οτι πρωτη φορα ασχολουμε με linux ευχαριστω εννοείς ότι σου ζητάει κωδικούς όταν πας να μπεις στο web interface; (στην σελίδα με τις επιλογές) ; αν δεν άλλαξες τιποτα εσύ απο μεριάς σου τότε για να μπεις εκει τα default είναι root για όνομα χρήση root για κωδικό πρόσβασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα