Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας παιδια βρηκα αυτο το cd των αγγλικων windows xp professional ειναι τα πρωτα που κυκλοφορησαν χωρις service pack. Πηγαινω να το εγκαταστησω στο virtualbox μου ως retro cd που ειναι αρχαιο αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον αριθμο κλειδι που εγραψα εγω ο ιδιος μου τοτε το μακρινο 2002.
Μηπως αν ριχνατε λιγο φως στην υποθεση μου να με βοηθουσατε ;

272629244_4769351009853284_6451627585696155995_n.jpg.08f5038e6cc86990caf15113e52353d5.jpg

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, greekfragma είπε

JCQMB-B8MBJ-H7D4C-VXVJK-FTKQT3

στο 2ο πεδίο το B8 μπορεί να είναι και 88

Ο τελευταιος αριθμος δυστοιχως ειναι εξη νουμερα και οχι πεντε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε συ thelos! XP χωρίς sp??? Χειρότερα και από τα 98άρια ήταν και δεν θα δουλεύει τίποτα, ούτε καν usb 2 δεν υποστήριζαν αν θυμάμαι καλά. Για internet ξέχνα το τελείως, μέχρι firefox 3.6 δέχεται.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Με τι κάθεσαι και ασχολείσαι ρε συ thelos! XP χωρίς sp??? Χειρότερα και από τα 98άρια ήταν και δεν θα δουλεύει τίποτα, ούτε καν usb 2 δεν υποστήριζαν αν θυμάμαι καλά. Για internet ξέχνα το τελείως, μέχρι firefox 3.6 δέχεται.

Ακριβως γι αυτο εγραψα πανω αγαπητε μου οτι ειναι για συλλεκτικους σκοπους που τα ετρεξα στο virtualbox μου.

Με το sp1 θυμαμαι δουλευανε καλα τα usb 1.1 - usb 2.0 και ισως με καποιες ενημερωσεις λειτουργικου συστηματος απο το windows updates.

Δημοσ.
1 minute ago, thelos257 said:

Ακριβως γι αυτο εγραψα πανω αγαπητε μου οτι ειναι για συλλεκτικους σκοπους που τα ετρεξα στο virtualbox μου.

Με το sp1 θυμαμαι δουλευανε καλα τα usb 1.1 - usb 2.0 και ισως με καποιες ενημερωσεις λειτουργικου συστηματος απο το windows updates.

τελικά δούλεψε το σειριακό; έφαγα τα μάτια μου για το Β8 :P

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, greekfragma είπε

τελικά δούλεψε το σειριακό; έφαγα τα μάτια μου για το Β8 :P

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Σε ευχαριστω θερμα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...