apostolisKen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λογαριασμό στο rocking.gr όπου είχα κάνει ένα ποστ για να βρω άτομα για μια μπάντα που είχα το 2013. Επειδή το ποστ περιέχει το κινητό μου και εμφανίζεται σε αναζήτηση αν γράψεις τον αριθμό, προσπάθησα το 18 να το σβήσω. Δεν υπήρχε επιλογή, έκανα αίτημα στην ίδια τη σελίδα να μου το σβήσει μου απάντησαν ένα ξερό "we are looking into it" Και δεν έκαναν τίποτα. Το site δεν έχει επιλογή να σβήσω το λογαριασμό μου και γενικά δε θέλω να έχουν τα στοιχεία μου (πχ email κλπ) ούτε να υπάρχει το κινητό μου στη σελίδα τους... Με έχουν εκνευρίσει που με γράφουν πόσα χρόνια... Πως μπορώ να κινηθώ νομικά? Ευχαριστώ πολύ!
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, apostolisKen είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λογαριασμό στο rocking.gr όπου είχα κάνει ένα ποστ για να βρω άτομα για μια μπάντα που είχα το 2013. Επειδή το ποστ περιέχει το κινητό μου και εμφανίζεται σε αναζήτηση αν γράψεις τον αριθμό, προσπάθησα το 18 να το σβήσω. Δεν υπήρχε επιλογή, έκανα αίτημα στην ίδια τη σελίδα να μου το σβήσει μου απάντησαν ένα ξερό "we are looking into it" Και δεν έκαναν τίποτα. Το site δεν έχει επιλογή να σβήσω το λογαριασμό μου και γενικά δε θέλω να έχουν τα στοιχεία μου (πχ email κλπ) ούτε να υπάρχει το κινητό μου στη σελίδα τους... Με έχουν εκνευρίσει που με γράφουν πόσα χρόνια... Πως μπορώ να κινηθώ νομικά? Ευχαριστώ πολύ! Δες αν μπορείς να κάνεις επεξεργασία το υπάρχον post. Δεδομένου ότι το έγραψες με δική σου θέληση, δεν νομίζω να καταφέρεις τίποτα με δικηγόρους κτλ, απλά θα πετάξεις τα λεφτά σου. 1
apostolisKen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Δες αν μπορείς να κάνεις επεξεργασία το υπάρχον post. Δεδομένου ότι το έγραψες με δική σου θέληση, δεν νομίζω να καταφέρεις τίποτα με δικηγόρους κτλ, απλά θα πετάξεις τα λεφτά σου. Όχι δεν με αφήνει να κάνω τίποτα το site... Ναι αλλά δε γίνεται να μη με αφήνουν να διαγράψω τον λογαριασμό μου. Είναι παράνομο απ όσο ξέρω βάσει ευρωπαϊκης ένωσης σίγουρα Να αρχίσω να τους ποσταρω παντού τσόντες μπας και φάω ban? 😂
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, apostolisKen είπε Όχι δεν με αφήνει να κάνω τίποτα το site... Ναι αλλά δε γίνεται να μη με αφήνουν να διαγράψω τον λογαριασμό μου. Είναι παράνομο απ όσο ξέρω βάσει ευρωπαϊκης ένωσης σίγουρα Οκ. Σε πολλά φόρουμ μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν ήσουν σε θέση να διαγράψεις λογαριασμό, μόνο να μπαναριστει το account σε συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο. Ολα τα post μένουν κανονικά και είναι υπό αναζήτηση στο google. Μπορεί εκεί που έστειλες να μην ασχολούνται με το φόρουμ. Αν συνεχίζουν να μην απαντούν, ίσως ένα εξώδικο να έδινε την λύση. Με μηνύσεις κτλ μόνο μπλέξιμο θα έχεις, ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν ξέρω αν υπάρχει σε αυτό το θέμα, μήπως αφορά τις διεθνείς πλατφόρμες και οχι το κάθε φόρουμ του μπάρμπα Μήτσου; Μήπως η νομοθεσία αυτή δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στο ελληνικό δίκαιο; 1
apostolisKen Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Οκ. Σε πολλά φόρουμ μέχρι πριν κάποια χρόνια δεν ήσουν σε θέση να διαγράψεις λογαριασμό, μόνο να μπαναριστει το account σε συνεννόηση με κάποιον υπεύθυνο. Ολα τα post μένουν κανονικά και είναι υπό αναζήτηση στο google. Μπορεί εκεί που έστειλες να μην ασχολούνται με το φόρουμ. Αν συνεχίζουν να μην απαντούν, ίσως ένα εξώδικο να έδινε την λύση. Με μηνύσεις κτλ μόνο μπλέξιμο θα έχεις, ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν ξέρω αν υπάρχει σε αυτό το θέμα, μήπως αφορά τις διεθνείς πλατφόρμες και οχι το κάθε φόρουμ του μπάρμπα Μήτσου; Μήπως η νομοθεσία αυτή δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στο ελληνικό δίκαιο; Ναι μάλλον κάτι σε εξώδικο θα ήταν καλή λύση. Θα ρωτήσω δικηγόρο αν και φαντάζομαι κι αυτά κοστίζουν...
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, apostolisKen είπε Ναι μάλλον κάτι σε εξώδικο θα ήταν καλή λύση. Θα ρωτήσω δικηγόρο αν και φαντάζομαι κι αυτά κοστίζουν... Εννοειται πως κοστίζουν. Θα έχετε επίσης ένα θέμα, πως θα εντοπίσετε τον διαχειριστή της σελίδας άμα δεν αναγράφει όνομα η διεύθυνση δημόσια. Έχετε δύο επιλογές, είτε από το μητρώο των κατόχων domains είτε μέσω της δίωξης. Η δίωξη αμφιβάλλω αν θα σας εξυπηρετήσει για αυτό το θέμα. Αν έρθει εξώδικο στον διαχειριστή θα το σβήσει πιστεύω δεν νομίζω να είναι τόσο παράξενος και να το αφήσει έτσι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από Basilhs23___
3DJIN Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 τι εξωδικο..σε λιγο παει για παραγραφη πετα λεφτα 1
andreas1gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Εννοειται πως κοστίζουν. Θα έχετε επίσης ένα θέμα, πως θα εντοπίσετε τον διαχειριστή της σελίδας άμα δεν αναγράφει όνομα η διεύθυνση δημόσια. Έχετε δύο επιλογές, είτε από το μητρώο των κατόχων domains είτε μέσω της δίωξης. Η δίωξη αμφιβάλλω αν θα σας εξυπηρετήσει για αυτό το θέμα. Αν έρθει εξώδικο στον διαχειριστή θα το σβήσει πιστεύω δεν νομίζω να είναι τόσο παράξενος και να το αφήσει έτσι. Τι να του κάνει η δίωξη;;; Επειδή ο φίλος μόνος του έβαλε σε δημόσια θέα τα προσωπικά του στοιχεία και μετά το μετάνιωσε; Ας είμαστε σοβαροί... Το πρόβλημα που είναι; Βρήκαν το τηλ του και τον ενοχλούν ή τον απειλούν; Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από andreas1gr 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, apostolisKen είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λογαριασμό στο rocking.gr όπου είχα κάνει ένα ποστ για να βρω άτομα για μια μπάντα που είχα το 2013. Επειδή το ποστ περιέχει το κινητό μου και εμφανίζεται σε αναζήτηση αν γράψεις τον αριθμό, προσπάθησα το 18 να το σβήσω. Δεν υπήρχε επιλογή, έκανα αίτημα στην ίδια τη σελίδα να μου το σβήσει μου απάντησαν ένα ξερό "we are looking into it" Και δεν έκαναν τίποτα. Το site δεν έχει επιλογή να σβήσω το λογαριασμό μου και γενικά δε θέλω να έχουν τα στοιχεία μου (πχ email κλπ) ούτε να υπάρχει το κινητό μου στη σελίδα τους... Με έχουν εκνευρίσει που με γράφουν πόσα χρόνια... Πως μπορώ να κινηθώ νομικά? Ευχαριστώ πολύ! Εχουν FB κλπ.Στείλε και εκεί. Αλλιώς άστο 4 ακόμα χρόνια.
1comment Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, apostolisKen είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λογαριασμό στο rocking.gr όπου είχα κάνει ένα ποστ για να βρω άτομα για μια μπάντα που είχα το 2013. Επειδή το ποστ περιέχει το κινητό μου και εμφανίζεται σε αναζήτηση αν γράψεις τον αριθμό, προσπάθησα το 18 να το σβήσω. Δεν υπήρχε επιλογή, έκανα αίτημα στην ίδια τη σελίδα να μου το σβήσει μου απάντησαν ένα ξερό "we are looking into it" Και δεν έκαναν τίποτα. Το site δεν έχει επιλογή να σβήσω το λογαριασμό μου και γενικά δε θέλω να έχουν τα στοιχεία μου (πχ email κλπ) ούτε να υπάρχει το κινητό μου στη σελίδα τους... Με έχουν εκνευρίσει που με γράφουν πόσα χρόνια... Πως μπορώ να κινηθώ νομικά? Ευχαριστώ πολύ! Κι εμένα εμφανιζόταν το κινητό μου κάπου που δεν ήθελα. Δες αν μπορείς να κάνεις αίτημα στο google για κατάργηση περιεχομένου. Θα βάλεις κανονικά το λινκ εκεί που θα ζητηθεί. Σε μενα τουλάχιστον λειτούργησε και το κατάργησαν από τα αποτελέσματα της google. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από 1comment 1
TitanX Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, apostolisKen είπε Όχι δεν με αφήνει να κάνω τίποτα το site... Ναι αλλά δε γίνεται να μη με αφήνουν να διαγράψω τον λογαριασμό μου. Είναι παράνομο απ όσο ξέρω βάσει ευρωπαϊκης ένωσης σίγουρα Να αρχίσω να τους ποσταρω παντού τσόντες μπας και φάω ban? 😂 Καλο !!! αυτο θα εκανα !!
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 11 ώρες πριν, apostolisKen είπε Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα λογαριασμό στο rocking.gr όπου είχα κάνει ένα ποστ για να βρω άτομα για μια μπάντα που είχα το 2013. Επειδή το ποστ περιέχει το κινητό μου και εμφανίζεται σε αναζήτηση αν γράψεις τον αριθμό, προσπάθησα το 18 να το σβήσω. Δεν υπήρχε επιλογή, έκανα αίτημα στην ίδια τη σελίδα να μου το σβήσει μου απάντησαν ένα ξερό "we are looking into it" Και δεν έκαναν τίποτα. Το site δεν έχει επιλογή να σβήσω το λογαριασμό μου και γενικά δε θέλω να έχουν τα στοιχεία μου (πχ email κλπ) ούτε να υπάρχει το κινητό μου στη σελίδα τους... Με έχουν εκνευρίσει που με γράφουν πόσα χρόνια... Πως μπορώ να κινηθώ νομικά? Ευχαριστώ πολύ! Η δυνατότητα επεξεργασίας τού post δίνεται για λίγο, δεν μπορούμε να κάνουμε edit όποτε θέλουμε. Επίσης, δύσκολα η ΟΔ θα διαγράψει υπάρχον νήμα με απαντήσεις από κάτω. Απ' το να το διαγράψουν, ζήτα να αφαιρέσουν μόνο τον αριθμό σου απ' το κείμενο που 'χες αφήσει. Στείλε σε κάποιον άλλον απ' την ΟΔ, όχι στον ίδιο, αν είναι.
Basilhs23___ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Τι να του κάνει η δίωξη;;; Επειδή ο φίλος μόνος του έβαλε σε δημόσια θέα τα προσωπικά του στοιχεία και μετά το μετάνιωσε; Ας είμαστε σοβαροί... Το πρόβλημα που είναι; Βρήκαν το τηλ του και τον ενοχλούν ή τον απειλούν; Το ανέφερα ήδη ότι δύσκολα θα βγαλει άκρη, πρότεινα τις μόνες λύσεις που υπάρχουν αν θέλει κάποιος να εντοπίσει τον διαχειριστη μιας σελίδας. Η δίωξη για κάτι τέτοιο δεν παίζει να τον εξυπηρετήσει, βέβαια, δεν ξέρεις και τι θα αναφέρει η πως θα παρουσιάσει το πρόβλημα του ο δικηγόρος στην υπηρεσία, παίζει και αυτό έναν ρόλο. Του συνιστώ και εγώ να μην κάνει τίποτα και να επιμείνει στην αποστολή email και διαδικτυακών οχλήσεων προς το site σε τακτική βάση πχ κάθε 3-4 μήνες από ένα email καλά γραμμένο όχι τσαπατσουλικο. Το γιατί δεν εξυπηρετούν δεν το ξέρουμε, μπορεί να μην κοιτάνε καθόλου τα email τους. Εμένα έτυχε και με πήραν κάποιοι στο κινητό για ένα θέμα μου, με θυμήθηκαν μετά από 1-2 έτη από ένα email που τους έστειλα και το είδανε τωρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα