Προς το περιεχόμενο

Ασφαλιστική εταιρεία Accredited Insurance (Europe) Limited

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaggelisthesgr είπε

Και εγώ είχα θέμα με την allianz με καθαρή υπαιτιότητα του άλλου. Η allianz επειδή δεν είχα νομική κάλυψη και το γνώριζαν μου έριχναν το μπαλάκι να τους πάω δικαστικά για μια ζημιά των 300 ευρώ. Εννοείται πως τα έσκασα και δεν με ξαναείδαν από τότε.

Δεν καταλαβα...Αφου ειναι στο φιλικο διακανονισμο γιατι ειχες προβλημα  αν ηταν βεβαια και του αλλου .?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν καταλαβα...Αφου ειναι στο φιλικο διακανονισμο γιατι ειχες προβλημα  αν ηταν βεβαια και του αλλου .?

Γιατί έπεσα σε έναν μπάρμπα που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ και έβγαζε σενάρια από το μυαλό του για να εξηγήσει πως ενώ ήρθε από πίσω μου έφταιγα εγώ. Προφανώς δεν έκανε φιλικό διακανονισμό με αποτέλεσμα η ασφάλεια μου να μου ρίξει το μπαλάκι για να τον κυνηγήσω ο ίδιος. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vaggelisthesgr είπε

Γιατί έπεσα σε έναν μπάρμπα που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ και έβγαζε σενάρια από το μυαλό του για να εξηγήσει πως ενώ ήρθε από πίσω μου έφταιγα εγώ. Προφανώς δεν έκανε φιλικό διακανονισμό με αποτέλεσμα η ασφάλεια μου να μου ρίξει το μπαλάκι για να τον κυνηγήσω ο ίδιος. 

Αρα δεν ειχε ευθυνη η allianz 

Αφου ο αλλος δεν εκανε δηλωση....

Νομικη προστασια αν ειχες δεν θα πληρωνες δικαστικα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Αρα δεν ειχε ευθυνη η allianz 

Αφου ο αλλος δεν εκανε δηλωση....

Νομικη προστασια αν ειχες δεν θα πληρωνες δικαστικα 

Η allianz έχει ευθύνη πρώτον γιατί δεν τους έβρισκα ποτέ στο τηλέφωνο και δεύτερον επειδή δεν έβγαλε άκρη με την ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού. Τους εξήγησα πως είχαν τα πράγματα και μου είπαν πως θα επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική εταιρεία του έτερου οδηγού (αμφιβάλλω αν το έκαναν ποτέ) ώστε να τον συναιτήσουν καθώς ο τύπος ήταν προφανώς άσχετος με τον ΚΟΚ.
Ίδια περίπτωση σε τρακάρισμα υλικών που είχε ο πατέρας μου , η εθνική τα κανόνισε όλα χωρίς να έχει νομική κάλυψη στο συμβόλαιο.

Δημοσ.

Πάντα νομική προστασία. Κοστίζει ελάχιστα (1-2€ / μήνα) και σώζει!

Ένα ΙΧ πωλητή μου, το είχε χτυπήσει λεωφορείο της ΔΕΗ (που μεταφέρει εργαζόμενους) στη Δ.Μακεδονία. Αυτοί έχουν αυτασφάλιση, οπότε κλάφτα..

1 μέρα πριν γίνει το δικαστήριο (μετά από 2-3 αναβολές λόγω covid) πληρώσαν στο ακέραιο.. Περάσαν 2 χρόνια αλλά.. Να 'ναι καλά η νομική προστασία και η δικηγόρος που τα έτρεχε συνέχεια.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, vaggelisthesgr είπε

Η allianz έχει ευθύνη πρώτον γιατί δεν τους έβρισκα ποτέ στο τηλέφωνο και δεύτερον επειδή δεν έβγαλε άκρη με την ασφαλιστική εταιρεία του υπαίτιου οδηγού. Τους εξήγησα πως είχαν τα πράγματα και μου είπαν πως θα επικοινωνήσουν με την ασφαλιστική εταιρεία του έτερου οδηγού (αμφιβάλλω αν το έκαναν ποτέ) ώστε να τον συναιτήσουν καθώς ο τύπος ήταν προφανώς άσχετος με τον ΚΟΚ.
Ίδια περίπτωση σε τρακάρισμα υλικών που είχε ο πατέρας μου , η εθνική τα κανόνισε όλα χωρίς να έχει νομική κάλυψη στο συμβόλαιο.

Καθε σοβαρη ασφαλιστικη αν δει οτι ο πελατης της εχει αδικο προσπαθει να τον πεισι να κανει δηλωση αλλα δεν μπορει να τον υποχρεωσει 

Κατα την γνωμη μου αν ο πλατης δικαστικα χασει θα πρεπει να πληρωνει αυτος τη ζημια και οχι η ασφαλιστικη του σε αυτη την περιπτωση

Η αλλη ασφαλιστικη δεν εχει καμμια ευθυνη.

• Like 2
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Είναι εκτός φιλικού διακανονισμου...αυτο λέει πολλα. Δεν ξέρω γιατί το κράτος επιτρέπει να υπάρχουν ασφαλείες εκτός φιλικού και να ταλαιπωρειται ο κόσμος. 

Θα έχω πλήρη άποψη μολις τρέξει η υπόθεση μου που με χτύπησε ταξί παραβιαζοντας προτεραιότητα. 

Οι αρχικές εντυπωσεις του συνεργείου που πήγε πραγματογνωμονας ειναι κακές...

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικό. Παίζει να είναι ορι χειρότερο υπάρχει σε ασφάλεια. 1 εβδομάδα δεν σηκώνουν κανένα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν ότι έλαβαν τα τιμολόγια μου

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Από τις 17.04.2025,έχω στείλει στον διακανονιστη την εξοφλητικη,μέχρι και σήμερα δεν έχω πληρωθεί.

Εδώ και μια εβδομάδα δεν απαντούν στα τηλέφωνα κανένας.

Έχετε πληροφορίες για την λειτουργία της;

Εταιρεία aggredited 

Επεξ/σία από nikolaoukaterina
Δημοσ.
Στις 19/2/2025 στις 4:30 ΜΜ, lock είπε

Λογικό. Παίζει να είναι ορι χειρότερο υπάρχει σε ασφάλεια. 1 εβδομάδα δεν σηκώνουν κανένα τηλέφωνο για να επιβεβαιώσουν ότι έλαβαν τα τιμολόγια μου

Και σε εμένα το ίδιο...Σας εχουν πληρώσει?

Στις 19/2/2025 στις 4:30 ΜΜ, lock είπε

Σας έχουν πληρώσει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλαβα τα λεφτά στις 5 Ιουνίου.

Μετά από 5 με 6 εμαιλ μου που δεν απαντήθηκαν, έστειλε ο ασφαλιστής μου απειλητικό εμαιλ οτι θα κινηθώ νομικά, και τελικά έλαβα ως απάντηση ότι θα πληρωθώ 2 Ιουνίου (ημερομηνία που θα δω τα λεφτά στον λογαριασμό μου).  Ούτε αυτό τηρήθηκε. Η γνωστή διαδικασία ξανά απειλές από ασφαλιστή κλπ, ώσπου τελικα 5 ιουν είδα τα λεφτά στον λογαριασμό μου. 

Ήμουν αποφασισμένος να κινηθώ νομικά, αλλά επειδή μπήκαν τα λεφτά τελικά έκανα πίσω, καθώς αυτήν την περίοδο έχω διάφορα άλλα προσωπικά προβλήματα που προέχουν. 

Παρόλα αυτά έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο καταναλωτή με συγκεκριμένες ημερομηνίες επικοινωνίας κλπ για να συγκινηθεί λιγάκι η ασφαλιστική, καθώς δεν τήρησε ούτε την προθεσμία που προβλέπει ο νόμος για τις αποζημιώσεις που είναι 3 μήνες. 

Η συμβουλή μου είναι, οποίος εμπλακεί με αυτήν την ασφαλιστική και έχει νομική κάλυψη να κινείται εξαρχής νομικά. Τουλάχιστον έτσι θα αναθέσει την επικοινωνία σε άλλον και σε άλλο επίπεδο, καθώς το αυτάκι τους εκεί δεν ιδρώνει. 

Κάντε κι εσείς, όσοι έχετε αντίστοιχα πρόβλημα, καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή. Όταν μαζεύονται πολλές αποκτά μεγαλύτερη βαρύτητα η καθεμία. Είναι δωρεάν (σχεδόν) ... Για την ακρίβεια κοστίζει μισή ωρίτσα ένα απόγευμα να την υποβάλετε ηλεκτρονικά... 

Επεξ/σία από lock

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...