Προς το περιεχόμενο

Shadow Warrior 3 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Shadow-Warrior-3-first-official-screensh

Shadow Warrior 3 officially releases on March 1st, gets new gameplay trailer

Η Devolver και η Flying Wild Hog ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Shadow Warrior 3. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει 1 Μαρτίου. Πρόκειται για first-person shooter δράσης με γρήγορο ρυθμό όπου σου επιτίθονται ορδές εχθρών, κάτι σε στυλ DOOM. Έχει όμως και melee combat με κατάνα για finishing moves κλπ.

Επίσης έχει στοιχεία gameplay, όπως wall-running, grapple hook, gore weapons κ.α

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τόσες καθυστερήσεις για να πάνε να πέσουν πάνω στο Elden Ring;

Επεξ/σία από Zus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γιατι συνεχιζει το franchise ειναι το θεμα...

ενταξει παιξαμε το 1 και ειχε πλακα,μετα τι....πολυ κατω του μετριου το σκηνικο.

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί όχι ; Είναι διασκεδαστικά παιχνίδια και μάλιστα αυτό μοιάζει αρκετά με τα DOOM. Το κακό είναι ότι άλλαξαν τον ηθοποιό του πρωταγωνιστή.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Ομολογω και εγω οτι το 2 μου περασε πιο αδιαφορο απο το 1 που ηταν αρκετα καλο.Σιγουρα παντως ηταν διασκεδαστικα παιχνιδια και δινουν κατι διαφορετικο.

Δημοσ.
Στις 1/2/2022 στις 10:52 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

Τι σχέση έχει το Shadow Warrior με το Elden Ring? 

Καμία. Όσοι όμως παίζουμε τα νέα παιχνίδια, δεν περιοριζόμαστε σε συγκεκριμένα genres. Αν φαίνεται καλό το τσιμπάμε και το παίζουμε.

Αναφέρω προσωπικό παράδειγμα: Στις 22/2 θα γίνει αγορά και εγκατάσταση του Elden Ring. Με τον χρόνο που έχω θα μου πάρει κανένα δίμηνο να το τερματίσω. Συνεπώς, αν μέχρι τότε δεν έχει βγει κάτι πιο δελεαστικό, στην καλύτερη θα ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι το καλοκαίρι.

Δημοσ.

Shadow Warrior 3 PC Requirements

MINIMUM:

• Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: AMD Phenom II X4 965 (4 * 3400) or equivalent. Intel Core i5-3470 (4 * 3200) or equivalent.
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Radeon R7 260X (2048 VRAM) or equivalent. GeForce GTX 760 (2048 VRAM) or equivalent.
    • Storage: 31 GB available space
    • Additional Notes: The Minimum Specification listed allows gameplay experience at 30 FPS on average while using Low graphical settings and 1080p resolution.

RECOMMENDED:

• Requires a 64-bit processor and operating system
    • Processor: AMD Ryzen 7 2700 (8 * 3200) or equivalent. Intel Core i7-6950X (10 * 3000) or equivalent.
    • Memory: 8 GB RAM
    • Graphics: Radeon RX 5700 (8192 VRAM) or equivalent. GeForce GTX 1080 (8192 MB) or equivalent.
    • Storage: 31 GB available space
    • Additional Notes: The Recommended Specification listed allows gameplay experience at 60 FPS on average while using High graphical settings and 1080p resolution.
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ναι, περιμένω reviews να δω τι τελικά είναι το game.

Αυτοί εκεί στα σχόλια του βίντεο κλαίνε για την αλλαγή του voice actor

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν τα βλέπω πολύ καλά τα πράγματα..

https://www.metacritic.com/game/pc/shadow-warrior-3

Το 2 ειχε 78 και 8 στο user εμενα μου αρεσει πολυ το 2 στο 3 ας περιμενουμε να βγουν και αλλα reviews και κυριως user score αν δεν εχει θεματα performance θα δουμε αντικειμενικη βαθμολογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...