Προς το περιεχόμενο

Η Αγγλία αναβιώνει το σχέδιο για επιβολή επαλήθευσης ηλικίας κατά την επίσκεψη σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο


nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 ώρες πριν, ekkli είπε

δηλαδή πριν το ιντερνετ τι έκαναν οι νεολαίοι;

Βιάζαν στον δρόμο κορίτσια;
Θεωρείς ότι έχουν πέσει τα νούμερα;

 

έντιτινκ: Ας προσέχουμε λίγο τι γράφουμε γιατί κάποιες απόψεις δικαιολογούν την σεξουαλική κακοποίηση.

Πριν το internet εβλεπαν τσοντοπεριοδικα. Και επειδη μαλλον δεν σου εχει τυχει,εχω μαθει για συγχωριανο που απο το ... σαλταρισμα μπηκε στο σπιτι συγχωριανης. Να σου υπενθυμισω επισης οτι στην Ελλαδα και σε αλλες χωρες η πορνεια ειναι νομιμη και οχι επειδη οι βουλευτες ειναι ανωμαλοι. Υπαρχει λογος.καλος ο καθωσπρεπισμος, αλλα υπαρχει και η πραγματικοτητα

14 ώρες πριν, corr8 είπε

Πολυ επικινδυνη και λαθος νοοτροπια. Δεν καταλαβα δλδ, αν κοψουν τις τσοντες τι θα γινει? Θα χυθουν στους δρομους να κυνηγανε τα κοριτσακια? Οχι αγαπητε, δεν θα φταινε οι τσοντες. Σωστη διαπαιδαγωγηση θελουν οι νεοι για τις κοινωνικες και προσωπικες τους σχεσεις. Να μαθουν να σεβοντε.

Ναι αυτο θα γινει και σιγουρα δε θες να γινει σε γνωστο σου κοριτσακι. Συμφωνω φυσικα με τη διαπαιδαγωγηση, αλλα ειναι κατι αλλο. Εδω μιλαμε για την απαγορευση και αν συμφωνει κανεις και αν δημιουργει περισσοτερα προβληματα απο αυτα που λυνει,εγω υποστηριζω το δευτερο.

9 ώρες πριν, faunus είπε

Διαφωνω καθετα , η τσοντες ειναι η καταρα του αντρα. χανεις την πραγματικη επαφη και οχι τιποτα αλλο , απλα νομιζεις οτι το κανεις κιολας εγκεφαλικα.

Πρεπει να υπαρχει η ελευθερια επιλογης και να σταθμισουμε τα πιθανα προβληματα που θα δημιουργησει η απαγορευση.

  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, Mikelaman είπε

Χμμμμμμμ, έκανε η κότα το αβγό η το αβγό την κότα? Οι τσόντες φτιάχνουν βιαστές ή οι βιαστές έβλεπαν τσόντες? Οι εφηβικές ορμές θα καταλαγιάσουν με τσόντες ή οι τσόντες θα διαστρεβλώσουν την οπτική τους για τον έρωτα και το σεξ? Η μήπως το άστα να βλέπουν τσόντες "χωρίς να το ξέρω" είναι και το άλλοθι των γονιών στο να μην πλησιάσουν τα παιδιά τους με αυτά τα θέματα γιατί είναι δύσκολα οπότε καταλήγουν να τα μαθαίνουν άσχημα και στρεβλά από διάφορες μπορεί και επώδυνες πηγές? Δε νομίζεις ότι αυτού του τύπου οι συλλογιστικές μπάζουν από παντού και είναι επικίνδυνες? 

Όλοι αυτοί οι πουριτανοί καραγκιόζηδες μήπως θα έπρεπε να δούνε λίγο πιο σοβαρά το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στο σχολείο από επαγγελματίες με την συνδρομή ειδικών σε συνεργασία με τους γονείς για κάθε ένα παιδί και τις ιδιαιτερότητες του ξεχωριστά? Γιατί με αφορισμούς, αποφθέγματα, απαγορεύσεις, καταπίεση, φόβους θεού, και στην τύχη. Ναι μεν οι, φοβισμένοι η και οι ίδιοι πληγωμένοι γονείς βρίσκουν την εύκολη λύση του θαψίματος ή και το υποσυνείδητο άλλοθι τους. Και το πουριτανό κράτος μια επιφανειακή λύση για να ικανοποιήσει τους ψηφοφόρους του και τους επενδυτές του και τους χρηματοδότες του. Τα παιδιά όμως παραμένουν εκτεθειμένα και έρμαια της όποιας στρεβλής εικόνας και εμπειρίας αποκτήσουν η οποία και θα τα καθοδήγει με ότι έχει ως συνέπεια αυτό για την περαιτέρω κοινωνική και επαγγελματική τους ζωή και ανάπτυξη.

Και άμα ξέρεις και από Αγγλία δε γελάς, κλαίς με τέτοιου είδους γελοίες και επιδερμικές προσεγγίσεις. Και ΟΧΙ, το πάω με όποιον νάνε όποτε νάνε αφού έχω κατουρηθεί απάνω μου από το ποτό ΔΕΝ είναι σεξουαλική απελευθέρωση, στερείτε σεβασμού, συναισθήματος και ανθρωπιάς απέναντι και στα δυο (τρία, τέσσερα κτλ) φύλα.

Η μια και πραγματική αλήθεια είναι ότι έχουμε επιτρέψει να χτιστεί μια κοινωνία που είναι ΟΛΑ για πούλημα και το βαθύτερο κακό είναι ότι επί το πλείστων το καταλαβαίνουμε και μας αρέσει, παλιότερα ενδόμυχα με λίγη ντροπή και μυστικά. Τελευταία δεν ντρεπόμαστε, δε το κρύβουμε ούτε κρατάμε τα προσχήματα! Ας μας κινητοποιήσει αυτό μπας και προστατέψουμε το μέλλον.

Ανοιγεις μεγαλη κουβεντα και συμφωνω με τη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια.Το ερωτημα ειναι μεχρι να γινει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση κλπ θα λειτουργησει θετικα ή αρνητικα μια απαγορευση που μπορει να συμβει αμεσα; Εγω θεωρω θα λειτουργησει αρνητικα. Για να ειμαι ακριβης περισοτερα τα αρνητικα απο τα θετικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεχτήκαμε το υγειονομικό πάσο.. τώρα θα μας ζητάνε και πορνογραφικό πάσο; :lol:

 

Σύνδεση μέσω taxis για επαλήθευση ηλικίας θα ήταν η καλύτερη λύση  :P

Επεξ/σία από The_Judas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, polaki είπε

Κάτσε μισό, τί γίνεται στους δρόμους τις Τσεχίας; Γιατί ετοιμάζω ταξίδι για Πάσχα 😂😂😂

Περαν της πλάκας δίκιο έχεις αλλά μην ξεχνάμε τον ανθρώπινο παράγοντα και την τελική ευθύνη του καθενός μας ξεχωριστά. 

Όσο άκυρο ακούγεται το ότι ο terminator ή το Quake προκαλεί βία (επειτηδες χρησιμοποίησα παλιά παραδείγματα) άλλο τόσο μπορώ να δεχτώ ότι φταίει το πορνό για το οτιδήποτε. 

Για τα του social, εγώ αυτό που βλέπω είναι μια ανελέητη κόντρα μεταξύ των γυναικών για το ποια θα δείξει περισσότερα. Βέβαια μετά σου λέει και το κλασικό «δεν είμαι αυτό που βλέπεις, πρέπει να με γνωρίσεις», «το πως ντύνομαι δε σου δίνει δικαίωμα να με χαρακτηρίζεις» και όλα αυτά τα χαριτωμένα. 

Ας είχαν την προσωπική ευθύνη να καταλάβουν τί ακριβώς κάνουν και πως εκθέτουν τον εαυτό τους ανεπανόρθωτα. Γιατί όταν φτάσουν 40 χρόνων οι φωτό με τον κωλο έξω θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Τα «κάνω ότι γουστάρω και κανεις δεν έχει δικαίωμα να με κρίνει» ας τα θυμηθούν τότε λοιπόν, και ας σταματήσουμε να κατηγορούμε το πορνό, τον Rambo και το Call of Duty για όλα τα κακά του κόσμου.

Έτσι ακριβώς η ατομική ευθύνη είναι το βασικότερο. Και αφού το θέμα είναι η πρόσβαση ανηλίκων σε πορνό, ατομική ευθύνη έχει κ ο γονέας ο οποίος θα πρέπει να εξηγήσει στο παιδί τι κ πως. Πάντως είμαι κατά της αποτροπής. Παντα μεσω της συζήτησης και της εμπειρίας μαθαίνει ο άνθρωπος.

Πάντως τα σοσιαλ και γενικά η διαφήμιση μέσω των σοσιαλ ( αν μπορούμε να την πούμε διαφήμιση) έχει αναγάγει τον ρόλο της γυναίκας σε εμπόρευμα. Γενικά όσον αφορά την θέση της γυναίκας πρόκειται για πισωγυρισμα....

Όσο για το ταξίδι στην Τσεχία πρόσεχε μην σε δελεάσουν με μεγάλα χρηματικά ποσά.... Την έχουν πατήσει πολλές ανυποψίαστες κοπέλες.... ,😁

Επεξ/σία από bill999r
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να ειναι καλα τα vpn και ολες οι μεθοδοι αποφυγεις ολων αυτων των μετρων ασφαλειας. 
τα παιδια πλεον ξερουν περισσοτερα και απο εμας που εχουμε παθει 3 επιλειπτικα σοκ στην οθονη χαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η σεξουαλικές ορμές και η σεξουαλική διαπαιδαγώγιση είναι δύο διαφορετικά πράγματα που συνδέονται μεταξύ τους. Το ότι νοιώθει κάποιος σεξουαλικές ορμές που πρέπει να εκτονώσει, είναι απόλυτα φυσιολογικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να νοιώθει ντροπή ή ενοχή. Ο τρόπος που θα το κάνει είναι ένα άλλο θέμα.

Η σεξουαλική επαφή χρειάζεται συναίνεση από τους συμμετέχοντες. Για εμένα δεν υπάρχει "καλό" ή "κακό". Είναι όπως του αρέσει του καθενός αρκεί να περνάνε όλοι οι συμμετέχοντες καλά. Το πορνό είναι ένας τρόπος εκτόνωσης των ορμών ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Δεν ισχυρίστηκε κανένας ότι είναι μέρος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης. Συμφωνώ ότι η υπερβολική χρήση του δημιουργεί προβλήματα μακροπρόθεσμα. Καλό θα είναι η σεξουαλικές ορμές να εκτονώνονται με το σεξ, αλλά δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτή την πολυτέλεια.

Συνοπτικά: το πορνό δεν είναι "καλό" ή "κακό". Ο τρόπος που χρησιμοποιείται το κάνει "καλό" ή "κακό", δεν ανήκει στο κομμάτι της σεξουαλικής διαπαιδαγώγισης, βοηθάει στην εκτόνωση των σεξουαλικών ορμών, η χρήση του θα πρέπει να γίνεται με προσοχή. Το περιεχόμενό του έχει να κάνει καθαρά με τα γούστα του καθενός. Σίγουρα πολύ extreme θεματολογία θα πρέπει να απαγορευτεί. Όχι για λόγους πουριτανισμού, αλλά μετά θα πρέπει να εξετάζεται και η ψυχική υγεία των ανθρώπων που τους αρέσει να το βλέπουν.  

Imho πάντα..:) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kokoviosR είπε

Ανοιγεις μεγαλη κουβεντα και συμφωνω με τη σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση στα σχολεια.Το ερωτημα ειναι μεχρι να γινει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση κλπ θα λειτουργησει θετικα ή αρνητικα μια απαγορευση που μπορει να συμβει αμεσα; Εγω θεωρω θα λειτουργησει αρνητικα. Για να ειμαι ακριβης περισοτερα τα αρνητικα απο τα θετικα.

Συμφωνώ, και απόλυτες "λύσεις" για θέματα παιδιών και εφήβων, σχεδόν σε κάθε περίπτωση δρουν αρνητικά ακόμα και σε περιπτώσεις που ο έφηβος δεν θα ασχολούταν με ένα θέμα άμα δε του τραβούσαν  την προσοχή απαγορεύοντας. Για τους έφηβους το φαινόμενο της διελκυστίνδας είναι πολύ έντονο! Όσο τραβάς από τη μία τόσο κοντράρει από την άλλη, οι ισορροπίες είναι λεπτές και καταλήγουν συνήθως άσχημα όταν η διαχείρηση τέτοιων προβλημάτων γίνετε με απόλυτους και ολοκληρωτικούς τρόπους!

Επεξ/σία από Mikelaman
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέραν της πλάκας χρειάζεται να μπει ένα στοπ στην ανεξέλεγκτη χρήση των πορνοsite.

Η στυτική δυσλειτουργία αρχίζει κ θεωρείται μάστιγα στους νέους κ μη λόγω της υπερβολικής έκθεσης σε πορνό από πλέον πολύ μικρή ηλικία. Σύμφωνα με μελέτες πάντα.

Θα θησαυρίσει το Cialis.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, kokoviosR είπε

Πρεπει να υπαρχει η ελευθερια επιλογης και να σταθμισουμε τα πιθανα προβληματα που θα δημιουργησει η απαγορευση.

Οι τσόντες, τα Video games που διάβασα παραπάνω κτλ (… βάλτε ότι άλλο θέλετε) είναι απλώς εργαλεία. Τα εργαλεία χρησιμοποιούνται ποικιλοτρόπος. Το πρόβλημα μας δεν είναι τα εργαλεία, είναι ο μάστορας. Αν απλώς βαφτίσεις έναν τυχαίο άνθρωπο ηλεκτρολόγο και του δώσεις την καλύτερη τσάντα με τα ποιοτικότερα εργαλεία για όλες τις δουλειές … 99,9% και σκατά θα τα κάνει και ζημιές θα κάνει και μπορεί και να σκοτωθεί κιόλας. Αν ο μάστορας είναι καταρχάς σωστά εκπαιδευμένος και λίγο έμπειρος αφού έχει καθοδηγηθεί ισορροπημένα από το σπίτι και το σχολείο και κατ επέκταση μια ισορροπημένη κοινωνία ,το κάθε εργαλείο που θα πέσει στα χέρια του θα χρησιμοποιηθεί σωστά και η δουλειά θα γίνει!  Την ζοφερή εποχή που διανύουμε  δεν νοιαζόμαστε να φτιάξουμε μάστορες, θέλουμε μόνο να «πουλάμε» «εργαλεία» στον οποιοδήποτε  και δε μας ενδιαφέρει να προλάβουμε τις κακές συνέπειες της χρήσης τους παρά μόνο να τις ποινικοποιήσουμε αφού έχουν συμβεί από «ανέτοιμα» παιδιά και εφήβους, που διαφέρουν από περίπτωση σε περίπτωση σε τεράστιο βαθμό. Το αφήγημα της «προσωπικής ευθύνης» που κάπου διάβασα εδώ πριν είναι ακόμα πιο επικίνδυνο από της απόλυτες απαγορεύσεις και χρησιμοποιείτε από τους ανευθυνουπεύθυνους για να καλύψουν την ανικανότητα τους, στην καλύτερη τον περιπτώσεων, να διαχειριστούν ή και να προλάβουν αυτού του είδους τα προβλήματα για τα οποία εκλέχθηκαν ως φωστήρες να δώσουν ουσιώδη και σαφή λύση ... ακριβώς όπως ο προφανέστατα ανίκανος και πουριτανός  λόρδος του άρθρου. Ατομική ευθύνη υπό προϋποθέσεις έχει ένας μορφωμένος ενήλικας, ψυχικά και κοινωνικά ολοκληρωμένος άνθρωπος. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανικανότητα και εθελοτυφλία  του συνόλου τον ανθρώπων που έχουν υπό την γονική, σχολική, κρατική εποπτεία, παιδιών και των εφήβων μέχρι την ενηλικίωση τους.  Το να μιλάς για ατομική ευθύνη σε ένα συγκροτημένο υποτίθεται κράτος ειδικά για ανηλίκους θα έπρεπε να είναι ποινικά, κοινωνικά και ηθικά κολάσιμο από μόνο του. Ηθικά κολάσιμο τουλάχιστον κάποτε ήταν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δώστε ρε τσόντα στη νεολαία. Ο Χιου Χέφνερ πέθανε, το Playboy πλέον αξίζει μόνο για τα άρθρα, κι οι ταινίες των 70s με τη Μάρθα Καραγιάννη με τα μπικίνια έχουν καταντήσει γραφικές. Αν θέλει να δει τσόντα ο 15χρονος θα δει.

Όλες αυτές οι προσπάθειες να γίνει το ίντερνετ "σεμνό" προέρχονται από την αδυναμία ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων παγκοσμίως να δημιουργήσουν ένα σύστημα σωστής σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης. Κι ο λόγος είναι ότι ΑΚΟΜΑ, εν έτει 2022, δεν έχουμε καταλήξει ποια είναι η σωστή νοοτροπία γύρω από το σεξ. Ρωτήστε 10 ενηλίκους αν ένας έφηβος πρέπει να είναι σεξουαλικά ενεργός και θα πάρετε 10 διαφορετικές απαντήσεις. Όταν επιστήμη, κοινωνικά ταμπού, θρησκεία επηρεάζουν εξίσου τις ζωές μας και έχουν τέτοιες αντιδιαμετρικές απόψεις γύρω από το σεξ, αυτά τα θέματα δε θα λυθούν ποτέ.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...