Προς το περιεχόμενο

plesk σε ubuntu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Μία βοήθεια παρακαλω, Σημερα εκανα εγκατασταση το ubuntu σε εναν παλιο υπολογιστη που έχω και εκανα και εγκατάσταση plesk. Ολα πηγαν καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο plesk. Εχω την σελίδα για το user και pass αλλα δεν τα αναγνωριζει. Δεν εχω βάλει καπου αλλου κωδικους εκτος απο την εγκατασταση του ubuntu και με αυτους προσπαθω να μπω στο plesk. Τα root admin κλπ δεν τα αναγνωριζει. καμια ιδεα τι εχω κανει λαθος. Να πω οτι πρωτη φορα ασχολουμε με linux

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, altimeter είπε

Να πω οτι πρωτη φορα ασχολουμε με linux

Και ειπες να στησεις και plesk ε ? :) Συμβουλη μου , πρωτα μαθε το λειτουργικο και μετα κανε ο,τι θες. Στο διαταυτα , με το plesk τι προσπαθεις να κανεις ? Να διαχειριστεις καποιoν web server ?
Στην login σελιδα του plesk , απο ο,τι καταλαβαινω δεν συνδεεσαι με το user/pass του συστηματος. Διαβασε τι λεει εδω.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mphxths είπε

Και ειπες να στησεις και plesk ε ? :) Συμβουλη μου , πρωτα μαθε το λειτουργικο και μετα κανε ο,τι θες. Στο διαταυτα , με το plesk τι προσπαθεις να κανεις ? Να διαχειριστεις καποιoν web server ?
Στην login σελιδα του plesk , απο ο,τι καταλαβαινω δεν συνδεεσαι με το user/pass του συστηματος. Διαβασε τι λεει εδω.

Ok       δεν ειμαι και φωστήρας αλλα τα καταφερα να τα κανω εγκατασταση και ολα δουλευουν καλα. το θεμα ειναι οτι τοπικα δεν μπορω να μπω στο plesk. αυτο που θέλω να κανω ειναι να στησω ενα site τοπικα σε linux. Το site το εχω φτιαξει σε windows με xampp

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, altimeter είπε

το θεμα ειναι οτι τοπικα δεν μπορω να μπω στο plesk

Πηγες στο λινκ που παρεθεσα να διαβασεις τι λεει ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/1/2022 στις 6:02 ΜΜ, altimeter είπε

Καλησπέρα σε όλους,

Μία βοήθεια παρακαλω, Σημερα εκανα εγκατασταση το ubuntu σε εναν παλιο υπολογιστη που έχω και εκανα και εγκατάσταση plesk. Ολα πηγαν καλα το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω στο plesk. Εχω την σελίδα για το user και pass αλλα δεν τα αναγνωριζει. Δεν εχω βάλει καπου αλλου κωδικους εκτος απο την εγκατασταση του ubuntu και με αυτους προσπαθω να μπω στο plesk. Τα root admin κλπ δεν τα αναγνωριζει. καμια ιδεα τι εχω κανει λαθος. Να πω οτι πρωτη φορα ασχολουμε με linux

ευχαριστω

εννοείς ότι σου ζητάει κωδικούς όταν πας να μπεις στο web interface; (στην σελίδα με τις επιλογές) ; αν δεν άλλαξες τιποτα εσύ απο μεριάς σου τότε για να μπεις εκει τα default είναι 

root για όνομα χρήση
root για κωδικό πρόσβασης. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...