Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Κοιταγα και σε sony αλλά δεν έβρισκα κάποια υλοποίηση με τα χαρακτηριστικά που ήθελα και μιας κι έχω όπως προανέφερα ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο της lenco και έχω μείνει ευχαριστημένος και από την απόδοση του και από την ποιότητα κατασκευής τσίμπησα το παραπάνω ,δεν το έχω παραλάβει ακόμη μόλις παραλάβω θα δω για την κεφαλή του κασσετοφωνου 

Τα σημερινά όλα είναι τα ίδια έχουν έναν απλό μηχανισμό (τον ίδιο ) απο μια κινέζικη νομίζω Tadashi ή κάπως έτσι λέγεται το εργοστάσιο. 

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση αν οι κασέτες σου έχουν ελληνικά ή ξένα τραγούδια απλά παίξτα μέσω youtube music (https://music.youtube.com/) ή μια άλλη παρόμοια υπηρεσία (πολλές ειναι δωρεάν αλλά παίζουν όπως στο ραδιο διαφημίσεις αλλά αξίζει τα λεφτά μια συνδρομή που δεν ειναι και πολλά και σου δίνει έξτρα δυνατότητες εκτός απο απουσία διαφημίσεων) η ποιότητα θα είναι σαφώς ανώτερη ακόμη και με την δωρεάν πρόσβαση καθώς και η άνεση (δεν έχει βάζε βγάζε κασέτες ή rewind κάνα λεπτο για να πας στο κομμάτι που θες) 

Όσο για τα ραδιόφωνα υπάρχουν όλα ή σχεδόν όλα και υπο την μορφή podcast πχ μια σελίδα με όλους σχεδόν τους σταθμούς ειναι αυτή https://www.e-radio.gr/ 

Αν τώρα μιλάμε για κασέτες με μουσική που δεν ειναι εμπορική πχ ηχογράφηση απο κάποια συναυλία που δεν έχει εκδοθεί εμπορικά ή ηχογράφηση του συγκροτήματος σου όταν έπαιζες μουσική κτλ πάλι προτείνω να πάρεις ένα μεταχειρισμένο παλιό (αλλά καλό ) κασετόφωνο και να ψηφιοποιήσεις τα κομμάτια αυτά και να έχεις στο κινητό/υπολογιστή/κάρτα μνήμης. 

Αυτά σε συνδυασμό με ένα καλό BT speaker ειναι πολύ καλύτερη λύση. 

EDIT: τέλος αν οπωσδήποτε  θες αναλογικό ράδιο πάλι μπορείς πάρεις BT speakers με ενσωματωμένο αναλογικό ράδιο  είτε να παίξεις με ένα που δεν έχει πχ μέσω του κινητού σου (που μπορεί να παίξει ράδιο με τα handsfree σαν κεραία ) 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...