Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Υπάρχει κάποιο φίλτρο καμπίνας αποτελεσματικό στα μικροσωματίδια, ιους, καυσαέρια κτλ;

Βλέπω κάτι που τα ονομάζουν "ενεργού άνθρακα" δηλαδή;

Κάποια μάρκα κατά προτίμηση;

αυτο που λες,ενεργού άνθρακα.

ΜΑΝ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

ΜΑΝ

Αυτά τι ακριβώς φιλτράρουν πέρα από φύλα;

Πχ καυσαέρια από νταλίκες τι γίνεται; Γιατί προς το παρών κλείνω τον ανεμιστήρα γιατί φλομωνει

Δημοσ.

καλα. δοκιμασε ενεργου ανθρακα και θα δεις διαφορα. δεν σου λεω να βαλεις το αυτοκινητο πισω απο σαραβαλο που βγαζει ντουμανι και να περιμενεις να σου φιλτραρει και να σου βγαλει καθαρο οξυγονο. αλλα στην καθημερινη χρηση υπαρχει διαφορα. βεβαια παιζει ρολο και εαν οι αεραγωγοι ειναι καθαροι, δεν εχουν πλαστικα που εχουν αλλοιωθει απο την πολυ ζεστη κλπ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

ΜΑΝ

+1 για ΜΑΝN απο εμενα. Κανει δουλιτσα ιδιως στη σκονη. Νομιζω οτι μερικοι κατασκευαστες ιχ πλεον βγαζουν ακομα και ενδειξη για αντικατασταση

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 2
Δημοσ.

Τα ενεργού άνθρακα έχουν διαφορά. Ακόμα περισσότερο, αν πάρεις κάποια σε στιλ Frecious Plus (αυτά παίρνω εγώ, είναι της MANN) που μπλοκάρουν και PM2.5.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Που τα βρίσκεις;

Το συγκεκριμένο μάλλον θα δυσκολευτείς λίγο να το βρεις (ετοιμοπαράδοτο), δε το φέρνουν πολλοί. Εγώ γενικά ψωνίζω από Autodoc, ακριβώς γι' αυτό το λόγο (ποικιλία, ετοιμοπαράδοτα, κ.λπ). Μπες πάντως στη σελίδα της MANN και βρες τον κωδικό του φίλτρου για το αμάξι σου, με αυτόν θα πας και θα το ζητήσεις απ' το μαγαζί που παίρνεις ανταλλακτικά.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Haldol είπε

Το συγκεκριμένο μάλλον θα δυσκολευτείς λίγο να το βρεις (ετοιμοπαράδοτο), δε το φέρνουν πολλοί. Εγώ γενικά ψωνίζω από Autodoc, ακριβώς γι' αυτό το λόγο (ποικιλία, ετοιμοπαράδοτα, κ.λπ). Μπες πάντως στη σελίδα της MANN και βρες τον κωδικό του φίλτρου για το αμάξι σου, με αυτόν θα πας και θα το ζητήσεις απ' το μαγαζί που παίρνεις ανταλλακτικά.

Το βρήκα τελικά

Και σχετικά κοντά μου

Αν κρατήσω το αμάξι θα το δοκιμάσω, αλλιώς στο επόμενο

Ευχαριστώ ολους

Στο τέλος δεν θα ανοίγω παράθυρο για φρέσκο αέρα... Θα τα κλείνω 😂

Μικροβιολογικό εργαστήριο θα το κάνω το αυτοκίνητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα πάρει για Golf 7 η Mann η mahle ήταν δεν θυμάμαι ακριβώς και ειχε τρεις επιλογές το απλό που ήταν λευκό το ενεργού άνθρακα που ήταν γκρί και ένα πράσινο που έγραφε ότι είναι αντιβακτηριδιακο το οποίο ήταν και το πιο ακριβό από τα τρία. Έγραφε πως έχει μέσα αντιβακτηριδιακο και σκοτώνει ότι βακτήρια και άσχημες οσμές περνάνε στην καμπίνα.  

Το βρήκα Mann ήταν 

https://www.mann-filter.com/en/parts/cabin-air-filter.html

Τα δείχνει και τα τρία εδω

Επεξ/σία από mak3don
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...