Joli Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή Google pay λόγω ενημέρωσης από την Eurobank. Με το που ανοίγει για 1η φορά η εφαρμογή, ζητά επαλήθευση της ταυτότητας. Βάζω δακτυλικό αποτύπωμα και μετά την αναγνώριση του αποτυπώματος ζητάει τα στοιχεία του λογαριασμού Google (εικόνα 1). Μόλις όμως πληκτρολογήσω το Gmail μου ή τον αριθμό του κινητού (εικόνα 2) και πατήσω "επόμενο", το πεδίο κοκκινίζει και βγαίνει μήνυμα λάθους "ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στη συσκευή σας" και δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία (εικόνα 3) Επίσης, αν ΔΕΝ πληκτρολογήσω το Gmail και πατήσω κατευθείαν στο "επόμενο" βγάζει πάλι κόκκινο μήνυμα "εισάγετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το τηλέφωνό σας" και δεν προχωράει. Μοντέλο συσκευής Samsung A6 με Android 10. Κάνω εγώ κάτι λάθος, ή έχει πρόβλημα η εφαρμογή; Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ!
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό το κάνει και όταν βάλεις και τηλέφωνο αντί για Gmail? Επίσης διαβάζω ότι η εφαρμογή έχει πρόβλημα και δεν είναι και τόσο ασφαλείς. Και μερικές τράπεζες δεν τις υποστηρίζει. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
stark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Joli είπε Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή Google pay λόγω ενημέρωσης από την Eurobank. Με το που ανοίγει για 1η φορά η εφαρμογή, ζητά επαλήθευση της ταυτότητας. Βάζω δακτυλικό αποτύπωμα και μετά την αναγνώριση του αποτυπώματος ζητάει τα στοιχεία του λογαριασμού Google (εικόνα 1). Μόλις όμως πληκτρολογήσω το Gmail μου ή τον αριθμό του κινητού (εικόνα 2) και πατήσω "επόμενο", το πεδίο κοκκινίζει και βγαίνει μήνυμα λάθους "ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στη συσκευή σας" και δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία (εικόνα 3) Επίσης, αν ΔΕΝ πληκτρολογήσω το Gmail και πατήσω κατευθείαν στο "επόμενο" βγάζει πάλι κόκκινο μήνυμα "εισάγετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το τηλέφωνό σας" και δεν προχωράει. Μοντέλο συσκευής Samsung A6 με Android 10. Κάνω εγώ κάτι λάθος, ή έχει πρόβλημα η εφαρμογή; Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ! Πάρε ένα Google backup της συσκευής σου. Μετά, δοκίμασε αρχικά να κάνεις Force Stop και μετά delete / clear data στις εφαρμογές Google, Google Services, Google Play και Google Pay. Μη ξεχάσεις μετά να κάνεις enable όλα τα permissions στο Google app. Κάποιοι το έχουν λυσει το θέμα με factory reset, που φαντάζομαι δεν θα ψήνεσαι να κάνεις. 12 ώρες πριν, GATE123 είπε Αυτό το κάνει και όταν βάλεις και τηλέφωνο αντί για Gmail? Επίσης διαβάζω ότι η εφαρμογή έχει πρόβλημα και δεν είναι και τόσο ασφαλείς. Και μερικές τράπεζες δεν τις υποστηρίζει. Τι ακριβώς "πρόβλημα" διαβάζεις ότι έχει η εφαρμογή; Επίσης τι εννοείς ότι δεν είναι ασφαλής εφαρμογή το Google Pay; Το Google Pay είναι τόσο ασφαλές όσο και το δαχτυλικό σου αποτύπωμα. Για την όποια ανασφάλεια μπορεί να δημιουργεί σε παλαιότερες εκδόσεις Android (11 και κάτω), επειδή εκεί δεν έχει την επιλογή "Require device unlock for nfc" έχει προταθεί η παρακάτω λύση που εγώ χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα: Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από stark
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, stark είπε Τι ακριβώς "πρόβλημα" διαβάζεις ότι έχει η εφαρμογή; Επίσης τι εννοείς ότι δεν είναι ασφαλής εφαρμογή το Google Pay; Το Google Pay είναι τόσο ασφαλές όσο και το δαχτυλικό σου αποτύπωμα. Για την όποια ανασφάλεια μπορεί να δημιουργεί σε παλαιότερες εκδόσεις Android (11 και κάτω), επειδή εκεί δεν έχει την επιλογή "Require device unlock for nfc" έχει προταθεί η παρακάτω λύση που εγώ χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα: Το διάβασα στα σχόλια του Play Store. Δεν χρησιμοποιώ τέτοια πράγματα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
stark Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το διάβασα στα σχολεία σχόλια του Play Store. Δεν χρησιμοποιώ τέτοια πράγματα. Καλά κάνεις, όλοι ξέρουμε άλλωστε ότι είναι του Σατανά αυτά τα πράγματα 😈
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, stark είπε Καλά κάνεις, όλοι ξέρουμε άλλωστε ότι είναι του Σατανά αυτά τα πράγματα 😈 Εντάξει κάναμε και το λάθος μας. Καταραμένη διόρθωση κειμένου... 😂 1
skritikos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Joli είπε Καλημέρα. Κατέβασα την εφαρμογή Google pay λόγω ενημέρωσης από την Eurobank. Με το που ανοίγει για 1η φορά η εφαρμογή, ζητά επαλήθευση της ταυτότητας. Βάζω δακτυλικό αποτύπωμα και μετά την αναγνώριση του αποτυπώματος ζητάει τα στοιχεία του λογαριασμού Google (εικόνα 1). Μόλις όμως πληκτρολογήσω το Gmail μου ή τον αριθμό του κινητού (εικόνα 2) και πατήσω "επόμενο", το πεδίο κοκκινίζει και βγαίνει μήνυμα λάθους "ο λογαριασμός υπάρχει ήδη στη συσκευή σας" και δεν μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία (εικόνα 3) Επίσης, αν ΔΕΝ πληκτρολογήσω το Gmail και πατήσω κατευθείαν στο "επόμενο" βγάζει πάλι κόκκινο μήνυμα "εισάγετε μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το τηλέφωνό σας" και δεν προχωράει. Μοντέλο συσκευής Samsung A6 με Android 10. Κάνω εγώ κάτι λάθος, ή έχει πρόβλημα η εφαρμογή; Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ! Θα έπρεπε να σε άφηνε να επιλέξεις το Gmail account που είναι ήδη στο Android σου και όχι να το βάζεις με το χέρι. Δοκίμασε ότι προτάθηκε ήδη και πες μας αν δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα