Skywalker21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, Πρώτα θέλω να ζητήσω συγνώμη άμα είμαι σε λάθος φόρουμ, και δεύτερον θα ήθελα την κατανόηση σας διότι δεν είμαι πολύ σχετικός με το αντικείμενο, έχω να ασχοληθώ 8 χρόνια. Είχα ένα dreambox 800se HD (το οποίο χάλασε) με το οποίο έπαιζα oscam μέσο δορυφόρου και τίποτα άλλο. Επειδή πλέον δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να πάω σε ακριβό μηχάνημα και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι ένας αξιόπιστος δορυφορικός HD δέκτης που να παίζει χωρίς πρόβλημα OSCAM και τίποτα άλλο. Είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Ούτε τρελα specs ούτε να κάνει άλλα πράγματα μόνο αυτό. Να είναι αξιόπιστος, με καλό σήμα, σχετικά απλώς στο setup και να δουλεύει χωρίς πρόβλημα για τη συγκεκριμένη δουλειά που το θέλω διότι έχω ήδη στημένα ένα πιάτο με τρεις κεφαλές πάνω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
nkarama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποση είναι η οικονομική σου δυνατότητα δηλαδή. Κλώνο στο ebay βρίσκεις αρκετά φτηνά.... απο Ευρώπη... Αυτό πχ https://www.ebay.com/itm/304336933686?hash=item46dbe51336:g:WaQAAOSwa21h7Fbj Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από nkarama
Skywalker21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για την απάντηση κ την πρόταση. Σκεφτόμουν μέχρι 80-100 ευρώ Το πολύ για κάτι αξιόλογο και λίγο πιο σύγχρονο. Δεν ήξερα ότι οι κλώνοι έχουν πέσει τόσο πολύ. Θυμάμαι πριν εφτά χρόνια που πήρα το δικό μου είχα δώσει γύρο στα 150! Βέβαια ήταν ο dm800se. Έχεις να προτείνεις κάτι στα λεφτά που σκέφτομαι ίσως και καινούργιο ή να ψαχτώ για κλώνο στο ebay? ευχαριστώ Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Skywalker21
nkarama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Καλά ήσουν εσυ... Εγώ είχα δώσει 400€ για τον 800HD (όχι τον SE)... Δεν ξέρω να σου πω, τα έχω παρατήσει χρόοοονια.... Πήγα σε άλλο σπίτι, δεν είχε χώρο στην κεραμοσκεπή για το κινητό πιάτο μου (ήταν και λίγο γαιδούρι), ούτε χρόνος υπάρχει πλέον... τον έχω αποθήκη ανενεργό αλλά δεν μου πάει καρδιά να τον πουλήσω... Τον χρησιμοποιώ που και που επειδή έχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ γρήγορο tuner για να ευθυγραμμίζω το πιάτο όταν το παίρνει και το σηκώνει ο αέρας.... Ανοίγει τίποτα με CCCam ή OSCAM?
Skywalker21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Ακόμα Ανοίγει ναι. Στον 13 τα πολωνικά full HD που τα έχουν όλα. Στο 19.2 το γερμανικό full HD όπως και το ισπανικο Και στον 16 το κροατικό ακόμα παίζει με κάποιες δυσκολίες (αυτό δείχνει και ελληνικούς αγώνες όχι όλους αλλά επιλεγμένους) Και με δεδομένο τώρα ότι οι τιμές έχουν ξεφτιλιστεί για cam πραγματικά βλέπεις full HD και πρακτικά τζάμπα. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι μεγάλοι πάροχοι ευρωπαϊκοι ακόμη τα έχουν ανοιχτά ενώ η τεχνολογία για να τα κλειδώσουν έχει βγει εδώ και 7-8 χρόνια. Για αυτό και επιμένω σε αυτό τον τρόπο όσο ακόμα παίζουν γιατί προφανώς κάποια στιγμή μπορεί να τα κλειδώσουν.
nkarama Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 40 λεπτά πριν, Skywalker21 είπε Ακόμα Ανοίγει ναι. Στον 13 τα πολωνικά full HD που τα έχουν όλα. Στο 19.2 το γερμανικό full HD όπως και το ισπανικο Και στον 16 το κροατικό ακόμα παίζει με κάποιες δυσκολίες (αυτό δείχνει και ελληνικούς αγώνες όχι όλους αλλά επιλεγμένους) Και με δεδομένο τώρα ότι οι τιμές έχουν ξεφτιλιστεί για cam πραγματικά βλέπεις full HD και πρακτικά τζάμπα. Μου κάνει εντύπωση που κάποιοι μεγάλοι πάροχοι ευρωπαϊκοι ακόμη τα έχουν ανοιχτά ενώ η τεχνολογία για να τα κλειδώσουν έχει βγει εδώ και 7-8 χρόνια. Για αυτό και επιμένω σε αυτό τον τρόπο όσο ακόμα παίζουν γιατί προφανώς κάποια στιγμή μπορεί να τα κλειδώσουν. Ωραία πράγματα... οι καλές εποχές βέβαια έχουν περάσει προ-πολλού όμως βλέπω ότι ακόμα μια χαρά πραγματάκια βλέπεις...
kostasbm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 έχει αρκετό ενδιαφέρον....παντου αν έχει δυνατότητα για feeds πολλα καναλια βλεπεις ο δέκτης που έχω είναι ένας vu solo με διπλο tuner.....υπαρχει και με μονο και εχει υποστηριξη με καλα image(blackhole π.χ) αν τον βρεις είναι ένα αξιόλογο μηχανάκι.......τώρα έχουν και 4Κ....από τιμές ψαχτο και στο γερμανικό αμαζον
Skywalker21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, kostasbm είπε έχει αρκετό ενδιαφέρον....παντου αν έχει δυνατότητα για feeds πολλα καναλια βλεπεις ο δέκτης που έχω είναι ένας vu solo με διπλο tuner.....υπαρχει και με μονο και εχει υποστηριξη με καλα image(blackhole π.χ) αν τον βρεις είναι ένα αξιόλογο μηχανάκι.......τώρα έχουν και 4Κ....από τιμές ψαχτο και στο γερμανικό αμαζον Ευχαριστώ έκανα μία έρευνα και μάλλον καταλήγω στον OCTAGON SF8008 S2X twin 4K και παίρνει πολλά images και είναι και multi stream. Γύρω στα 135 βγαίνει από γερμανικό amazon με διπλό δορυφορικό tuner και όχι hybrid ένα δορυφορικό και έναν επίγειο. Ερώτηση πάντως άμα ξέρεις από τεχνικά γιατί κάτι δεν καταλαβαίνω. Το συγκεκριμένο έχει διπλό δορυφορικό tuner. Όμως εγώ πάνω έχω ένα πιάτο τρεις κεφαλές και έναν switcher/splitter και κάτω φυσικά κατεβαίνει μόνο ένα καλώδιο. Αυτά με διπλό tuner όμως έχουν δύο επιλογές εισόδου. Πώς το χρησιμοποιώ αυτό Και τι να το κάνω? Εννοώ πως εάν έχω συνδεμένο μόνο φυσικά το ένα καλώδιο που έρχεται από πάνω θα λειτουργεί το μηχάνημα ως διπλό tuner? Δηλαδή να μπορώ ταυτόχρονα να γράφω στο ένα κανάλι και να βλέπω ένα άλλο. Επίσης άμα λέμε 1/1000000 καεί το ένα tuner (αυτό έπαθα στο προηγούμενο μηχάνημα που είχε μόνο ένα tuner) θα λειτουργεί κανονικά το μηχάνημα με το άλλο tuner? Sorry γιατί είμαι λίγο άσχετος και δεν ξέρω αν γνωρίζεις απλά ρωτάω.
kostasbm Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 διπλό tuner ειναι σαν να εχεις 2 κουτια δορυφορικα...δεν εχω δει απο κοντα τον oktagon ...εχω ακουσει καλα λογια ομως αν μπορείς να κατεβάσεις και άλλο καλώδιο είναι το τελειο επειδή κάποτε έκανα κάποιες δοκιμές με splitter για το ιδιο θεμα εχανα σε σημα οποτε προτιμησα το ξεχωριστο καλωδιο
Skywalker21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ευχαριστώ μάλλον θα συνεχίσω με το ένα καλώδιο και έτσι όπως το λες θα είναι σαν να έχω καβάτζα άλλο ένα δορυφορικό στην περίπτωση που πάει κάτι στραβά. Και για 20 ευρώ παραπάνω από τον μόνο tuner αξίζει.
nkarama Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2022 στις 4:36 ΜΜ, kostasbm είπε έχει αρκετό ενδιαφέρον....παντου Φανατικός του satelliweb με Gibertini 1.55x1.66 με polar mount, αλλα σχετικά μικρό αλλά ικανοποιητικότατο τόξο, απο Hispasat 30W μέχρι Yamal 54.9E Περασμένα μεγαλεία..... κλαψ.... Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2022 από nkarama
kostasbm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 7 ώρες πριν, nkarama είπε Φανατικός του satelliweb με Gibertini 1.55x1.66 με polar mount, αλλα σχετικά μικρό αλλά ικανοποιητικότατο τόξο, απο Hispasat 30W μέχρι Yamal 54.9E Περασμένα μεγαλεία..... κλαψ.... επειδή Ίντερνετ στο σπίτι εφτασε φετος καταλαβαίνεις ότι το δορυφορικό ήταν μονόδρομος(όταν ξεκίνησα όλα ήταν ελεύθερα και μόνο οι Σκανδιναβοί είχαν το το d2mac) ...η ποιοτητα του δορυφορικου δε παιζετααι ουτε στο HD ουτε στο 2Κ -4Κ......τωρα που αρχισαν τα καναλια να μπαινουν στο 4Κ μμπορει μεχρι τελος 22 να εχουν μπει ολα τα αθλητικα καθε ειδους.....ηδη το παγκοσμιο το ειχαν ελευθερο σε 4Κ και ηταν απολαυση...που σημαινει οτι με ενα πιατο και τη 4Κ τηλεοραση μπορεις να παρεις μια γευση ....Ιαπωνια ειδα πριν 6 μηνες δοκιμμαστικο 8Κ ...το eurosport εχει σε 4Κ τους χειμερινους ....
nkarama Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, kostasbm είπε επειδή Ίντερνετ στο σπίτι εφτασε φετος καταλαβαίνεις ότι το δορυφορικό ήταν μονόδρομος(όταν ξεκίνησα όλα ήταν ελεύθερα και μόνο οι Σκανδιναβοί είχαν το το d2mac) ...η ποιοτητα του δορυφορικου δε παιζετααι ουτε στο HD ουτε στο 2Κ -4Κ......τωρα που αρχισαν τα καναλια να μπαινουν στο 4Κ μμπορει μεχρι τελος 22 να εχουν μπει ολα τα αθλητικα καθε ειδους.....ηδη το παγκοσμιο το ειχαν ελευθερο σε 4Κ και ηταν απολαυση...που σημαινει οτι με ενα πιατο και τη 4Κ τηλεοραση μπορεις να παρεις μια γευση ....Ιαπωνια ειδα πριν 6 μηνες δοκιμμαστικο 8Κ ...το eurosport εχει σε 4Κ τους χειμερινους .... τον καιρό που τα παράτησα, δεν υπήρχε 4Κ... αλλά τα HD ειδικά τα Γερμανικά και όποια Αγγλικά κατέβαιναν απο τον Astra ήταν απίστευτα... Και τρελό bandwidth 20-30Mbps... Τα feeds δε, ήταν το κάτι άλλο... 50-60Mbps σε HD ....
kostasbm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, nkarama είπε τον καιρό που τα παράτησα, δεν υπήρχε 4Κ... αλλά τα HD ειδικά τα Γερμανικά και όποια Αγγλικά κατέβαιναν απο τον Astra ήταν απίστευτα... Και τρελό bandwidth 20-30Mbps... Τα feeds δε, ήταν το κάτι άλλο... 50-60Mbps σε HD .... ta feeds υπαρχουν και εχουν μεγααααλο ενδιαφερον...απλα θελει κινητο η καποιο διπλο lab... 1
LuNaTiC Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 άσχετο αλλά τα παιχνίδια του MLS τα δείχνει κάπου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα