George_pzg21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, truman2193 είπε Εγω ξερω αλλο νομο. Οσο πιο ρεαλιστικος εισαι με τον εαυτο σου, τοσο καλυτερα θα πας. Το να λεω ψεματα στον εαυτο μου οτι θα γραψω 10+ μαθηματικα ενω ξερω τι δυνατοτητες εχω, δεν βλεπω πως μπορει να μου κανει καλο. Ισα ισα, το να ειμαι ρεαλιστικος και να εχω σωστους στοχους ειναι καλυτερο και μπορω να παω εκει μαζεμενος και οχι με την αλαζονεια στα υψη. Οποιο παιδι ξερω που εδωσε περυσι και ειχε θεσει ρεαλιστικους στοχους για τους βαθμους του περασε, και εγραψε και καλυτερα απ' οτι περιμενε. Αντιθετα, οποιος ξερω που περιμενε αυτα τα 18+ που λες και εγραψε 14, μαντεψε.. Ξαναδινουν φετος. Εγραψε ο αλλος μου λεει 10 στα μαθηματικα , και περιμενε 16, γιατι στο φροντιστηριο τους εβαζαν βαθμους αβερτα και τους παραμυθιαζαν, και το παιδι ηταν σε λιγο καλυτερο επιπεδο απ'οτι ειμαι εγω φετος. Προφανως κοροιδευε τον εαυτο του ολη τη χρονια. Να πεσω απο 17+ στο ΑΕΠΠ και στο ΑΟΘ, στο 10-11 που λες δεν βλεπω πως μπορει να γινει οταν ολη τη χρονια ειμαι σταθερα στο 16+. Εχω λυσει απειρα παλια θεματα πανελληνιων, θεματα φροντιστηριου, ΟΕΦΕ κλπ διαγωνισματα και σε αυτους τους βαθμους δεν εχω πεσει ποτε, αλλα αφου θα γινει 10-11 ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, παω πασο. Δυστυχως η ευτυχως, δεν εχω ελαστικους καθηγητες να μου χαιδευουν τα αυτια και να βαζουν βαθμους στα υψη για να τσιμπανε το 300αρι τον μηνα. Βαθμολογουν ρεαλιστικοτατα, μη σου πω και πιο κατω απ'οτι θα επρεπε. Ενας συμμαθητης μου εξυνε τα αρχ*δια του απ'τον Σεπτεμβριο σε ολα τα μαθηματα, χαλουσε το μαθημα και ερχονταν επειδη τον αναγκαζαν οι δικοι του και Γεναρη εγινε ολοκληρη φασαρια των διευθυντων με τους γονεις του για να τους πεισουν να σταματησει να ερχεται, και τους ειπαν ευθεως οτι χαλανε τζαμπα τα χρηματα τους. Γνωμη μου, οποιος ξερει τι δυνατοτητες εχει, υπολογιζει ποσο θα γραψει πολυ πριν δωσει στις πανελληνιες, και δεν πεφτει κατω απ΄τον βαθμο που πιστευει, ισα ισα ανεβαινει κιολας. Τωρα οποιος παει εκει πιστευοντας οτι ειναι ο θεος και γραφει 4,5 και 6 μοναδες κατω απ'οτι περιμενε... Κακο του κεφαλιου του, που δεν ηταν ρεαλιστικος. εγώ δεν μίλησα για καμία αλλαζονία..ούτε για μη ρεαλιστικούς στόχους..εγώ απλά μίλησα για το γεγονός πως θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα...αλλό το φρόντ άλλο οι πανελλήνιες...στις πανελλήνιες έχεις πολλάπλο άγχος και ακόμα και σε βατά θέματα ένα λάθος σε πράξεις(πχ στο αοθ)...μπορεί να σου στοιχίσει όλη την άσκηση ή αν το καταλάβεις το λάθος να αγχωθείς και να μπλοκάρεις... Δεν γίνεται να ποντάρεις σε κανένα μάθημα...τα διαβάζεις όλα και παίρνεις το καλύτερο που μπορείς από το καθένα... Επίσης κανένας δεν μίλησε για παραμύθιασμα από τα φροντ. Το γεγόνος ότι βρίσκεσαι σε ένα αρκετά απαιτητικό φροντ δεν σημαίνει κάτι για την τελική σου βαθμολογία... Ούτε οι δικοί σου στόχοι είναι ρεαλιστικοί...είσαι ελάχιστα πάνω από τη βάση για ΠΑΠΕΙ,ναυτιλιακά...αν για τον οποιοδήποτε λόγο..ανέβουν οι βάσεις(200+ μόρια) δεν θα τη πιάσεις τη σχολή και θα καταλήξεις στη Χίο με όσα μαθήματα προανέφερα σε προήγουμενη απάντηση.. 9 ώρες πριν, truman2193 είπε Οποιο παιδι ξερω που εδωσε περυσι και ειχε θεσει ρεαλιστικους στοχους για τους βαθμους του περασε, και εγραψε και καλυτερα απ' οτι περιμενε. Αντιθετα, οποιος ξερω που περιμενε αυτα τα 18+ που λες και εγραψε 14, μαντεψε.. Ξαναδινουν φετος. Εγραψε ο αλλος μου λεει 10 στα μαθηματικα , και περιμενε 16, γιατι στο φροντιστηριο τους εβαζαν βαθμους αβερτα και τους παραμυθιαζαν, και το παιδι ηταν σε λιγο καλυτερο επιπεδο απ'οτι ειμαι εγω φετος. Προφανως κοροιδευε τον εαυτο του ολη τη χρονια. Οχι αγορίνα μου...έχεις μπερδευτεί...εγώ μαθηματικά έγραψα 15...και περίμενα 18+...τι πάει να πει αυτό??Ότι κοροιδευα τον εαυτό μου? Ο πρώτος που κοροιδεύει τον εαυτό του είσαι ΕΣΥ που θεωρείς ότι με τέτοια νοοτροπία...θα βγάλεις πανεπιστήμιο...και θα γίνεις σωστός επαγγελματίας... 1
truman2193 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Στις 13/5/2022 στις 10:45 ΜΜ, George_pzg21 είπε εγώ δεν μίλησα για καμία αλλαζονία..ούτε για μη ρεαλιστικούς στόχους..εγώ απλά μίλησα για το γεγονός πως θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα...αλλό το φρόντ άλλο οι πανελλήνιες...στις πανελλήνιες έχεις πολλάπλο άγχος και ακόμα και σε βατά θέματα ένα λάθος σε πράξεις(πχ στο αοθ)...μπορεί να σου στοιχίσει όλη την άσκηση ή αν το καταλάβεις το λάθος να αγχωθείς και να μπλοκάρεις... Δεν γίνεται να ποντάρεις σε κανένα μάθημα...τα διαβάζεις όλα και παίρνεις το καλύτερο που μπορείς από το καθένα... Επίσης κανένας δεν μίλησε για παραμύθιασμα από τα φροντ. Το γεγόνος ότι βρίσκεσαι σε ένα αρκετά απαιτητικό φροντ δεν σημαίνει κάτι για την τελική σου βαθμολογία... Ούτε οι δικοί σου στόχοι είναι ρεαλιστικοί...είσαι ελάχιστα πάνω από τη βάση για ΠΑΠΕΙ,ναυτιλιακά...αν για τον οποιοδήποτε λόγο..ανέβουν οι βάσεις(200+ μόρια) δεν θα τη πιάσεις τη σχολή και θα καταλήξεις στη Χίο με όσα μαθήματα προανέφερα σε προήγουμενη απάντηση.. Οχι αγορίνα μου...έχεις μπερδευτεί...εγώ μαθηματικά έγραψα 15...και περίμενα 18+...τι πάει να πει αυτό??Ότι κοροιδευα τον εαυτό μου? Ο πρώτος που κοροιδεύει τον εαυτό του είσαι ΕΣΥ που θεωρείς ότι με τέτοια νοοτροπία...θα βγάλεις πανεπιστήμιο...και θα γίνεις σωστός επαγγελματίας... Οντως, ειμαι 200 μορια πανω, με τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ βαθμολογιες που περιμενω. Σε 1 μηνα δινω, ιδωμεν.. Θα απαντησω ξανα μετα τις εξετασεις για να δουμε και τα αποτελεσματα. Ευχαριστω παντως.
Gingerbread Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Μηπως μπερδευεις τα προγνωστικα της eurovision με τις πανελληνιες; θεωρεις δεδομενο κατι που δεν ειναι 2
velociraptoras Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 Δημοσ. 15 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, truman2193 είπε Οντως, ειμαι 200 μορια πανω, με τις ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ βαθμολογιες που περιμενω. Σε 1 μηνα δινω, ιδωμεν.. Θα απαντησω ξανα μετα τις εξετασεις για να δουμε και τα αποτελεσματα. Ευχαριστω παντως. 200 μορια πάνω από τις περσινές. δε σημαίνει τιποτα αυτο. οι βασεις καθορίζονται μονο από τη ζήτηση και απο τη δυσκολία των θεμάτων. Αν δε μπουν δυσκολα θέματα και αυξηθεί η ζητηση μπορει να ανεβει 2000 μορια ή αντιστοιχα με δυσκολοτερα θεματα από πέρυσι να πεσει η βαση. Επίσης μην ξεχνάς και την ΕΒΕ της σχολής. Ακόμα κι αν ηταν στανταρ η βάση παλι δε θα μπορουσες να εισαι σιγουρος για το τι θα γράψεις. 2
George_pzg21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Στις 15/5/2022 στις 1:00 ΜΜ, truman2193 είπε Θα απαντησω ξανα μετα τις εξετασεις για να δουμε και τα αποτελεσματα Τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα για πες μας...πόσο άχρηστα είναι τα μαθηματικά μικρέ κλόουν...
truman2193 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 1:26 ΠΜ, George_pzg21 είπε Τώρα που βγήκαν τα αποτελέσματα για πες μας...πόσο άχρηστα είναι τα μαθηματικά μικρέ κλόουν... Καλη συνεχεια απο τον μικρο κλοουν. Διπλα φιλακια. 1
George_pzg21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δεν θα έπρεπε να στέλνεις φιλάκια με 8,2 μαθηματικά... 1
truman2193 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, George_pzg21 είπε Δεν θα έπρεπε να στέλνεις φιλάκια με 8,2 μαθηματικά... Χιλια συγνωμη που εγραψα 15κ μορια και 18.5κ με τα αγγλικα και περναω αβερτα στη πρωτη επιλογη μου. Οχι οχι συγνωμη. Αντε βρε σουργελο γιατι πολυ αντεξα και σου μιλουσα ομορφα. Οποιαδηποτε προσπαθεια μπορουσες να με μειωσεις εκανες και μεχρι οτι θα γραψω 10αρια στο ΑΕΠΠ και στο ΑΟΘ επειδη εσυ απετυχες στις πανελληνιες και περιμενες 6 μοναδες πανω απο οτι εγραψες. Χωρις να εννοω οτι οι πανελληνιες αντικατοπριζουν την αξια ενος ανθρωπου, αλλα ο τροπος που προσπαθεις να με μειωσεις απο την ημερα που ανοιξα το ποστ ειναι γελοιος. Καλη συνεχεια λοιπον γιατι εχω να διαλεξω και σχολη.. Ευχομαι να γινεις λιιιγο καλυτερος ανθρωπος απο δω και περα. ΤΡΙΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΟΤΕ Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από truman2193 2 1
antbyron Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 28 minutes ago, truman2193 said: Χιλια συγνωμη που εγραψα 15κ μορια και 18.5κ με τα αγγλικα και περναω αβερτα στη πρωτη επιλογη μου. Οχι οχι συγνωμη. Αντε βρε σουργελο γιατι πολυ αντεξα και σου μιλουσα ομορφα. Οποιαδηποτε προσπαθεια μπορουσες να με μειωσεις εκανες και μεχρι οτι θα γραψω 10αρια στο ΑΕΠΠ και στο ΑΟΘ επειδη εσυ απετυχες στις πανελληνιες και περιμενες 6 μοναδες πανω απο οτι εγραψες. Χωρις να εννοω οτι οι πανελληνιες αντικατοπριζουν την αξια ενος ανθρωπου, αλλα ο τροπος που προσπαθεις να με μειωσεις απο την ημερα που ανοιξα το ποστ ειναι γελοιος. Καλη συνεχεια λοιπον γιατι εχω να διαλεξω και σχολη.. Ευχομαι να γινεις λιιιγο καλυτερος ανθρωπος απο δω και περα. ΤΡΙΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΤΟΤΕ Δεν έχεις άδικο για αυτό που λες, αλλά το έχασες και εσύ μαζί με αυτόν! 1
George_pzg21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, truman2193 είπε Με 16.300(3ος στη σχολή μου)στις πανελλήνιες και 4 πιθανές συστατικες επιστολες,αγγλικά και γερμανικά σε μέγιστο επίπεδο,Μο πτυχίου κοντά στο 8...και ενδεχόμενη υποτροφία...ε νταξ...δεν με λες και αποτυχημένο...+σεμινάρια και ημερίδες... Μονό στα μαθηματικά απέτυχα "15" έγραψα...και θεωρείς τον εαυτό σου θεό...με 8,2??? σε σχετικά βατά θέματα...οκ...πολύ παράλογο αυτό... 1 ώρα πριν, truman2193 είπε Ευχομαι να γινεις λιιιγο καλυτερος ανθρωπος απο δω και περα Εγώ σου ξαναλέω...υπάρχουν μαθήματα εκεί στις σχολές...που μαθηματικά απαιτούν ένα σοβαρό υπόβαθρό...και όταν το καταλάβεις θα είναι αργά...αυτό δεν δείχνει τα συναισθήματα και την συναισθηματική νοημοσύνη του ανθρώπου... 1 ώρα πριν, truman2193 είπε περναω αβερτα στη πρωτη επιλογη μου Εμ...ήθελα ΔΕΤ ΟΠΑ και τη προηγούμενη χρονιά από αυτή που έδινα εγώ είχε 16500(μπορεί και παραπάνω)...και τη χρονιά που έδωσα...ανέβηκε στα 17300...σχεδον 1000 μόρια...οπότε...μην έχεις και τόσο σιγουριά...
OxiGiannisGiannakis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Αυτοι εδω χαμω μετρανε τα μορια τους... 1
truman2193 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, George_pzg21 είπε Με 16.300(3ος στη σχολή μου)στις πανελλήνιες και 4 πιθανές συστατικες επιστολες,αγγλικά και γερμανικά σε μέγιστο επίπεδο,Μο πτυχίου κοντά στο 8...και ενδεχόμενη υποτροφία...ε νταξ...δεν με λες και αποτυχημένο...+σεμινάρια και ημερίδες... Μονό στα μαθηματικά απέτυχα "15" έγραψα...και θεωρείς τον εαυτό σου θεό...με 8,2??? σε σχετικά βατά θέματα...οκ...πολύ παράλογο αυτό... Εγώ σου ξαναλέω...υπάρχουν μαθήματα εκεί στις σχολές...που μαθηματικά απαιτούν ένα σοβαρό υπόβαθρό...και όταν το καταλάβεις θα είναι αργά...αυτό δεν δείχνει τα συναισθήματα και την συναισθηματική νοημοσύνη του ανθρώπου... Εμ...ήθελα ΔΕΤ ΟΠΑ και τη προηγούμενη χρονιά από αυτή που έδινα εγώ είχε 16500(μπορεί και παραπάνω)...και τη χρονιά που έδωσα...ανέβηκε στα 17300...σχεδον 1000 μόρια...οπότε...μην έχεις και τόσο σιγουριά... Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι ο θεος. Ξαναλεω για 15η φορα κατι που απλα δεν γουσταρεις να καταλαβεις γιατι απλα εχει κολλησει αυτη η βελονα στο μυαλο σου. Δεν παμε ολοι ουτε για μαθηματικο, ουτε για οικονομικες σχολες οπως εσυ, που ηθελες ΔΕΤ, εγραψες 16,5χιλιαδες αλλα τελικα πηγες Οικονομικη και Περιφερειακη Αναπτυξη με βαση 11κ-12κ μορια ξερω γω αντι για καποια αλλη καλυτερη Οικονομικη σχολη. Α και αφου ανεβηκε σχεδον 1000 μορια η σχολη που ηθελες, οκ τοτε, παω πασο. Θα περιμενω μεχρι να βγουν οι βασεις να μαθω αν θα ανεβουν τα Ναυτιλιακα στον Πειραια κατα 2963 μορια γιατι τοσα μορια ειμαι πανω απο την περσινη βαση. Για το 18 ΑΟΘ και 18.7 ΑΕΠΠ που με εβγαζες οτι θα πεσω και 10-11 αμα πεσουν δυσκολα θεματα ουτε λογος. Για εσενα φαινεται οτι στο 4ο πεδιο που ο μεσος ορος στα μαθηματικα ειναι γυρω στο 6 καθε χρονο, πρεπει να γραφουν ολοι 15. Τα φετινα θεματα εντωμεταξυ στα μαθηματικα που λες ηταν "βατα" ηταν -συμφωνα με οποιον μαθηματικο εχω μιλησει απο κοντα αλλα και απο οποιον ψαξεις στο ιντερνετ +επιδοσεις- τα πιο δυσκολα τα τελευταια χρονια. Μαθηματικα τα οποια δεν ηταν καν κλιμακουμενης δυσκολιας. Η μελετη συναρτησης που βαζουν καθε χρονο να βοηθησουν τους μετριους μαθητες φετος επιανε 5/100 μοναδες. ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ. Σταματα ρε καρμιρη να μειωνεις τον αλλον επειδη εσυ εχεις απωθημενο που δεν περασες στη πρωτη επιλογη σου. Η αληθεια ειναι οτι καπου εδω θα σου ελεγα καπου ΟΠΑ πια, αλλα φοβαμαι οτι δεν θα το πιασεις..🤣 4 ώρες πριν, antbyron είπε Δεν έχεις άδικο για αυτό που λες, αλλά το έχασες και εσύ μαζί με αυτόν! Χιλιες φορες να το εχασα παρα να τον αφηνω να μου φερεται σαν να ειμαι σκουπιδι. Κατσε δες απ'το πρωτο του σχολιο ποσο ειρωνικος και αλαζονας ειναι. Να δινει ενα παιδι πανελληνιες σε ενα μηνα, να τα πηγαινει καλα ολη τη χρονια και να του λεει οχι δεν θα γραψεις τοσο θα γραψεις πολυ λιγοτερο. Να μου κοπαναει επι 2 σελιδες ολοκληρες για το οτι πρεπει να διαβασω παραπανω μαθηματικα και οτι δεν θα περασω με 5 μαθηματικα, να μου προτεινει μεχρι και να τα παρατησω Απριλιο μηνα και να ξαναδωσω του χρονου, εν τελει να του λεω οτι θα απαντησω οταν βγουν τα αποτελεσματα, και με το που βγουν να με περιμενει να απαντησω αποκαλωντας με μικρο κλοουν. Να του παραθετω βαθμολογιες που εγραψα παραπανω απ'οτι περιμενα και να μου κοπαναει για το πτυχιο του με 8μ.ο, για τις συστατικες επιστολες του και για το οτι επειδη δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα δεν θα προχωρησω πουθενα. Μεχρι και το να μην ειμαι σιγουρος οτι θα περασω στη πρωτη επιλογη μου που ειμαι 3000 μορια πανω μου ειπε. Για ονομα του θεου.. 2 1
George_pzg21 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 50 λεπτά πριν, truman2193 είπε καπου ΟΠΑ πια, αλλα φοβαμαι οτι δεν θα το πιασεις..🤣 Χα χα χα χα...με βαθμό πτυχίου κοντα στο 8 και τα υπολοιπα που γραφω πανω...δυσκολο να μην γινω δεκτος σε καποιο μεταπτυχιακο... 51 λεπτά πριν, truman2193 είπε τελικα πηγες Οικονομικη και Περιφερειακη Αναπτυξη με βαση 11κ-12κ μορια ξερω γω αντι για καποια αλλη καλυτερη Οικονομικη σχολη μια χαρα είναι η σχολή μου αν θες να μάθεις,και την επέλεξα γιατί μου άρεσαν τα μαθήματα βρε νούμερο...δεν κοίταξα αν είναι καλύτερη ή χειρότερη... 52 λεπτά πριν, truman2193 είπε στο 4ο πεδιο που ο μεσος ορος στα μαθηματικα ειναι γυρω στο 6 καθε χρονο, πρεπει να γραφουν ολοι 15. Οχι,ο μέσος όρος είναι 6..γιατί στα οικονομικά μαζεύεται η κάθε πλέμπα...λίγοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται πραγματικά για σπουδές πάνω στα οικονομικά... Ένας σοβαρός υποψήφιος θα πρέπει να γράφει τουλάχιστον 10,να έχει μια στοιχειώδη γνώση μαθηματικών και ελάχιστη μαθηματική παιδεία!!!! Εφαρμοσμένα μαθηματικά είναι η οικονομία βρε βλάκα,απλά εφαρμόζονται στη κοινωνία και γι αυτό είναι μια κοινωνική επιστήμη 55 λεπτά πριν, truman2193 είπε ουτε για οικονομικες σχολες Τα ναυτιλιακά τι είναι ρε συ? δεν είναι σχολή οικονομικών?? ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ??? 57 λεπτά πριν, truman2193 είπε α πιο δυσκολα τα τελευταια χρονια. Μαθηματικα τα οποια δεν ηταν καν κλιμακουμενης δυσκολιας Δες του 18' και μετά μίλα...για δυσκολία... 58 λεπτά πριν, truman2193 είπε επειδη δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα δεν θα προχωρησω πουθενα να δω πως θα καταφέρεις μαθήματα όπως μαθηματικα Ι,στατιστική-χρηματοοικονομικά και ποσοτικες μεθόδους... 59 λεπτά πριν, truman2193 είπε ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ασε ρε γατακι...πηγαινε πιες το γαλα σου...θα μας κάνεις τον έξυπνο κιόλας....
Sibyl Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Ζείτε κι εσείς ένα δράμα αλλά διαβάζοντάς σας, ζούμε κι εμείς ένα μεγαλύτερο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα