Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, χρειάζομαι μια πληροφορία και ελπίζω να γνωρίζει κάποιος.

Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός του φούρνου της κουζίνας έχει μαγκώσει και χρειάζεται κάποιο γράσο ή άλλο λιπαντικό,

Το ζήτημα είναι αν και ποιό προϊόν μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να είναι ασφαλές για την υγεία, μιας και θα εφαρμοστεί μέσα στον θάλαμο του φούρνου όπου ψήνονται τα φαγητά.

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 χρονια που εχω, δεν τους εχω βαλει κατι.

Επειδή μιλάμε για φαγητό και υγεία, το καλύτερο ειναι να ρωτήσεις το service της αντιπροσωπείας

Επεξ/σία από smpt
Δημοσ.
3 ώρες πριν, poma είπε

Καλημέρα, χρειάζομαι μια πληροφορία και ελπίζω να γνωρίζει κάποιος.

Ο τηλεσκοπικός μηχανισμός του φούρνου της κουζίνας έχει μαγκώσει και χρειάζεται κάποιο γράσο ή άλλο λιπαντικό,

Το ζήτημα είναι αν και ποιό προϊόν μπορώ να χρησιμοποιήσω ώστε να είναι ασφαλές για την υγεία, μιας και θα εφαρμοστεί μέσα στον θάλαμο του φούρνου όπου ψήνονται τα φαγητά.

Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Πώς έχει  μαγκώσει;

Έβγαλες τον μηχανισμό να δεις μήπως έχει γεμίσει καμένα λίπη και να τον καθαρίσεις;

Δημοσ.

Ναι, από τα καθαρίσματα έγινε η ζημιά και έφυγε το γράσο. Από την αντιπροσωπεία το μόνο που μου λένε είναι να κλείσω ραντεβού για να έρθει τεχνικός, με το αζημίωτο! Ο μηχανισμός δεν "τσουλάει" ή αν τσουλήσει και βγεί δεν ξαναμπαίνει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poma είπε

Ναι, από τα καθαρίσματα έγινε η ζημιά και έφυγε το γράσο. Από την αντιπροσωπεία το μόνο που μου λένε είναι να κλείσω ραντεβού για να έρθει τεχνικός, με το αζημίωτο! Ο μηχανισμός δεν "τσουλάει" ή αν τσουλήσει και βγεί δεν ξαναμπαίνει.

Ψάξε στο σάιτ της εταιρίας. Βλέπω στο ίντερνετ ότι κάποιες εταιρίες δίνουν ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό γραφίτη για τον τηλεσκοπικό μηχανισμό.

Η Whirpool πάντως δεν είχε τίποτε τέτοιο στη συσκευασία του φούρνου, οπότε ελπίζω να μην μας προκύψει παρόμοιο πρόβλημα!

Δημοσ.

Αυτό βρήκα εγώ... 

Δεν ξέρω όμως, εγώ θα έβαζα λάδι απο φιστίκι γιατί δεν καίγεται σε θερμοκρασίες φούρνου και δεν καπνίζει... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...