Ceasarsalad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) . Ωραίες οι ιδέες! Ειδικά εκείνη με το βέλος και το τρύπημα της σωλήνας. Του είπαμε για το κλιματιστικό. Είπε ότι το άκουσε και αυτός. Την πρωτη μέρα δεν άνοιξε εκείνο που έκανε θόρυβο.(Έχει 3) άνοιξε το άλλο που έκανε λιγότερο ομως παλι πολυ ενοχλητικο . Απόψε πάλι ακούγεται. Δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι (μόνο μα μην τα ανοιγει) αφού το σπίτι ανηκει σε άλλον και αυτός ο άλλος πρέπει να τα φτιάξει όπως είπα 11 χρονών τα αιρκοντισιον. Άλλο θερμαντικο σώμα μάλλον δεν υπάρχει. Άρα τα ανάβει. Αυτές τις τελευταίες μέρες ακούγεται πολύ. Το δικό μας που ήταν και πιο λίγο χρόνων με το που άρχισε να κάνει τέτοιο θόρυβο ,στο μηνα έσπασε. Και να φανταστείτε ότι ελάχιστες ώρες το είχαμε αναμμένο. Το σκέφτηκα και γω να το χαλάσω. Ναι μέχρι εκεί έφτασα. Αλλά δεν ξέρω πώς, άσε που φοβάμαι. Την ηχομόνωση τη σκέφτηκα αλλά ρε παιδί μου δεν έχουμε τόσα χρήματα και το σπίτι είναι παλιό. Διάβασα για κάτι ηχομωνοτικες κουρτίνες τουλάχιστον να βάλω στο δωμάτιο δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλές. 300 ευρώ. Αν είναι οι ίδιες που είδα σε ένα ταξίδι μου στο Βατικανό μεσα στον ναό ναι κάνουν κάτι. Τουλάχιστον οι βοές από τους τουρίστες δεν ακουγοντουσαν. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Ceasarsalad
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Ceasarsalad είπε . Ωραίες οι ιδέες! Ειδικά εκείνη με το βέλος και το τρύπημα της σωλήνας. Του είπαμε για το κλιματιστικό. Είπε ότι το άκουσε και αυτός. Την πρωτη μέρα δεν άνοιξε εκείνο που έκανε θόρυβο.(Έχει 3) άνοιξε το άλλο που έκανε λιγότερο ομως παλι πολυ ενοχλητικο . Απόψε πάλι ακούγεται. Δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι (μόνο μα μην τα ανοιγει) αφού το σπίτι ανηκει σε άλλον και αυτός ο άλλος πρέπει να τα φτιάξει όπως είπα 11 χρονών τα αιρκοντισιον. Άλλο θερμαντικο σώμα μάλλον δεν υπάρχει. Άρα τα ανάβει. Αυτές τις τελευταίες μέρες ακούγεται πολύ. Το δικό μας που ήταν και πιο λίγο χρόνων με το που άρχισε να κάνει τέτοιο θόρυβο ,στο μηνα έσπασε. Και να φανταστείτε ότι ελάχιστες ώρες το είχαμε αναμμένο. Ενταξει τότε, υπομονή μέχρι να χαλάσει, αν χαλάσει. Το σπίτι του είναι με ενοίκιο και πρέπει να το αλλάξει ο ιδιοκτήτης...
Ceasarsalad Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/1/2022 στις 6:58 ΜΜ, sanaeriko είπε Γρήγορα γρήγορα συμβουλές insomnia 1.ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ 6.Επενδυσε.Βαλε 20πλα τζαμια, ηχομόνωση με πετροβαμβακα, φτιαξε room in a room. Υγ δεν ειναι οικονομικη λυση αλλά αν θες την ησυχια σου. Φτιάχνω το δικό μου χώρο. Αλλά θέλει δουλειά ακόμη και λεφτά. Άρα δεν μπορώ ακόμη να μετακομίσω. Ελπίζω σύντομα. Cross your fingers. Ηχομονωση: αχ πολλά χρήματα.γμτ. έχεις ακούσει για ηχομ8νοτικες κουρτίνες. Και αυτές ακριβές είναι. Αν Κάποιος ξέρει κατι Δεν νομίζω ότι είναι παραξενιά να θέλεις ένα ήρεμο ύπνο. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από Ceasarsalad
Nantis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δυστυχώς τα δυο κλιματιστικά μου τα τελευταία 2 περίπου χρόνια κάνουν περισσότερο θόρυβο από τον θόρυβο που έκαναν αρχικά ως καινούργια. Οι εξωτερικές μονάδες. Πλέον ενοχλούν και τον γείτονα που δεν μου έχει γκρινιάξει ευθέως αλλά το έχει φέρει το θέμα πλαγίως. Τηλεφώνησα στον συντηρητή και μου είπε να παρατηρήσω τον θόρυβο για τον οποίο είπε ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Θα του ζητήσω σε μερικές μέρες να έρθει για την ετήσια συντήρηση και να δει καλύτερα τις εξωτερικές μονάδες. Φοβάμαι ότι πάνε για απόσυρση γιατί πλέον ούτε εγώ αντέχω τον θόρυβο (βέβαια έναν όροφο διαφορά έχουμε με τον γείτονα και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο παραπάνω ενοχλείται εκείνος απο μένα που το έχω μέσα στο αυτί μου, αλλά τέλος πάντων)… μπορώ να κάνω κατι άλλο; Εκτός απο τον σταυρό μου να μην είναι κάτι σοβαρό δηλ… γενικώς πάντως με ηρεμία, συζήτηση και κατανόηση μπορούν να λυθούν τα προβλήματα γιατί όλοι πιεσμένοι είμαστε και τα χρήματα δεν μας τρέχουν απ τα μπατζάκια και υπομονή μερικές μέρες να περάσει ο χιονιάς και να τα σβήσουμε τα ρημάδια. 1
liakjim Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, Nantis είπε Δυστυχώς τα δυο κλιματιστικά μου τα τελευταία 2 περίπου χρόνια κάνουν περισσότερο θόρυβο από τον θόρυβο που έκαναν αρχικά ως καινούργια. Οι εξωτερικές μονάδες. Πλέον ενοχλούν και τον γείτονα που δεν μου έχει γκρινιάξει ευθέως αλλά το έχει φέρει το θέμα πλαγίως. Τηλεφώνησα στον συντηρητή και μου είπε να παρατηρήσω τον θόρυβο για τον οποίο είπε ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Θα του ζητήσω σε μερικές μέρες να έρθει για την ετήσια συντήρηση και να δει καλύτερα τις εξωτερικές μονάδες. Φοβάμαι ότι πάνε για απόσυρση γιατί πλέον ούτε εγώ αντέχω τον θόρυβο (βέβαια έναν όροφο διαφορά έχουμε με τον γείτονα και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο παραπάνω ενοχλείται εκείνος απο μένα που το έχω μέσα στο αυτί μου, αλλά τέλος πάντων)… μπορώ να κάνω κατι άλλο; Εκτός απο τον σταυρό μου να μην είναι κάτι σοβαρό δηλ… γενικώς πάντως με ηρεμία, συζήτηση και κατανόηση μπορούν να λυθούν τα προβλήματα γιατί όλοι πιεσμένοι είμαστε και τα χρήματα δεν μας τρέχουν απ τα μπατζάκια και υπομονή μερικές μέρες να περάσει ο χιονιάς και να τα σβήσουμε τα ρημάδια. Ο θόρυβος ταξιδεύει μέσα από τα ντουβάρια. Αν είναι κρεμαστα, βάλε αντικραδασμικα ενδιάμεσα. https://www.skroutz.gr/c/4160/vaseis-klimatistikon.html 1
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Nantis είπε Δυστυχώς τα δυο κλιματιστικά μου τα τελευταία 2 περίπου χρόνια κάνουν περισσότερο θόρυβο από τον θόρυβο που έκαναν αρχικά ως καινούργια. Οι εξωτερικές μονάδες. Πλέον ενοχλούν και τον γείτονα που δεν μου έχει γκρινιάξει ευθέως αλλά το έχει φέρει το θέμα πλαγίως. Τηλεφώνησα στον συντηρητή και μου είπε να παρατηρήσω τον θόρυβο για τον οποίο είπε ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Θα του ζητήσω σε μερικές μέρες να έρθει για την ετήσια συντήρηση και να δει καλύτερα τις εξωτερικές μονάδες. Φοβάμαι ότι πάνε για απόσυρση γιατί πλέον ούτε εγώ αντέχω τον θόρυβο (βέβαια έναν όροφο διαφορά έχουμε με τον γείτονα και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο παραπάνω ενοχλείται εκείνος απο μένα που το έχω μέσα στο αυτί μου, αλλά τέλος πάντων)… μπορώ να κάνω κατι άλλο; Εκτός απο τον σταυρό μου να μην είναι κάτι σοβαρό δηλ… γενικώς πάντως με ηρεμία, συζήτηση και κατανόηση μπορούν να λυθούν τα προβλήματα γιατί όλοι πιεσμένοι είμαστε και τα χρήματα δεν μας τρέχουν απ τα μπατζάκια και υπομονή μερικές μέρες να περάσει ο χιονιάς και να τα σβήσουμε τα ρημάδια. Πόσο παλιά είναι τα κλιματιστικά; Για να κάνουν θόρυβο και τα δύο μαζί, είτε είναι λόγω καιρού, δηλαδή αύξηση φορτίων άρα και θορύβου η λόγω παλαιότητας.
Bitbit Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 μην αγχώνεσαι, περιμένει το επίδομα σύντομα και θα αλλάξει κλιματιστικό ο γείτονας. λίγο υπομονή θέλει
Vault13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Nantis είπε Δυστυχώς τα δυο κλιματιστικά μου τα τελευταία 2 περίπου χρόνια κάνουν περισσότερο θόρυβο από τον θόρυβο που έκαναν αρχικά ως καινούργια. Οι εξωτερικές μονάδες. Πλέον ενοχλούν και τον γείτονα που δεν μου έχει γκρινιάξει ευθέως αλλά το έχει φέρει το θέμα πλαγίως. Τηλεφώνησα στον συντηρητή και μου είπε να παρατηρήσω τον θόρυβο για τον οποίο είπε ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Θα του ζητήσω σε μερικές μέρες να έρθει για την ετήσια συντήρηση και να δει καλύτερα τις εξωτερικές μονάδες. Φοβάμαι ότι πάνε για απόσυρση γιατί πλέον ούτε εγώ αντέχω τον θόρυβο (βέβαια έναν όροφο διαφορά έχουμε με τον γείτονα και δεν μπορώ να καταλάβω πόσο παραπάνω ενοχλείται εκείνος απο μένα που το έχω μέσα στο αυτί μου, αλλά τέλος πάντων)… μπορώ να κάνω κατι άλλο; Εκτός απο τον σταυρό μου να μην είναι κάτι σοβαρό δηλ… γενικώς πάντως με ηρεμία, συζήτηση και κατανόηση μπορούν να λυθούν τα προβλήματα γιατί όλοι πιεσμένοι είμαστε και τα χρήματα δεν μας τρέχουν απ τα μπατζάκια και υπομονή μερικές μέρες να περάσει ο χιονιάς και να τα σβήσουμε τα ρημάδια. Φερε την αντιπροσωπεια. Καποια κλιματιστικα εχουν εγγυηση στον συμπιεστη 5 χρονια. Και να μην εχεις, παλι φερτη. Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω, ερχονται επιδοματα θα σε βοηθησουν να χρωθεις λιγοτερο μην το αναβαλεις ομως Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από Vault13 1
Nantis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πόσο παλιά είναι τα κλιματιστικά; Για να κάνουν θόρυβο και τα δύο μαζί, είτε είναι λόγω καιρού, δηλαδή αύξηση φορτίων άρα και θορύβου η λόγω παλαιότητας. 16-17 ετών
dtk-386 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) delete please Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2022 από dtk-386
Vault13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Nantis είπε 16-17 ετών Και ακομα καθεσαι και ασχολησαι; Και γραφεις κατεβατα; Στην 11ετια τα αλλαξα. και λιγα παραπονα σου κανουν για τα σαραβαλα
Nantis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, Vault13 είπε Και ακομα καθεσαι και ασχολησαι; Και γραφεις κατεβατα; Στην 11ετια τα αλλαξα. και λιγα παραπονα σου κανουν για τα σαραβαλα 10ετη οικονομική κρίση είχαμε στην Ελλάδα να σου θυμήσω και ακόμα έχουμε. δωρεάν είναι τα κατεβατά, ακόμα!
Basilhs23___ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, Vault13 είπε Και ακομα καθεσαι και ασχολησαι; Και γραφεις κατεβατα; Στην 11ετια τα αλλαξα. και λιγα παραπονα σου κανουν για τα σαραβαλα Δεν έχει και τόσο σημασία αυτό. Το δικό μου toshiba το άλλαξα πριν 3 χρόνια, ήταν 16 ετών, από θόρυβο δεν είχαμε θέμα, όπως και πολλά άλλα μηχανήματα τέτοιας παλαιότητας. Απλά τα αλλάζουμε όλοι κάποια στιγμή λόγω καλύτερων specs η βλάβης που δεν συμφέρει και τόσο η επισκευή της. Όσο για τον φίλο, αυτός ξέρει καλύτερα τα οικονομικά του. Αντί να τρέχει με τεχνικούς που είναι αμφίβολο αν να έχουν αποτέλεσμα, θα του πρότεινα αλλαγή καλύτερα ειδικά τώρα με την επιδότηση συσκευών. Λόγω πολυκαιρισμου κάποια πτερωτη θα βρίσκει σε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα τον θόρυβο. Λογικά δεν θα είναι από τις καλές μάρκες, αν ήταν από τις πρωτοκλασάτες δεν θα είχε τέτοιο πρόβλημα. 2
Vault13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Όσο για τον φίλο, αυτός ξέρει καλύτερα τα οικονομικά του. Αντί να τρέχει με τεχνικούς που είναι αμφίβολο αν να έχουν αποτέλεσμα, θα του πρότεινα αλλαγή καλύτερα ειδικά τώρα με την επιδότηση συσκευών. Tα ιδια πραγματα λεμε, αν την ηξερα την επιδοτηση θα αλλαζα και εγω τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα