Προς το περιεχόμενο

TCL: Βραβεία καινοτομίας στη CES 2022


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η TCL, μία από τις πιο εμπορικές μάρκες καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, αναγνωρίστηκε στην CES 2022 στο Las Vegas για τα προϊόντα TCL NXTPAPER 10s και TCL NXTWEAR AIR.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του Global Top Brands Award Ceremony. Το TCL NXTWEAR AIR απέσπασε το «The Most innovative Award of The Year» και το TCL NXTPAPER 10s κέρδισε το «Eye Protection Innovation Award of The Year». Αυτά τα βραβεία ακολουθούν προηγούμενες διακρίσεις, όπως του TCL 20 Pro 5G που τιμήθηκε στο CES 2022 Innovation Awards Program, και της TCL Electronics κερδίζοντας το

«Innovation Award of Mini LED Display Technology» για την TCL OD Zero Mini LED 8K TV X925 PRO.

Το TCL NXTWEAR AIR είναι η επόμενη γενιά των wearable display glasses. Προσφέρει μια φορητή κινηματογραφική εμπειρία με οθόνη που ισοδυναμεί σε 140 ίντσες από 4 μέτρα μακριά. Ανεβάζει την εμπειρία θέασης των χρηστών από την παρακολούθηση ταινιών, τα παιχνίδια για κινητά, την εξ αποστάσεως εργασία, ιδανικό για όσους είναι εν κινήσει. Με μόλις 75g βάρος με τυπικό φακό, το NXTWEAR AIR διαθέτει δύο ανταλλάξιμους μπροστινούς φακούς, δίνοντας προτεραιότητα τόσο στην άνεση όσο και στο προσωπικό στυλ.

Tο TCL NXTPAPER 10s έχει σχεδιαστεί ειδικά με έμφαση στην προστασία των ματιών. Η μείωση του μπλε φωτός βρίσκεται μπροστά και στο κέντρο της συσκευής, με τη λειτουργία ενσωματωμένη απευθείας τόσο στο λογισμικό όσο και στο υλικό του tablet. Ο σχεδιασμός της οθόνης που μοιάζει με χαρτί, χρησιμοποιεί 10 στρώματα προστασίας για να διατηρήσει τα φυσικά χρώματα, θέτοντας ένα βιομηχανικό πρότυπο. Η οθόνη διαθέτει πιστοποίηση TÜV και μειώνει το μπλε φως μέσω της οθόνης κατά περισσότερο από 50%. Οι χρήστες θα απολαύσουν επίσης καθαρή θέαση από οποιαδήποτε γωνία λόγω του αντιθαμβωτικού φινιρίσματος της οθόνης.

tcl.jpg.5074ddf991f5641baa60a603fab71ddc.jpg

Το TCL NXTPAPER 10s έρχεται με T-Pen σε Ethereal Green και Dark Gray και θα είναι διαθέσιμο σύντομα από €289.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...